Aha kako da ne, Arsenal, Spursi i Chelsea imaju vecu kupovnu moc od Bayerna.Justin je napisao/la: ↑17 jul 2020, 19:16Desava se. Ali imas sest Engleza koji imaju jednaku ili vecu kupovnu moc u odnosu na Bayern koji je druga galaksija za sve druge Nijemce. I razlike se iz godine u godinu samo povecava.agentzero7 je napisao/la: ↑17 jul 2020, 18:36Slazem se apsolutno, i onda ih Švabe u ligi prvaka ove godine blago rečeno rastave na proste faktore![]()
Bundesliga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
- LlullSergio
- Kontakt:
Re: Bundesliga
Pa imaju.
Ne sjecam se puno kapitalaca da je Bayern doveo a da nisu bili planirani za prodaju ili dio rotacije,van bundesa.
Ne sjecam se puno kapitalaca da je Bayern doveo a da nisu bili planirani za prodaju ili dio rotacije,van bundesa.
Kakve veze ima HSV sa trenutnom situacijom u Herthi.ledar je napisao/la: ↑18 jul 2020, 12:40Upravo tako, Eberl ili Rangnick s tim bi nešto napravili, Preetz teško. Džaba ti 10 solidnih polovnjaka ako nema kohezije u momčadi, to se najbolje vidjelo prošle sezone u Hsv-u. Došla je praktički cijela nova ekipa, trener isto nije bio loš, ali nije se složila momčad, kompozicija je bila manjkava, a pristup još gori. Igrači nisu igrali za klub nego za sebe, nije se disalo za isti cilj, trener se iscrpljivao u različitim varijantama no nije dopirao do igrača.kraljttbvb je napisao/la: ↑18 jul 2020, 06:35
Herti bi najvece pojacanje bilo da dovedu dobrog sportskog direktora. Npr. onog iz Gladbaha. Sta bi taj ucinio sa ovih 150 miliona, ne mogu ni zamisliti![]()
Ledar evo tebe ću pitati ovaj bvb šta većme navikao na ovaj negativitet i konstatno prigovaranje i kukanje na sve što nije po njemu kako treba.
Prvo ko kaže da ekip Herthe neće imati tim i timski duh da igra za vrh,ko kaže da neće imati koheziju kako kažete.
Na osnovu čega rušite nešto sto tek počinje i nikako ali nikako nije dalo prostora da se smatra lošim ili propalim.
Hertha već ima neki kostur tima,sa Štarkom i Torunarigom,veza sa ascibarom i Maierom,napad Piatek krili Lukebakio,Cunha.
Sve dobri i jako talentovani igrači,sigurno ne polovanjavi.
Tousart iz Lyona dopao za 25 mil.Ima 23 godine,željeli su ga i mnogo veći klubovi.Standardan u Lyonu.
Trener koji odlično poznaje bundesligu,realno ima dosta iskustva.
Igrači koji se spominju.
Počeću od
Gotzea evo ovaj lafo navijač borusije pljuje ga već danima,igrača koji je bio ikona u dortmundu.
Sve nastranu Sevilja mu upravo ponudila ugovor,roma mu ponudila ugovor,i njima je dobar ekipe koje će igrati ligu prvaka i evropa ligu
Ali gospodi ovdje Gotze je loš za Herthu.
Zasto je loš,jer ga **** Favre nike znao koristiti,pa pogledaj Mullera kod kovača na klupi,kod Flicka jedna od najbokjih igraca.
Draksler čovjek igra u PSG,ne svaku ali mnogo uzakmica počinje,i on je isto po ovom BVB fanu polovnjak,propao.
Pa bolan očemu pričas.Sta je onda sa Burkijem,šmelzerom,rojsom,dahudom,i većinom iz BVB
Jović,isto propao po njemu pa bolan jedan Milan,Arsenal,ga žele,ali ti mislis da ke za Herthu on loš.
Nije mi uopste jesna ova priča o timu i koheziji,pa ljudi tek prave tim,tek dovode igrače na postojeći kadar,a vi tu pričate kako nema kohezije,zar ste mozda već bili u budućnosti pa vidjeli da im neide i nije to to.
