FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Evo corner challenge
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Joj kakvu insajdersku info imam
Mogu se maske online kupiti
Mogu se maske online kupiti
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
Treba kompletirana ekipu prvenstvo samo što nije počelo.Al ako je dobar može I kad počne, bar uigrati do Evrope.
Hoce li prenosi lige biti samo na Areni?
Strah me da Sarajevo nekad stave na Arenu 5,6 ili dalje ako ima, a ja imam Arene samo do četvorke
Strah me da Sarajevo nekad stave na Arenu 5,6 ili dalje ako ima, a ja imam Arene samo do četvorke
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
Prvo smo ime ove lige, nase tekme su Prime Time
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Jest što se tiče naše lige, ali oni prenose još dosta liga, košarku, rukomet itd.
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
Ovo sa Arenom ne moze nikako biti lose.
Prvo sto ce prenosi ici u regiju, dakle sto ovde neki govore da ce biti malverzacija... Mogu pokusati, ali ce vidjeti cijela regija sta se desava... Tako da, ta opcija otpada o kojoj se treba brinuti...
Vjerujem da ce svaka utakmica imati svoj termin i ds ce biti prenosena na Arena BiH, a to svi imamo...
Sto kaze Denchi, Sarakevo i zeljo su prime timovi i oni nose najvise gledalaca, automatski ce svaki iole normalan menadzer staviti te utakmice u live...
Jako je bitno, da li ce sve utakmice biti u live, ili ne..
Mozda ovo sve vodi ka skracenju lige na 10 klubova....
Veca gledanost, vise sponzora, vise para....
Napokon da na live prenosu vidim da je trava fakat zelena jbte...
Prvo sto ce prenosi ici u regiju, dakle sto ovde neki govore da ce biti malverzacija... Mogu pokusati, ali ce vidjeti cijela regija sta se desava... Tako da, ta opcija otpada o kojoj se treba brinuti...
Vjerujem da ce svaka utakmica imati svoj termin i ds ce biti prenosena na Arena BiH, a to svi imamo...
Sto kaze Denchi, Sarakevo i zeljo su prime timovi i oni nose najvise gledalaca, automatski ce svaki iole normalan menadzer staviti te utakmice u live...
Jako je bitno, da li ce sve utakmice biti u live, ili ne..
Mozda ovo sve vodi ka skracenju lige na 10 klubova....
Veca gledanost, vise sponzora, vise para....
Napokon da na live prenosu vidim da je trava fakat zelena jbte...
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ja sam cak ubijedjen da ce se to desiti jer im inace slijedi odlazak na godisnji tog kralja i sunovrat iz kojeg se vise nece moci vratitifeniksptica je napisao/la: ↑19 jul 2020, 00:49Imaju njake maske online.
Nego dobro obratit paznju ove godine na Zelju. Ide im bitna godisnjica, koristit ce sve nefer nacine da dodju do cilja. Tu hvala Bogu imaju na klupi kralja za takve stvari, a i nasa liga Bgmi jedva takve ceka da svi zarade nesto i da svi budu dobri. Od sudija kontrolora delegata predsjednika sektretara..
Sto se tice regiona, vjeruj da se nece vise gledat zapresic-lokomotiva ili cukaricki-vojvodina od nas protiv bilo koga...pogotovo jer ima arena bih-hr-srb tako da mogu svakom njegovu tekmu iz lige pustit...
Posebno ako napravis nesto u evropi...dodje neki igrac vrijedan spomena, poznatog imena....
Ne treba se plašit toga. Gurali su ih i prošle sezone, Čelik, Tuzla, Velež... pa qrko. Gurali su ih u sezoni 16/17 maksimalno, pa su izgubili titulu na kraju. Koliko god te neko gura, ako si ti smotan, džaba ti sve.
Mi ako budemo na svom nivou, džaba im sve malverzacije.
Mi ako budemo na svom nivou, džaba im sve malverzacije.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- betrezengorbachev
- Kontakt:
Djecak koji raste zavolio te tad! ⭐⭐⭐⭐⭐
-
- Kontakt:
4:33 razgovor Nama i Hadzica...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Kakav sastav očekujete danas protiv Bratstva?
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Igrat će druga postava, oni sa manjom minutažom
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
Trenutno korisnika/ca: Proximic, SamoDaKazeem i 29 gostiju.