NK Zvijezda Gradačac

Bihacit1937
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la Bihacit1937 » 19 jul 2020, 13:59

spiska je napisao/la:
19 jul 2020, 12:59
Gledam sloban dzafic idriz moze špica a može iza napadača igrati, Kuduzovic Elmir takode nam moze dobro doći, kao i Enis Sadikovic u veznom redu sve su to slobodni igrači koji se mogu dovesti trenutno.
Ode ti idriz u sim bau kosova hahha tu su pare..jbgaaa
.....Sidje li sunce na luke dole....
.............biscani zive............
Nkj❤🤍

crvenobijeli
Kontakt:

Post Postao/la crvenobijeli » 19 jul 2020, 16:12

Nece u kosovu 100 %...
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!

zmajevac
Kontakt:

Post Postao/la zmajevac » 19 jul 2020, 16:30

ASD je napisao/la:
19 jul 2020, 01:36
zmajevac je napisao/la:
14 jul 2020, 12:03
Gledam juniori Gracanice razigravaju za juniorsku pl, zar su oni ispred nasi juniora il je to opet predaja prije reda. Takodje juniori Modrice razigravaju za ulazak u juniorsku pl, to je pravi i ispravan put, ovo kod nas je palamudjenje zivi bili pa vidjeli
mislim da oni protiv Tuzla Citya u Simin Hanu nemaju ni promil šansi. Najmanje 3-4 razlike će izgubiti.[/quote

Juniori TC dobili Bratstvo 4:0, a juniori banjalučkog Želje dobili Modriču 5:1.
I ja sam isto pretpostavljo za Bratstvo jer su bas slabi, oni su se tu nasli jer su nasi odustali unaprijed, nema Zvijezda ni trenera u omladinskog pogonu. Modrica me iznenadila jer su oni solidni bili. Prosle sezone sam vise to pratio i prisustvovao odlicnoj utakmici u Banovicima i onda neobjasnjiv debakl od Olimpika koji je za klasu losiji od Budućnosti tad bio, Al ne prolaze uvijek bolji drugi faktori tu odlucuju

spiska
Kontakt:

Post Postao/la spiska » 19 jul 2020, 16:39

Bolje da smo zadržali facu, musu, Kovača bili bi ozbiljnija dosta ekipa, na to dodaj Isana, Hasanbasu i Brzog ovako osim novice ovo ostalo su **** dovedeni neki trenerovi ne mogu da shvatim kako su sebi dopustili da jedan trener vodi tri kategorije, najbolje da ga razgule i da spava čovjek dole na stadionu sve sto su klopu radili sad rade kadiji. Smijesno i žalosno, ako ne može uprava obezbjediti jednu platu treneru dodatno **** upravu onda...

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 19 jul 2020, 16:51

zmajevac je napisao/la:
19 jul 2020, 16:30

I ja sam isto pretpostavljo za Bratstvo jer su bas slabi, oni su se tu nasli jer su nasi odustali unaprijed, nema Zvijezda ni trenera u omladinskog pogonu. Modrica me iznenadila jer su oni solidni bili. Prosle sezone sam vise to pratio i prisustvovao odlicnoj utakmici u Banovicima i onda neobjasnjiv debakl od Olimpika koji je za klasu losiji od Budućnosti tad bio, Al ne prolaze uvijek bolji drugi faktori tu odlucuju
Meni iskreno od svih tih gore ekipa jedino Zvijezda ima školu, samo se zadesila loša generacija.
Gledao sam i Modriču prošle godine, generacije 2002 i 2003. Budućnost ih isto nabila, mislim da je bilo 4-5 razlike u dvomeču.
A sa Slogom prije dvije godine igrale generacije 2001 i 2002 play off, u dvomeču bilo 6:0 za Budućnost.
Zvijezda po meni ima tanku 2002 generaciju, ali 2003 je dobra. Mogli bi juniori ove sezone biti prvi gori. Tačnije, trebali bi.

combe80
Kontakt:

Post Postao/la combe80 » 19 jul 2020, 16:59

Raspad ti je i 2003 kao i 2004. hrpa nas djece napustila nazalost.
Bilo je extra obecavajucih : Bristric (Osijek), Mustafagic (Sloboda), Pekaric(Sloboda), Delic (Simin han), Sinanovic (Zvijezda 09), Maid Smajlovic ( mislim treca liga seniori da igra 2003 god)

Sve igraci otisli dalje... nemas trenera dovoljno...

Ima par jos dobrih najjaci Bijelic I to je to...

Premijer ligu sa djecom juniori nema sanse da vidimo u naredni 5 godina... tek 2007 pa nadalje dobre generacije... ako se neraspadnu

spiska
Kontakt:

Post Postao/la spiska » 19 jul 2020, 22:51

Da je lazo matori pametan da proba Terzu i Mazica u tandemu a novica i cacu u vezi jer Mazic je od komprivnice panja napravio vrhunskog stopera u TOSK dok su igrali zajedno nadam se da fr ovo neko pročitat pa prenjet Jeruzalemu!