Zar je teško biti objektivan i reći da ljudi pokušavaju napraviti nešto,da imaju stedstvai akbd da če uspjeti.
Zar je sve odma crno kod vas
Mislim da se donekle potcjenjuje Preetz od vas pojedinih. Hertha je u proteklim godinama imala jednu osrednju ekipu, prije par godina možda malo više od sredine, ali uglavnom ekipa joj je uglavnom bila slabija od ovih gore 4-5 ekipa i to dosta slabija, a slabija i od ovih koji su se tu vrtili oko evropskih mjesta poput Wolfsburga. U pretprošloj sezoni im je ekipa bila slabija i od E. Frankfurta, koji je odigrao iznad mogućnosti naspram i nekih top ekipa. Plasmani Herthe u proteklih par sezona su: 7. mjesto (2015/16), pa 6., 10., 11. i u ovoj sada zadnjoj 10. mjesto. S takvim mogućnostima kakve je Hertha imala ovo su solidni plasmani. Isto tako u tom periodu Stuttgart (prije ispadanja) je imao ekipu otprilike snage ko Hertha i na momenat možda i jaču, a HSV prije (isto prije ispadanja) jaču. I onda vidimo da su ta dva kluba ispala ili ispadala (Stuttgart se vratio sada). Ja onda ne znam baš i ne vidim gdje je tu Preetz mnogo griješio. Odrađenu su dobri transferi, neke su transfere bolje odradili nego klubovi s većim potencijalom. Isto tako treneri se i nisu previše mijenjali do ovog zadnjeg perioda i fule sa Klinsmanom...Dardai je nekoliko sezona stabilno proveo na klupi.ledar je napisao/la: ↑18 jul 2020, 12:40
Upravo tako, Eberl ili Rangnick s tim bi nešto napravili, Preetz teško. Džaba ti 10 solidnih polovnjaka ako nema kohezije u momčadi, to se najbolje vidjelo prošle sezone u Hsv-u. Došla je praktički cijela nova ekipa, trener isto nije bio loš, ali nije se složila momčad, kompozicija je bila manjkava, a pristup još gori. Igrači nisu igrali za klub nego za sebe, nije se disalo za isti cilj, trener se iscrpljivao u različitim varijantama no nije dopirao do igrača.
E sada su došle pare i sada će se naravno rad uprave na drugi način ocijenjivati. Ali je jako dobro što se na funkcije postavljaju legende kluba, kao što je slučaj kod Preetza a u zadnje vrijeme i Friedricha. S Preetzom kao igračem je Hertha solidno i LP igrala.
Ovo postavljanje Lehmana u nadzorni odbor je prije fula. Ali ne vidim ja nešto puno razloga za kritiku na račun Preetza.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Općenito neznm čemu pesimizam i kritike uopste na rad Herthe,pa ljudi dobili novac žele velike stvari.
Moraju negdje početi.
Prije otprilike 15 dana sma čito negdje intervju novog vlasnika Herthe ili ulagača kako god.
Gdje je jasno iznio plan Herthe za naredni period.
Po njemu bitni je da Hertha dohvati evropu u narednim godinama čak nije ni naveo da je bitno da to bude odmah.
Kako je rekao prvi cilj je oodizanje renome Herte i njenig imena u svijetu sto će kako očekuje dovesti jake sponzore.
Po njemu najlaksi put za to ne dovodjenje par zvijezda svjetskog fudbala koja će odmah i ime Herthe podiči na vipi nivo i pokazati njihove ambicije u budućnosti.
Pa nije ni City ni Chelsea doveo odma neznam najvećw zvijezde.
Tako da po meni kada bi uspjeli dovesti Drakslera i Gotzea,bila bi to sjajna stavar na marketinskom a i na fudbalskom planu
Moraju negdje početi.
Prije otprilike 15 dana sma čito negdje intervju novog vlasnika Herthe ili ulagača kako god.
Gdje je jasno iznio plan Herthe za naredni period.
Po njemu bitni je da Hertha dohvati evropu u narednim godinama čak nije ni naveo da je bitno da to bude odmah.
Kako je rekao prvi cilj je oodizanje renome Herte i njenig imena u svijetu sto će kako očekuje dovesti jake sponzore.
