Priča se uveliko i o Englezima. Ukratko pišaj po UMG smećarima, još malo na SK ostaje ovo što su sad i otkupilu za vrijeme korone, Bjelorusija, Pakistan, a na NovaSport u prajm tajmu derbi Kirgistana uz Kemu Ahmetovića.Mig_Mig je napisao/la: ↑17 jul 2020, 23:31Vucic rusi united mediu. Prvo NBA pa spanska liga sad i mtel liga Bosne i Hercegovine. Ocekuje se sigurno 6 arena pa mozda i jos neka vise od 2021godine.akisarajevo92 je napisao/la: ↑17 jul 2020, 23:11postoje vec Arena 5 i Arena 6, samo da ih jos uvedu kod nas i bice dovoljno
Utakmice klubova iz BiH na TV-u
Re: Utakmice klubova iz BiH na TV-u
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
-
- Kontakt:
https://www.google.com/url?sa=t&****= ... 5021789476Mig_Mig je napisao/la: ↑17 jul 2020, 23:31Vucic rusi united mediu. Prvo NBA pa spanska liga sad i mtel liga Bosne i Hercegovine. Ocekuje se sigurno 6 arena pa mozda i jos neka vise od 2021godine.akisarajevo92 je napisao/la: ↑17 jul 2020, 23:11postoje vec Arena 5 i Arena 6, samo da ih jos uvedu kod nas i bice dovoljno
Vučić yeben igrač...
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Mogla bi nasa liga ici petkom, subotom, nedjeljom i cak ponedjeljkom u nocnom terminu.
Sad vidim da je HNL prodao tv prava na period od 10 godina za 200 miliona maraka
samo pokazatelj koliko kasnimo

samo pokazatelj koliko kasnimo
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Slažem se da ide petkom,subotom i nedjeljom pa cak i ponedjeljkom u HR se sve utakmice prenose svako kolo danas jedna,u subotu dvije i u nedjelju dvije idu tako da svako kolo ide i imaju pregled TOP 5 golova i TOP 5 odbrana na HNLTV tj Arena kanalu
Rodjeni su pitarske picke!
-
- Kontakt:
Liga koja ima ucesnika LS i dobar Evropski koeficijent nije za poredjenje sa nasom ligom, ako saberes period i sve ostalo, vidjeces da razlika nije bas velika.
"JOŠ OD 1926"
Mislim da ovaj ugovor se ne odnosi na prenose reprezentacije vec na sponzorstvo A reprezentacije i U 21 reprezentacije,ako me dobro pamcenje sluzi Uefa prodaje prava za prenose kvalifikacija za EP a Fifa za kvalifikacije ligu nacija,ako grijesim nek me neko ispravi.
- Zenicanin988
- Kontakt:
I to moze raditi samo tv kuca koja ima nacionalnu frekfenciju, tj da ima signal na onoj obicnoj antenialmir2018 je napisao/la: ↑18 jul 2020, 00:02Mislim da ovaj ugovor se ne odnosi na prenose reprezentacije vec na sponzorstvo A reprezentacije i U 21 reprezentacije,ako me dobro pamcenje sluzi Uefa prodaje prava za prenose kvalifikacija za EP a Fifa za kvalifikacije ligu nacija,ako grijesim nek me neko ispravi.
Čelik Zenica, bosanski gigant!!!
Sanjam sretno Bilinooo!!!
Sanjam sretno Bilinooo!!!
- ASD
- Kontakt:
U pm. Ja početkom 2020-te uveo moju tv zbog naše lige. 
Desi se korona i sad ovo.
Realno gledajući. Jači sponzor je dobra stvar.
Loša stvar bi bila ako dosta tekmi bude izvan prijenosa.

Desi se korona i sad ovo.
Realno gledajući. Jači sponzor je dobra stvar.
Loša stvar bi bila ako dosta tekmi bude izvan prijenosa.
- Tristan
- Kontakt:
Tako je to kad nebeski narod preuzme savez.

