FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- feniksptica
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Dzafic
Halid Milicevic Besic Salcin
Djokan- ??
Hebib/Cruz- Amar-Krste
Handza
Djokan- ??
Hebib/Cruz- Amar-Krste
Handza
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:
Na fb sto ima bordo fanshopDenchi je napisao/la: ↑19 jul 2020, 06:15Skraceno radi klub zbog Corone, javit ce se vjerujem ako si pisao na fb...jesi pisao fanshopu na njihovoj stranici ili na klubskoj?Sanchez1987 je napisao/la: ↑19 jul 2020, 01:06Nisam u bosni trenutno jbg,htio naruciti dres al da mi nesto napisu na dresu i niko ne odgovara jbg.
https://m.facebook.com/BordoFanShop/
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Dzafic ili Dizdarevic
Saban-Serbecic-Besic-Salcin
Djokanovic-Susic
Cruz/Hebib-Rahman-Krste
Handza
Saban-Serbecic-Besic-Salcin
Djokanovic-Susic
Cruz/Hebib-Rahman-Krste
Handza
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
- Kontakt:
Cruz je klupa ovim na klupi 

Susic bi trebao pored Djokanovica.Govorio je Vinko da ga ocekuje danas.Heba nece sigurno nije on jos 100% .Mogao bi i Milanovic mozda pocet.Mada je on kod Vinka nekako zadnja opcija od kad je ovaj dosao.feniksptica je napisao/la: ↑19 jul 2020, 10:57Dzafic
Djokan- ??
Hebib/Cruz- Amar-Krste
Handza
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Vinku se trese stolica danas u slučaju lošeg rezultata... 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Trebalo bi par utakmica na MojaTV/BHT1 jer je cilj da sve budu u prijenosu.
Arena 6 je dostupna samo u Hrvatskoj, a Arena5 i u Srbiji.
U BiH tekme će ići na ASBiH, a u Srb i Hrv na 5 ili 6 (ukoliko ne budu popunjeni)

Btw, sad su na player dodali opciju da se unesu mail i ime

https://livestream.fksarajevo.ba
Dzafic
Salcin Milicevic Besic Sabanovic
Djokanovic Susic
Milanovic Rahmanovic Velkoski
Handzic
Ja ocekujem nesto ovako danas
Salcin Milicevic Besic Sabanovic
Djokanovic Susic
Milanovic Rahmanovic Velkoski
Handzic
Ja ocekujem nesto ovako danas
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
- ElCartel11
- Kontakt:
Ima BHT (oni prenosili JEDNU utakmicu po kolu kao da smo engleska Premijer liga, a ne domaca). Vidjeti malo sa Hayatom, Nova BH, Face, kanali koji se gledaju i u inostranstvu, pogotovo Hayat je mislim najbolje zastupljen u inostranstvu u svim zemljama.tm01hzne je napisao/la: ↑19 jul 2020, 11:33Trebalo bi par utakmica na MojaTV/BHT1 jer je cilj da sve budu u prijenosu.
Arena 6 je dostupna samo u Hrvatskoj, a Arena5 i u Srbiji.
U BiH tekme će ići na ASBiH, a u Srb i Hrv na 5 ili 6 (ukoliko ne budu popunjeni)
Btw, sad su na player dodali opciju da se unesu mail i ime
https://livestream.fksarajevo.ba
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
E čuj NK Vis... E vala ako si tamo otišo iz akademije, bolje da se prestaneš baviti fudbalom
Vjerovatno je posudba, po TM-u ima ugovor do 2024.
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
NK Vis je federalni prvoligas sa vecim ambicijama od 80% te lige. Vjeruj da je od Visa bolje samo u Gosku i Tosku.
Vlasnik im je Njamcki profiter iz tog sela I možda je bolje nego u Tosku kojem daju pare Madi Hifa i Asgroup i mogu prestat to kad god hoce,privatizacija kluba je najbolje riješene evo i mi smo primjer
12. igrač kluba iz Titove 38b
Pa ako su ambicije velike, znači da neće računati na mlade igrače nego na iskusne. Elem, kako god okreneš seoski klub, i naši mladi igrači ne bi trebali se vucarati po takvim vukoyebinama, nego bolje da se kale po Goraždu, Igmanu ili Rudaru iz Kaknja, gdje se igra već duži period fudbal u tim sredinama, kakav takav. To važi za posudbe.
Zadnja izmjena: Stroj1946, dana/u 19 jul 2020, 12:03, ukupno mijenjano 1 put.
U Cometu pise da ima do 2022 ali Sarajevo pisao 2019 " U prostorijama kluba potpisan je profesionalni ugovor sa mladim i talentovanim igračem Akademije FK Sarajevo, Harisom Konjalićem u trajanju od pet godina." zato sam stavio bio 2024.
Bukvalno govoris da je bolje da ode u losiji klub nego u bolji,iz nekog razloga jel ti imaju beko neko "ime"(a nemaju) a ovi nisu.? Ne kontam. Gorazde Igman ? Koji k. Generalno za mladog igraca nije dobro nikako da ode u Federaciju to prvo,a ako vec moras da biras zdraviju sredinu od dva losa sigurno je da bolje u ambicioznu ekipu koja ima kakve takve ambicije nego neke seoske ekipe koje su jos u 15 vijeku.Stroj1946 je napisao/la: ↑19 jul 2020, 12:03Pa ako su ambicije velike, znači da neće računati na mlade igrače nego na iskusne. Elem, kako god okreneš seoski klub, i naši mladi igrači ne bi trebali se vucarati po takvim vukoyebinama, nego bolje da se kale po Goraždu, Igmanu ili Rudaru iz Kaknja, gdje se igra već duži period fudbal u tim sredinama, kakav takav. To važi za posudbe.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Pa Vis igra prvu ligu federacije i igrat će na stadionu u Tesnju zašto misliš da je to vukojebina i liga i stadion?Stroj1946 je napisao/la: ↑19 jul 2020, 12:03Pa ako su ambicije velike, znači da neće računati na mlade igrače nego na iskusne. Elem, kako god okreneš seoski klub, i naši mladi igrači ne bi trebali se vucarati po takvim vukoyebinama, nego bolje da se kale po Goraždu, Igmanu ili Rudaru iz Kaknja, gdje se igra već duži period fudbal u tim sredinama, kakav takav. To važi za posudbe.
Rudar Kakanj Igman i Goražde nemaju ništa bolji stadion nego sto je u Tesnju...
12. igrač kluba iz Titove 38b
Sretan rodjendan Hadzija, da te zdravlje posluzi. #jedanjeHadzo! Najbolji SD u drzavi.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Ako bude samo ArenaBiH prenosila onda vjv ce se rasporediti utakmice u 2 termina u subotu i tako u nedelju da se mogu prenositi oni svi veci klubovi
Bordo bijeli za život cijeli!!
Trenutno korisnika/ca: HariTz, Konzerva, mosarajvosa83 i 32 gosta.