Leeds United Football Club
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- akisarajevo92
- Kontakt:
Re: Leeds United Football Club
live 1:0
Ako se danas zabiljezi pobjeda a WBA sutra ne pobjedi na gostovanju Huddersfieldu promocija ce bit osigurana 

Don't believe the hype.
- legenda reala
- Kontakt:
Nesigurno djeluje ova odbrana skroz
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
1:0
Losa igra danas , pogotovo u drugom poluvremenu, ali bez obzira na sve , najvaznija su tri boda koja nam zivot znace
U nedjelju gostujemo Derby County i u posljednjem kolu u srijedu docekujemo Charlton. Znaci, bod u preostala dva kola nam garantuje povratak u PL nakon 16 dugih godina.
Marching On Together !!!

Losa igra danas , pogotovo u drugom poluvremenu, ali bez obzira na sve , najvaznija su tri boda koja nam zivot znace

U nedjelju gostujemo Derby County i u posljednjem kolu u srijedu docekujemo Charlton. Znaci, bod u preostala dva kola nam garantuje povratak u PL nakon 16 dugih godina.
Marching On Together !!!
Željezničar über alles!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
Slava Ukraïni!
Zar je proslo 16 godina 
Vrijeme je vala bilo

Vrijeme je vala bilo

Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Este sentimiento nadie lo comprende
- akisarajevo92
- Kontakt:

Od danas i ZVANICNO, Leeds United se vratio u Premier ligu!
Don't believe the hype.

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- akisarajevo92
- Kontakt:
Jos da Brentford i Nottingham Forest udju 

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- ASD
- Kontakt:
Da nemaju "posebnog" trenera bilo bi mi svejedno, zna bi da to nije to.
Ovako su nekako interesantni, ne kao prije ali interesantni.
Ovako su nekako interesantni, ne kao prije ali interesantni.
Konacnooo
Za nadat se da ce dati ozbiljne pare bielsi za pojacanja i da se stabilizuju u konkretnog premierligasa

Za nadat se da ce dati ozbiljne pare bielsi za pojacanja i da se stabilizuju u konkretnog premierligasa
dobice pare za transfere, no bitniji je scouting od para, jer leeds je heldera costu koji je bio na posudbi, platio preko £15 mil i to je primjer loseg poslovanja, to sto englezi imaju para vise nego iko, ne znaci da se trebaju razbacivati istim, jer uz dobar scouting, za pare koje oni imaju, mogu kupiti jako dobre igrace
pa taj helder costa je kostao vise nego npr sergej milinkovic-savic, immobile, acerbi, lucas leiva, lazzari, j. correa, a to su samo fudbaleri lazija, ako krenem navoditi fudbalere drugih ekipa, tek tada ce se vidjeti koliko vecina engleskih klubova lose posluje
drago mi je sto su se vratili u premiership i nadam se da ce postati stanardan clan istog, ipak je tamo ponikao i igrao jedan od mojih omiljenjih igraca kroz odrastanje, a to je legendarni alan smith...
pa taj helder costa je kostao vise nego npr sergej milinkovic-savic, immobile, acerbi, lucas leiva, lazzari, j. correa, a to su samo fudbaleri lazija, ako krenem navoditi fudbalere drugih ekipa, tek tada ce se vidjeti koliko vecina engleskih klubova lose posluje
drago mi je sto su se vratili u premiership i nadam se da ce postati stanardan clan istog, ipak je tamo ponikao i igrao jedan od mojih omiljenjih igraca kroz odrastanje, a to je legendarni alan smith...
Zadnja izmjena: Chinaglia, dana/u 17 jul 2020, 21:02, ukupno mijenjano 1 put.
- akisarajevo92
- Kontakt:
glupo je porediti transfere u Engleskoj/Championshipu i npr. u Italiji i Serie B, drugi svijet
da je Lazio u Engleskoj klubovi bi mnogo vece pare trazili za te igrace koje si nabrojao
da je Lazio u Engleskoj klubovi bi mnogo vece pare trazili za te igrace koje si nabrojao
Don't believe the hype.
okej, cak i u tom slucaju, to ih ne opravdava da kroz prizmu talijanskog, njemackog, spanskoj i francuskog trzista, preplacaju fudbalere, a kroz njihovu (englesku) prizmu placaju realne cijene, no placaju pogresne igrace
pa ne mozes me ubjedit da bi npr sergej kostao £20 mil, immobile £20 mil, j. correa £30 mil itd da su ih kupovali engleski klubovi
pa ne mozes me ubjedit da bi npr sergej kostao £20 mil, immobile £20 mil, j. correa £30 mil itd da su ih kupovali engleski klubovi
- mexy_whites
- Kontakt:
Bas mi je drago, konacno u eliti 

Crveno-Crna i Blaugrana!
"You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football club!"
"You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football club!"
Hvala

Kakva sezona za tebe. Liverpool prvak, Leeds se vraća, A United, tone li tone.

League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Drago mi je da je Leeds napokon ušao u Premierligu, uvijek su mi bili simpatični.Ekipa spojena sa par iskusnih lisica i omladinci željni fighta poput ludaka Bowyera
onda su tu bili Viduka,Harte,Radebe,Dacourt,Kewell i Gary Kelly - što me podsjeti na lik iz Only Fools And Horses "Jelly" Kelly. 

1974---1975---1976---2001---2013---2020
- akisarajevo92
- Kontakt:
Napokon, nakon 16 dugih godina

Željezničar über alles!
Slava Ukraïni!
Slava Ukraïni!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Aston Villa potrosila 150 miliona eura i ispalaChinaglia je napisao/la: ↑17 jul 2020, 20:51dobice pare za transfere, no bitniji je scouting od para, jer leeds je heldera costu koji je bio na posudbi, platio preko £15 mil i to je primjer loseg poslovanja, to sto englezi imaju para vise nego iko, ne znaci da se trebaju razbacivati istim, jer uz dobar scouting, za pare koje oni imaju, mogu kupiti jako dobre igrace

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.