Po njemu najlaksi put za to ne dovodjenje par zvijezda svjetskog fudbala koja će odmah i ime Herthe podiči na vipi nivo i pokazati njihove ambicije u budućnosti.
Pa nije ni City ni Chelsea doveo odma neznam najvećw zvijezde.
Tako da po meni kada bi uspjeli dovesti Drakslera i Gotzea,bila bi to sjajna stavar na marketinskom a i na fudbalskom planu
- LlullSergio
- Kontakt:
Nemaju. To sto su Njemci teski na parama i uvijek deset puta izvagaju prije nego sto daju pare je drugi par cipela. Koga su to oni prodavali da bi platili 85 miliona ili kolko vec za Hernandeza ?
Citava Bavarska dise za Bayern i svi najveci privredni subjekti ce se natjecati da budu sponzori Bayernu i da Bayern sa njima osvaja klempe i bude najbolji klub na svijetu. Ponos jedne od najbogatijih regija Europe. A da ne pricamo o broju navijaca i popularnosti kluba.
Kolega na stranici prije rece o posjecenosti samo **** muzeja i fan shopova. Npr ova 3 kluba iz Anglije + City(koji pare dobija na drugi nacin) pera ne mogu odbiti Bayernu sto se tice navijacke baze, popularnosti i novcima koji se kupe od navijaca, sponzora etc.
I nemoj da si uvrijedjen jer je eto Arsenal manje popularan od Bayerna,ali to jest tako i biti ce jos ihihi godina. Ne znam ni sto se raspravljamo.
A da, debilni Justin je imao jednu od svojih debilnih izjava.
Citava Bavarska dise za Bayern i svi najveci privredni subjekti ce se natjecati da budu sponzori Bayernu i da Bayern sa njima osvaja klempe i bude najbolji klub na svijetu. Ponos jedne od najbogatijih regija Europe. A da ne pricamo o broju navijaca i popularnosti kluba.
Kolega na stranici prije rece o posjecenosti samo **** muzeja i fan shopova. Npr ova 3 kluba iz Anglije + City(koji pare dobija na drugi nacin) pera ne mogu odbiti Bayernu sto se tice navijacke baze, popularnosti i novcima koji se kupe od navijaca, sponzora etc.
I nemoj da si uvrijedjen jer je eto Arsenal manje popularan od Bayerna,ali to jest tako i biti ce jos ihihi godina. Ne znam ni sto se raspravljamo.
A da, debilni Justin je imao jednu od svojih debilnih izjava.
Chelsea je možda blizu finansijski zbog ruskog haramlije, Spursi i Arsenal nema teorije.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- kraljttbvb
- Kontakt:
Ova omladina ovdje konta da je fudbal u stvarnom životu kao i fudbal na igrici manager.ledar je napisao/la: ↑18 jul 2020, 12:40Upravo tako, Eberl ili Rangnick s tim bi nešto napravili, Preetz teško. Džaba ti 10 solidnih polovnjaka ako nema kohezije u momčadi, to se najbolje vidjelo prošle sezone u Hsv-u. Došla je praktički cijela nova ekipa, trener isto nije bio loš, ali nije se složila momčad, kompozicija je bila manjkava, a pristup još gori. Igrači nisu igrali za klub nego za sebe, nije se disalo za isti cilj, trener se iscrpljivao u različitim varijantama no nije dopirao do igrača.kraljttbvb je napisao/la: ↑18 jul 2020, 06:35
Herti bi najvece pojacanje bilo da dovedu dobrog sportskog direktora. Npr. onog iz Gladbaha. Sta bi taj ucinio sa ovih 150 miliona, ne mogu ni zamisliti![]()
Pravi put Herte je da pokupi omladinu iz BL koji nisu za Bajern i BVB, te da se okrenu tržištima poput Francuske, gdje imaš masu mladih i talentiranih igrača, a ne koštaju puno. Možda i da pokupe par talenata iz Bel/Hol lige.
Uz dobrog trenera koji će to sve posložiti, za par godina Herta bi se mogla uključiti u borbu za LP.
Stalno se spominje Gotze, a lik zadnju dobru sezonu imao prije 5-6 godina. Debel, ima problem sa mišićima, odavno ne igra ozbiljan fudbal, vjerovatno hoce i veliku platu na račun stare slave.