Flufy
Kontakt:

Post Postao/la Flufy » 19 jul 2020, 23:03

spiska je napisao/la:
19 jul 2020, 22:51
Da je lazo matori pametan da proba Terzu i Mazica u tandemu a novica i cacu u vezi jer Mazic je od komprivnice panja napravio vrhunskog stopera u TOSK dok su igrali zajedno nadam se da fr ovo neko pročitat pa prenjet Jeruzalemu!
Prvo ruzno je nekog nazivati pogrdnim imenima, drugo momak je Koprivica, vec godinama pises Koprivnica
A treće, osnovno, taj pomenuti je uz Šerifa Hasića postao stoper kakav je sad. Kakav Mazic kakve pm. Pozdrav

HeliosIzDomzala
Kontakt:

Post Postao/la HeliosIzDomzala » 19 jul 2020, 23:41

spiska je napisao/la:
Kakav Mazic.. ne komentarisem ovakve i slicne objave ali ovu nešto moram. U tebe svi panjevi, eto te ko onaj Husaric menadžer. Jel nije tvoje, odmah il je retardirano, kraca noga, vakav nakav. Cim dodje gdje tebi paše, Pique mu nije ravan. Popusti malo te price, nemoj postati Mancini br.2 na ovom forumu.

denimb
Kontakt:

Post Postao/la denimb » 19 jul 2020, 23:54

spiska je napisao/la:
Mazic od Koprivice napravio stopera??? I ti si kao neko ko se razumije u ovu ligu???

Vrijedjanje tebi na obraz ide...ali sa ovim postom tesko da moze neko biti veci panj od autora.

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 20 jul 2020, 00:51

HeliosIzDomzala je napisao/la:
19 jul 2020, 23:41
spiska je napisao/la:
Kakav Mazic.. ne komentarisem ovakve i slicne objave ali ovu nešto moram. U tebe svi panjevi, eto te ko onaj Husaric menadžer. Jel nije tvoje, odmah il je retardirano, kraca noga, vakav nakav. Cim dodje gdje tebi paše, Pique mu nije ravan. Popusti malo te price, nemoj postati Mancini br.2 na ovom forumu.
A kakve veze ja imam sa vašim pisanjem i prepucavanjem. Tebi i sličnim je bio problem što sam uvijek demantovao laži koje ste pisali. E u tome je poenta, kada vas neko demantuje. Onda počinjete sa vrijeđanjem i provokacijama.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

zmajevac
Kontakt:

Post Postao/la zmajevac » 20 jul 2020, 08:45

spiska je napisao/la:
19 jul 2020, 16:39
Bolje da smo zadržali facu, musu, Kovača bili bi ozbiljnija dosta ekipa, na to dodaj Isana, Hasanbasu i Brzog ovako osim novice ovo ostalo su **** dovedeni neki trenerovi ne mogu da shvatim kako su sebi dopustili da jedan trener vodi tri kategorije, najbolje da ga razgule i da spava čovjek dole na stadionu sve sto su klopu radili sad rade kadiji. Smijesno i žalosno, ako ne može uprava obezbjediti jednu platu treneru dodatno **** upravu onda...
Ja mislim da su oni otpustiti trenere u omladinskom pogonu Gorana, Mrkija i Denisa da bi doveli Kadiju i pomjerili Klopu sa juniora koji ih je ekstra vodio. Mislim da je se to tako odvijalo i doslo se do toga kako je sad

spiska
Kontakt:

Post Postao/la spiska » 20 jul 2020, 11:55

Flufy je napisao/la:
19 jul 2020, 23:03
spiska je napisao/la:
Prvo ruzno je nekog nazivati pogrdnim imenima, drugo momak je Koprivica, vec godinama pises Koprivnica
A treće, osnovno, taj pomenuti je uz Šerifa Hasića postao stoper kakav je sad. Kakav Mazic kakve pm. Pozdrav
Sad ispade Vlado Koprivica bolji stoper od Mazica dajte nebudite smiješni nudio se Zvijedzu milion puta Orasju nije mogao primirisat kad je bilo love u Zvijezdi... nemojte biti smiješni ja razumijem da ti je on neko blizak al to nema veze...

