Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- tuzlak1987
- Kontakt:
Re: Chat
Ko je ovaj Ejub Kucuk? Jasno mi je po stilu oblacenja, faci i bradici da je Sarajlijica.
SDA seoski varalica.tuzlak1987 je napisao/la: ↑19 jul 2020, 09:45Ko je ovaj Ejub Kucuk? Jasno mi je po stilu oblacenja, faci i bradici da je Sarajlijica.
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
-
- Kontakt:
Klasični SDA uhljeb kao Justin i njemu slični.Heller je napisao/la: ↑19 jul 2020, 09:59SDA seoski varalica.tuzlak1987 je napisao/la: ↑19 jul 2020, 09:45Ko je ovaj Ejub Kucuk? Jasno mi je po stilu oblacenja, faci i bradici da je Sarajlijica.
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
- PovratakKralja
- Kontakt:
„Bolje je upaliti malo svijetlo nego proklinjati tamu.“
Ljubazno bi te zamolio da mu nadjes drugi nadimak i opis jer seoska varalica je zauzeto i koristi se isključivo za jednog covjeka.Heller je napisao/la: ↑19 jul 2020, 09:59SDA seoski varalica.tuzlak1987 je napisao/la: ↑19 jul 2020, 09:45Ko je ovaj Ejub Kucuk? Jasno mi je po stilu oblacenja, faci i bradici da je Sarajlijica.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Štaš ako SDA opet popuši izbore u Zenici? Oće bit autistic schreching
Nullius in verba
Omco je covjek koji na osnovu fizickog izgleda ne bi dobio niti jedan posao, pa se opet snađao i zarađuje ogroman keš mjesecno.
Od mene respekt veliki ce imati uvijek.
Od mene respekt veliki ce imati uvijek.
- MaliUziVertikalni
- Kontakt:
Kako mislis na osnovu fizickog izgleda? Prije ga neb dobio jer nije psihicki zdrav i stabilan.
no homo.
dua lipa.
dua lipa.
Tako da kad mu vidiš okruglu glavu ne bi ga dobio nema šanse koliko god bio pristojan.MaliUziVertikalni je napisao/la: ↑19 jul 2020, 11:38Kako mislis na osnovu fizickog izgleda? Prije ga neb dobio jer nije psihicki zdrav i stabilan.
A ti ako misliš da su njegovi klipovi ogledalo njegovog mentalnog stanja pa ti si jos veca budala brate lik ovo radi jer zna da prolazi.
Naravno da bi, lik se ubio za pijace
Nullius in verba
- Marsal
- Kontakt:
Doboj putevi i EuroAsfalt baš traže onakve glave. Na razgovoru za posao stave ti glavu u kalup i ako ti odgovara zaposlen si. Omčo bez problema prolazi tu.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
možemo li ga prijaviti ?
ono sa stereotipima o bosancima je odvratno pa makar i niko normalan to ne otvorio.
ono sa stereotipima o bosancima je odvratno pa makar i niko normalan to ne otvorio.
tz tz tz tz tz tz
Ja bi Omču prije mogo zamisliti u nekom kantonalnom ministarstvu.
Nullius in verba
Njegova mjesecna primanja su veca od 5000 KM. **** snasao se tokmak.
Unosi pare u BIH, placa PDV.
Jedino me zanima je li toliki tokmak i mimo kamera.
Unosi pare u BIH, placa PDV.
Jedino me zanima je li toliki tokmak i mimo kamera.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
- MaliUziVertikalni
- Kontakt:
Bio je u onim nekim zadrugama parovima il cemu vec, i tamo se van karaktera vidi da nije bas najbolji90minut je napisao/la: ↑19 jul 2020, 11:40Tako da kad mu vidiš okruglu glavu ne bi ga dobio nema šanse koliko god bio pristojan.MaliUziVertikalni je napisao/la: ↑19 jul 2020, 11:38Kako mislis na osnovu fizickog izgleda? Prije ga neb dobio jer nije psihicki zdrav i stabilan.
A ti ako misliš da su njegovi klipovi ogledalo njegovog mentalnog stanja pa ti si jos veca budala brate lik ovo radi jer zna da prolazi.
no homo.
dua lipa.
dua lipa.
To apsolutno.MaliUziVertikalni je napisao/la: ↑19 jul 2020, 12:12Bio je u onim nekim zadrugama parovima il cemu vec, i tamo se van karaktera vidi da nije bas najbolji90minut je napisao/la: ↑19 jul 2020, 11:40Tako da kad mu vidiš okruglu glavu ne bi ga dobio nema šanse koliko god bio pristojan.MaliUziVertikalni je napisao/la: ↑19 jul 2020, 11:38
Kako mislis na osnovu fizickog izgleda? Prije ga neb dobio jer nije psihicki zdrav i stabilan.
Nije Avenija to je ono što sam i govorio ovom momku da se razumijemo da se stvarno ponaša u pravom zivotu pred ljudima kao na klipovima pa završio bi u ludari.

-
- Kontakt:
Kako ste ovdje opisali Hellera i on bi komotno mogao tamo .
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
zaposlen je vec u mupu.bombaysaphire je napisao/la: ↑19 jul 2020, 12:23Kako ste ovdje opisali Hellera i on bi komotno mogao tamo .
gricka stare pasose
tz tz tz tz tz tz
-
- Kontakt:
Heller mašina gospodara mi !slusalica je napisao/la: ↑19 jul 2020, 12:36zaposlen je vec u mupu.bombaysaphire je napisao/la: ↑19 jul 2020, 12:23Kako ste ovdje opisali Hellera i on bi komotno mogao tamo .
gricka stare pasose
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.