Slično je i sa Draxlerom, samo što je on više igrao zadnjih sezona...
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Slažem se za Gotzea.
Draxler bi se već mogao okarakterisati kao poajačnje.
Ma ti ulagači kad kupuj klub, uz određene finansije vjerovatno imaju stavku da se dovede neko ime, radi marketinga. Mislim, ime mogu naći i mimo Njemačke.
Valjda će biti pametni tamo da dovedu 3-4 igrača gdje im fali najviše, a ne odmah bujuk od 10 igrača da se ne zna ko pije, ni ko plaća.
Draxler bi se već mogao okarakterisati kao poajačnje.
Ma ti ulagači kad kupuj klub, uz određene finansije vjerovatno imaju stavku da se dovede neko ime, radi marketinga. Mislim, ime mogu naći i mimo Njemačke.
Valjda će biti pametni tamo da dovedu 3-4 igrača gdje im fali najviše, a ne odmah bujuk od 10 igrača da se ne zna ko pije, ni ko plaća.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
[/quote]
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Pa nisi svi razvojni klubovi ko Bvb, neki hoce rezultate, imaju ambicije da nesto naprave.
Hertha ima veliki broj mladih igrača, dosta potencijala ima u ovoj ekipi.I kad na sve to dodas jos 150 miliona, to mora biti respektabilan tim. Zivim za dan kad ce Bvb ispasti iz velike cetvorke.
Hertha ima veliki broj mladih igrača, dosta potencijala ima u ovoj ekipi.I kad na sve to dodas jos 150 miliona, to mora biti respektabilan tim. Zivim za dan kad ce Bvb ispasti iz velike cetvorke.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
Normalno da imaju. Pa evo Chelsea im pokupi Havertza ispred nosa.LlullSergio je napisao/la: ↑18 jul 2020, 12:44Aha kako da ne, Arsenal, Spursi i Chelsea imaju vecu kupovnu moc od Bayerna.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
- LlullSergio
- Kontakt:
https://www.transfermarkt.com/kai-haver ... ler/309400
Kai Havertz, Bayer 04 Leverkusen. Reko da nisam sta propustio.
Nisi ispratio izgleda . Wernera su iz naručja Bayernu ukrali.LlullSergio je napisao/la: ↑18 jul 2020, 15:29https://www.transfermarkt.com/kai-haver ... ler/309400

41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Justin ima dobrog dilera, roba mu je prva klasa... 
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
HSV sam naveo kao paradigmu, da zbroj pojedinačnih vrijednosti igrača ne donosi nužno i kvalitetu igre i rezultata. Preetz je solidan menadžer koji može dobro ubost a uvaljat ko malo ko (npr. Selkea Werderu, Lasoggu nama ili Lazara Interu), no generalno on nema viziju i nogometnu inteligenciju ko pomenuti dvojac (Eberl, Rangnick) da gradi novu momčad za velike dosege, što je puno kompleksniji posao od pojedinačne kupovine (pretežito mladih) igrača. Pa tako on pred sezonu istrese 85 milki, u sezoni promijeni 4 trenera i na kraju završi ko deseti. Opasno se visilo dok nije došao spasonosni lepi Bruno, da bi se nakon par kola opet počelo vozit nizbrdo (u zadnjih pet kola četiri poraza) i dobro da je sezona završila da se nije i dalje otkotrljalo.Bayern111 je napisao/la: ↑18 jul 2020, 13:16
Kakve veze ima HSV sa trenutnom situacijom u Herthi.
Ledar evo tebe ću pitati ovaj bvb šta većme navikao na ovaj negativitet i konstatno prigovaranje i kukanje na sve što nije po njemu kako treba.
Prvo ko kaže da ekip Herthe neće imati tim i timski duh da igra za vrh,ko kaže da neće imati koheziju kako kažete.
Na osnovu čega rušite nešto sto tek počinje i nikako ali nikako nije dalo prostora da se smatra lošim ili propalim.
Hertha već ima neki kostur tima,sa Štarkom i Torunarigom,veza sa ascibarom i Maierom,napad Piatek krili Lukebakio,Cunha.