DeColo19
Kontakt:

Post Postao/la DeColo19 » 20 jul 2020, 11:55

Mancini nekog demantuje, tebi ljudi kad pokazuju da ste nekog pokrali ti to demantujes naravno, kad ti ljudi hoće da ukazu da ste ekipa nula da se fudbal igra zbog navijača ti opet nadjes 101 izgovor kako ste vi sve regulrano zasluzili i kako imate armiju navijača od 5 ljudi, ljudi se sprdaju s tobom sve zbog tvojih demanta
. Vidimo se Na godinu u istoj ligi ako se do tad ne ugasite 😂

spiska
Kontakt:

Post Postao/la spiska » 20 jul 2020, 11:58

DeColo19 je napisao/la:
20 jul 2020, 11:55
Mancini nekog demantuje, tebi ljudi kad pokazuju da ste nekog pokrali ti to demantujes naravno, kad ti ljudi hoće da ukazu da ste ekipa nula da se fudbal igra zbog navijača ti opet nadjes 101 izgovor kako ste vi sve regulrano zasluzili i kako imate armiju navijača od 5 ljudi, ljudi se sprdaju s tobom sve zbog tvojih demanta
. Vidimo se Na godinu u istoj ligi ako se do tad ne ugasite 😂
Nemoj tako regularno su kupili jedno 10 utakmica a ostalih 6-7 koliko je odigrano to su oteli sa studijama!

spiska
Kontakt:

Post Postao/la spiska » 20 jul 2020, 12:00

denimb je napisao/la:
19 jul 2020, 23:54
spiska je napisao/la:
Mazic od Koprivice napravio stopera??? I ti si kao neko ko se razumije u ovu ligu???

Vrijedjanje tebi na obraz ide...ali sa ovim postom tesko da moze neko biti veci panj od autora.
Fora je sto ja malo duže od tebe poznajem tog Vladu i znam koliko je puta dolazio u Gradacac se nudio istina tek zadnju sezonu plijeni pažnju do tada nikakav, slaba procjena jedina vrlina mu je bila borbenost zbog čega sam ga gotovio procjena, igranje s obje noge skok sve tanko vjeruj... al eto malo Je živnuo uz iskusne igrače vidjet ćeš ga u jedinstvu dali će uopste imati mjesta.. živi bili pa vidjeli volio bi da me demantuje...

HeliosIzDomzala
Kontakt:

Post Postao/la HeliosIzDomzala » 20 jul 2020, 12:06

spiska je napisao/la:
20 jul 2020, 11:55
Flufy je napisao/la:
19 jul 2020, 23:03
spiska je napisao/la:
Sad ispade Vlado Koprivica bolji stoper od Mazica dajte nebudite smiješni nudio se Zvijedzu milion puta Orasju nije mogao primirisat kad je bilo love u Zvijezdi... nemojte biti smiješni ja razumijem da ti je on neko blizak al to nema veze...
Nije stvar u tome. Ja uopšte nisam neki "fan" Koprivice, on je u TOŠK došao iz Iskre kao totalni anonimus. TOŠK je od njeg igrača napravio, on Tešanj treba spominjati gdje god se okrene. Hocu da kažem da je on bio u TOŠK-u sa nekoliko štopera, ako ga je ko napravio igračem to je Serif Hasić dok su igrali u paru. Drugo, Mazić je u TOŠK čak dosao na mala vrata, kako? Bio u par klubova na probi, zadnja je bila mislim Sloboda, da bi se pojavio na Grbavici na utakmici između Željezničara i TOŠK-a. Stigao na drugo poluvrijeme, i potpise nakon toga za TOŠK.

Tako da ni taj Mazic nije Puyol koliko ga hvalis, da su neki igrači i on i Vlado, ne bi bili po Tesnju i Gradačcu.

DeColo19
Kontakt:

Post Postao/la DeColo19 » 20 jul 2020, 12:07

Protiv nas koprivica nista nije pokazao, nzm zasto ga toliko uzdizete, mazic isto nista spektakularno nemojte ni nega dizat to ba da imalo sta vrijedi ne bi igralo kod nas

HeliosIzDomzala
Kontakt:

Post Postao/la HeliosIzDomzala » 20 jul 2020, 12:18

DeColo19 je napisao/la:
20 jul 2020, 12:07
Protiv nas koprivica nista nije pokazao, nzm zasto ga toliko uzdizete, mazic isto nista spektakularno nemojte ni nega dizat to ba da imalo sta vrijedi ne bi igralo kod nas
100%. To sam gore i napisao. Oba u par grama, igrači za ove lige kojima je Premijer liga pojam. Vrtit ce se po nasim klubovima jos koju godinu i to ce im biti to.

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 20 jul 2020, 12:26

Pa dobro. Mazić ima 33 godine, ove godine 34.
Igrao je već Premijer ligu za Mladost iz Obarske i Gradinu, a u RS-u je igrao za ekipe koje se bore za ulazak, Borac, Zvijezda09, Sloga.
Sloboda ga je tražila one sezone kad je potpisao za Borac.
Za solidne klubove je igrao. Ozbiljniji je on igrač od Koprivice.

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.