Java, dobio sam vizu,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.
Savez prodaje prava za prijateljske susrete koje reprezentacija igra kuci, i vjerovatno ove lige nacija sadaalmir2018 je napisao/la: ↑18 jul 2020, 00:02Mislim da ovaj ugovor se ne odnosi na prenose reprezentacije vec na sponzorstvo A reprezentacije i U 21 reprezentacije,ako me dobro pamcenje sluzi Uefa prodaje prava za prenose kvalifikacija za EP a Fifa za kvalifikacije ligu nacija,ako grijesim nek me neko ispravi.
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
Ehh o tome govorim i tu nacionalnu frekvenciju od ovih tv kuca koje imaju pare da otkupe u nasoj zemlji ima Nova BH.Zenicanin988 je napisao/la: ↑18 jul 2020, 00:08I to moze raditi samo tv kuca koja ima nacionalnu frekfenciju, tj da ima signal na onoj obicnoj antenialmir2018 je napisao/la: ↑18 jul 2020, 00:02Mislim da ovaj ugovor se ne odnosi na prenose reprezentacije vec na sponzorstvo A reprezentacije i U 21 reprezentacije,ako me dobro pamcenje sluzi Uefa prodaje prava za prenose kvalifikacija za EP a Fifa za kvalifikacije ligu nacija,ako grijesim nek me neko ispravi.
Ma kako je uvedena liga nacija nema ni prijateljskih utakmica nesto puno poneka jer je te termine poklopila liga nacija i mislim da za nju tendere objavljuje Fifa ili Uefa nisam nesto siguran i mora prenositi tv kuca sa nacionalnom frekvencijom.irfo je napisao/la: ↑18 jul 2020, 00:13Savez prodaje prava za prijateljske susrete koje reprezentacija igra kuci, i vjerovatno ove lige nacija sadaalmir2018 je napisao/la: ↑18 jul 2020, 00:02Mislim da ovaj ugovor se ne odnosi na prenose reprezentacije vec na sponzorstvo A reprezentacije i U 21 reprezentacije,ako me dobro pamcenje sluzi Uefa prodaje prava za prenose kvalifikacija za EP a Fifa za kvalifikacije ligu nacija,ako grijesim nek me neko ispravi.
-
- Kontakt:
Koliki dio kolača ide klubovima? BHT dok je bio klubovi su dobijali sadaku.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
- ElCartel11
- Kontakt:
UMG je financijski mocniji od mtela i svi ostalih. Arena ima srpsku i hrvatsku ligu, a te lige uredno prenosi i SK (slovenski) koji pripada UMG.Osim13 je napisao/la: ↑17 jul 2020, 23:34Priča se uveliko i o Englezima. Ukratko pišaj po UMG smećarima, još malo na SK ostaje ovo što su sad i otkupilu za vrijeme korone, Bjelorusija, Pakistan, a na NovaSport u prajm tajmu derbi Kirgistana uz Kemu Ahmetovića.Mig_Mig je napisao/la: ↑17 jul 2020, 23:31Vucic rusi united mediu. Prvo NBA pa spanska liga sad i mtel liga Bosne i Hercegovine. Ocekuje se sigurno 6 arena pa mozda i jos neka vise od 2021godine.akisarajevo92 je napisao/la: ↑17 jul 2020, 23:11postoje vec Arena 5 i Arena 6, samo da ih jos uvedu kod nas i bice dovoljno
Ne znam kako to imaju oni i Arena izmedju sebe.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- UstanikSBII
- Kontakt:
Evo da i braća iz RSa donesu nešto pozitivno samo sloga PL spašava!
DOĐOH VICE UGASIH!?!?!?
Zadnja klupa SS.ba liga!
Dulce et decorum est pro patria mori.
HKK Široki
Prvenstva: 10 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Zadnja klupa SS.ba liga!
Dulce et decorum est pro patria mori.
HKK Široki
Prvenstva: 10 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Samo Sloga Sport SpašavaUstanikSBII je napisao/la: ↑18 jul 2020, 00:50Evo da i braća iz RSa donesu nešto pozitivno samo sloga PL spašava!

-
- Kontakt:
Pročitaj ko je jači .ElCartel11 je napisao/la: ↑18 jul 2020, 00:46UMG je financijski mocniji od mtela i svi ostalih. Arena ima srpsku i hrvatsku ligu, a te lige uredno prenosi i SK (slovenski) koji pripada UMG.
Ne znam kako to imaju oni i Arena izmedju sebe.
https://www.google.com/url?sa=t&****= ... 5021789476
Ne može biti jači od države tj. od Vučića .
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Jos kad se zna ko je Rak preuzeo, samo nebo je granica.UstanikSBII je napisao/la: ↑18 jul 2020, 00:50Evo da i braća iz RSa donesu nešto pozitivno samo sloga PL spašava!
Max Allegri
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.