Tousart iz Lyona dopao za 25 mil.Ima 23 godine,željeli su ga i mnogo veći klubovi.Standardan u Lyonu.
Pojedinačno po igračima, ja mislim da skupo plaćeni Ascacibar i Piatek nisu igrači s kojima se može doći i ostati u vrhu bundesa, Stark isto nije neka sreća, a Maier ove sezone nakon ozljede koljena nije odigrao apsolutno ništa. Dok je obrana još bila kako tako, veza je tradicionalno najveći problem kojeg su krpali Grujić i Skjelbred. U napadu u kojeg se najviše ulagalo na kraju je spašavao Vedad i zabijao kad je bilo najpotrebnije.
Pravi potencijal ja vidim samo u Cunhi i Torunarighi, i također mislim da bi Tousart trebao biti jako dobro pojačanje. To mi za uloženih 110 milki izgleda puno premalo, tom logikom trebalo bi uložiti bar pet puta toliko da se napadne mjesto koja vodi u CL.
Što se tiče ova dva pomenuta "pojačanja", ja mislim da je Götze nažalost gotov, za njega se interesiraju neki klubovi samo zato što je slobodan igrač i može doći džabe (iako nije ni približna klasa, ali ko kad je recimo Milan potpisao mrtvog Halilovića). Draxler je u principu dobar igrač sa odličnim fizikalijama, ali kod njega je problem glava, jako je labilan i nikad ne znaš što dobivaš, može odigrat jako dobro, a može nestat na terenu.
Svako naravno ima svoje mišljenje, ja mislim da Hertha ima potencijala da bude odličan klub, ali nisam baš uvjeren da ovaj menadžment ima dovoljno znanja i pronicljivosti. Strategija kupovine mladih igrača je dobra i treba je podržati, ali sama po sebi nije dovoljna.
Kakav ba ascacibar to je po meni bilo bacanje para...ja fakat nenogu da vjerujem da nisu doveli weigla koji je izmislio fudbal i za tousarta a bolji je i od grujica i to dobrano bolji... Za cm trebali su eggestaina dovesti jos na polusezoni i sada bi vec imali uigran srednji red...gotze ce biti nevidzena propast i bacanje para jedino ako prihvati platu od 2 milke onda ok... Draxler je vec igrac koji moze napravit razliku i sa redovnim igranjem koje nema u psg mislim da moze dogurati i do statusa wc igraca....sto se odbrane tice po meni bi bilo super da kupe kehrera ili kocha iz freiburga ..jedno vrhunsko krilo bi im dobrodoslo tipa milot rashica ili sergio asensio...ja da sam na njihovom mjestu otkupio bi wolfa koji je po meni vrhunski potencijal samo gs treba znati iskoristiti kako treba
Praetz nije na levelu ragnicka ili Eberla,to ne znaci da nezna posao.Oba navedena gore su već jako dugo ovom poslu i uradili su mnogo,ali to ne znači da će Praetz napraviti loš posao.ledar je napisao/la: ↑19 jul 2020, 03:55HSV sam naveo kao paradigmu, da zbroj pojedinačnih vrijednosti igrača ne donosi nužno i kvalitetu igre i rezultata. Preetz je solidan menadžer koji može dobro ubost a uvaljat ko malo ko (npr. Selkea Werderu, Lasoggu nama ili Lazara Interu), no generalno on nema viziju i nogometnu inteligenciju ko pomenuti dvojac (Eberl, Rangnick) da gradi novu momčad za velike dosege, što je puno kompleksniji posao od pojedinačne kupovine (pretežito mladih) igrača. Pa tako on pred sezonu istrese 85 milki, u sezoni promijeni 4 trenera i na kraju završi ko deseti. Opasno se visilo dok nije došao spasonosni lepi Bruno, da bi se nakon par kola opet počelo vozit nizbrdo (u zadnjih pet kola četiri poraza) i dobro da je sezona završila da se nije i dalje otkotrljalo.Bayern111 je napisao/la: ↑18 jul 2020, 13:16
Kakve veze ima HSV sa trenutnom situacijom u Herthi.
