FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- egocentrik
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Sta me boli krac ima opste diskusije i jos dosta tema na premijer liga pdf pa nek pise
VEDRAN PULJIĆ !!!!!!!!!
Mine's a Guinness
Mine's a Guinness
- hordasDoboj
- Kontakt:
Moja ista reakcija

Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
Niko više ne spominje pojačanja, samo dok sijevne neki potpis. 

- ElCartel11
- Kontakt:
Kad bi pojacali defanzivni dio ekipe sa 2 dobra igraca + jedno mocno krilo + mocan napadac to bi bilo top 

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Idalje bolji i kompletniji igrac od Hebiba...
Preforsirali ga , svaku je igro jer je tatar bio ozljedjen na pocetku, i evropu i sve, nije imao bukvalno vremena da se privikne razmislja bas nista....
Odlican bio u sredini cak, kad je i tu stavljen...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- feniksptica
- Kontakt:
Smanji ribu hahaElCartel11 je napisao/la: ↑18 jul 2020, 13:48Kad bi pojacali defanzivni dio ekipe sa 2 dobra igraca + jedno mocno krilo + mocan napadac to bi bilo top![]()
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Ma na Milanovića se mora racunati, pa nezz sto bismo placali nekog da sjedi na tribinama a itekako se moze iskoristiti, pogotovo sad bez publike, vala niko nece imati nikakvog pritiska i vjerujem da ce mnogim igracima biti cak i lakse igrati zato se nadam Milanoviću pa ako ni sad ne pokaze nista, brate dragi naci nacina za neki sporazumni raskid ugovora i to je to
Pyro is not a crime !
-
- Kontakt:
Nadam se, da je ono zlo od čovjeka, Husara, sinoc lupao gluposti, kada je napisao, da je Mustedanagić doveden, jer je u talu sa Vinkom i da Rahmanoviću izmišljaju nedisciplinu, da ga sklone i prodaju, da bi Mustedanagić igrao.
Dovoljno je da pročitaš od koga dolaze riječi i da sve shvatiš.Historicar je napisao/la: ↑18 jul 2020, 14:14Nadam se, da je ono zlo od čovjeka, Husara, sinoc lupao gluposti, kada je napisao, da je Mustedanagić doveden, jer je u talu sa Vinkom i da Rahmanoviću izmišljaju nedisciplinu, da ga sklone i prodaju, da bi Mustedanagić igrao.
PS: Da Bog da da nam trener uvijek bude u talu sa U-21 reprezentativcima

Naježim se kad ovako nešto pročitam. Tako malo nam treba da nam nemir ubace,ja ne mogu da vjerujem.Historicar je napisao/la: ↑18 jul 2020, 14:14Nadam se, da je ono zlo od čovjeka, Husara, sinoc lupao gluposti, kada je napisao, da je Mustedanagić doveden, jer je u talu sa Vinkom i da Rahmanoviću izmišljaju nedisciplinu, da ga sklone i prodaju, da bi Mustedanagić igrao.
Husara jedan komad budale
-
- Kontakt:
Husarahahahhahahahhaha i njegov vjerni potrcko koji se javi kad nanjusi problem u klubu hahahahahah
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- feniksptica
- Kontakt:
Ja bih da povedem inicijativu da kad se spomene Husara il se citara od sad da osoba odmori 7 dana. Previse je ponizavajuce za forum i klub njega spominjat.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Ne, ovo je istina Vinko je u talu, rekli mu to tako ide kad si trener Sarajeva, moras imat tal...Historicar je napisao/la: ↑18 jul 2020, 14:14Nadam se, da je ono zlo od čovjeka, Husara, sinoc lupao gluposti, kada je napisao, da je Mustedanagić doveden, jer je u talu sa Vinkom i da Rahmanoviću izmišljaju nedisciplinu, da ga sklone i prodaju, da bi Mustedanagić igrao.
Joj kako je Husaru Sabra nabila stiklom to ce mala djeca prepricavat....uzet igraca menadzeru , nedo Bog da sam ja na njenom mjestu ja bi platio milion da ga zovnu u repku, da krepa mali seljacic....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Kad se sjetim kad je pisao da ce milionsku stetu da mu plati klub jer ima sve dokaze 

Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Puno se zamarate i pažnju posvećujete deb.ilima i prevarantima kao što je Husarić.
Što se tiče Milanovića, mene je iskreno razočarao jer sam dosta od njeg očekivao. Jedan igrač govori da ih na treningu sve povalja, nema šta im ne radi na treningu, a ono što je pokazao na utakmicama (osim bar bljeskova) je ispod očekivanja. Valjda se dozove, neka ga kao zamjena pa kad bude trebalo nek uskoči i nek se dokaže, vrijeme je.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Slično sam mislio i očekivao. Uvijek se on poredio sa Šišićem a ja sam uvijek govorio da Milanović ima prednost u odnosu na njega i kao što rekoh, sama su mi očekivanja bila veća u odnosu na neke igrače ali mrka kapa. Bože moj, ni prvi ni posljednji. Zato smo uboli sa Benjom i to x1000 više vrijedi, pogotovo kada skontaš kakva je njemu statistika i koliko je ustvari koristan za FK Sarajevo.BordoSarajevo je napisao/la: ↑18 jul 2020, 14:49Puno se zamarate i pažnju posvećujete deb.ilima i prevarantima kao što je Husarić.
Što se tiče Milanovića, mene je iskreno razočarao jer sam dosta od njeg očekivao. Jedan igrač govori da ih na treningu sve povalja, nema šta im ne radi na treningu, a ono što je pokazao na utakmicama (osim bar bljeskova) je ispod očekivanja. Valjda se dozove, neka ga kao zamjena pa kad bude trebalo nek uskoči i nek se dokaže, vrijeme je.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bas, njemu je i cilj da se prica o njemu, treba ga samo ignorisat, sitni kriminalacfeniksptica je napisao/la: ↑18 jul 2020, 14:25Ja bih da povedem inicijativu da kad se spomene Husara il se citara od sad da osoba odmori 7 dana. Previse je ponizavajuce za forum i klub njega spominjat.
Ma dobro mrka kapa, ne znam bas, dobar je igrac sto se tice tehnike, prijema, driblinga, zna i prekide solidno izvoditi, jednostavno nije bio uigran s ekipom i stavljen je da igra odmah, kompletnije je krilo od mnogih drugih u ligi...ne bih ga se odrekao sigurno...MortemHz je napisao/la: ↑18 jul 2020, 15:06Slično sam mislio i očekivao. Uvijek se on poredio sa Šišićem a ja sam uvijek govorio da Milanović ima prednost u odnosu na njega i kao što rekoh, sama su mi očekivanja bila veća u odnosu na neke igrače ali mrka kapa. Bože moj, ni prvi ni posljednji. Zato smo uboli sa Benjom i to x1000 više vrijedi, pogotovo kada skontaš kakva je njemu statistika i koliko je ustvari koristan za FK Sarajevo.BordoSarajevo je napisao/la: ↑18 jul 2020, 14:49Puno se zamarate i pažnju posvećujete deb.ilima i prevarantima kao što je Husarić.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Mislim da je on završio sa FK SarajevoDenchi je napisao/la: ↑18 jul 2020, 15:18Ma dobro mrka kapa, ne znam bas, dobar je igrac sto se tice tehnike, prijema, driblinga, zna i prekide solidno izvoditi, jednostavno nije bio uigran s ekipom i stavljen je da igra odmah, kompletnije je krilo od mnogih drugih u ligi...ne bih ga se odrekao sigurno...MortemHz je napisao/la: ↑18 jul 2020, 15:06Slično sam mislio i očekivao. Uvijek se on poredio sa Šišićem a ja sam uvijek govorio da Milanović ima prednost u odnosu na njega i kao što rekoh, sama su mi očekivanja bila veća u odnosu na neke igrače ali mrka kapa. Bože moj, ni prvi ni posljednji. Zato smo uboli sa Benjom i to x1000 više vrijedi, pogotovo kada skontaš kakva je njemu statistika i koliko je ustvari koristan za FK Sarajevo.BordoSarajevo je napisao/la: ↑18 jul 2020, 14:49Puno se zamarate i pažnju posvećujete deb.ilima i prevarantima kao što je Husarić.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
To bi bila greska
Nakon polusezone
I opste pomutnje koja je napravljena
Za koju on ne snosi krivicu
Bukvalno bacanje novca
Nakon polusezone
I opste pomutnje koja je napravljena
Za koju on ne snosi krivicu
Bukvalno bacanje novca
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Amidzaa, fera, Tatamata1946 i 53 gosta.