Pojedinačno po igračima, ja mislim da skupo plaćeni Ascacibar i Piatek nisu igrači s kojima se može doći i ostati u vrhu bundesa, Stark isto nije neka sreća, a Maier ove sezone nakon ozljede koljena nije odigrao apsolutno ništa. Dok je obrana još bila kako tako, veza je tradicionalno najveći problem kojeg su krpali Grujić i Skjelbred. U napadu u kojeg se najviše ulagalo na kraju je spašavao Vedad i zabijao kad je bilo najpotrebnije.
Pravi potencijal ja vidim samo u Cunhi i Torunarighi, i također mislim da bi Tousart trebao biti jako dobro pojačanje. To mi za uloženih 110 milki izgleda puno premalo, tom logikom trebalo bi uložiti bar pet puta toliko da se napadne mjesto koja vodi u CL.
Što se tiče ova dva pomenuta "pojačanja", ja mislim da je Götze nažalost gotov, za njega se interesiraju neki klubovi samo zato što je slobodan igrač i može doći džabe (iako nije ni približna klasa, ali ko kad je recimo Milan potpisao mrtvog Halilovića). Draxler je u principu dobar igrač sa odličnim fizikalijama, ali kod njega je problem glava, jako je labilan i nikad ne znaš što dobivaš, može odigrat jako dobro, a može nestat na terenu.
Svako naravno ima svoje mišljenje, ja mislim da Hertha ima potencijala da bude odličan klub, ali nisam baš uvjeren da ovaj menadžment ima dovoljno znanja i pronicljivosti. Strategija kupovine mladih igrača je dobra i treba je podržati, ali sama po sebi nije dovoljna.
Uostalom projekt koji pokušavaju u Herthi pokrenuti je daleko veći od ovoga sto se trenutno dešava u Berlinu i dovodjenja par igrača.
Nadjite negdje tekst o planovima i načinu n koji misle doći do vrha,i biti kao klubovi iz drugih glavnih gradova paris madrid itd.
Prvo ljudi grade novi stadion koji će biti otvoren 2025.
To jejako bitn stavka,jer podižu svoju vrijednost,rade pametno.Sjećateli se vi koliko ke propalih preskupih igrača imao Chelsea ili City.
Npr.Sevcenko,ili tores.a bilo ih je bap mnogo.
Biće i u Herthi sigurno mnogo promašaja,ali i te stvari su normlane sve dok ima više onih koji su dobri i dok su tu rezultati,a vjerujem da će biti.
Druga stvar uporno govorite propao Gotze.
Ok i da jeste i takav je igrao i ove sezone u Dortmundu i dobijao priliku
Ali svatite da ako dodje u Herthu njegov učinak će biti jako bitan i sa finansijskog aspekta.
On je globalna zvijezda.
Postigao je historijski gol
Igrao za Bayern BVB
Biće nwko ko će diči imw Herthe,i takav je dalwko veće imw od Piatka ili Tousarta
I n kraju zar nemislite da bi bilo sjajno da dobijemo ozbikjan klub u trci z titulu uz Bayern.
Ja ću biti iskren,apsolutno nemislim da je borusija ozbiljan konkurent.Svw dok imaju ovj mentalitet,i kuouju djwcu da bih ih prodavali oni sami sebe stavljaju u nizi rang evripskog fudbala.
Puno više vjerujem u Leipzig ili se sada nadam Herthi nego sto vjwrujem da će BVb ikada doći ponovo do onog tima iz mislim 12/13
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Leipzig i Hertha su osvjezenja i pozitivne price u Bundesligi za razliku od Bvb, Schalkea, Werdera, Stuttgart, HSV i Hannovera koji tonu sve dublje.
Apsolutno sam uvjeren da bi ova liga bila najkvalitetnija kad bi se navedeni klubovi izvukli iz govana u kojim su trenutno.
Apsolutno sam uvjeren da bi ova liga bila najkvalitetnija kad bi se navedeni klubovi izvukli iz govana u kojim su trenutno.
Ajd Borusia tu i tamo, ali ostali su sjesti i plakati.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
[/quote]
[/quote]
-
- Kontakt:
Glupo je podcjenjivati bvb, ljudi su medju 15 klubova u Europi, Hertha mora još puno pojesti da to tu dodju
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.