Druže zbog čega na dvije teme postavljaš isto pitanje.alfarouqaminu je napisao/la:Sta ucini Barselona u fudbalu?????????

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Druže zbog čega na dvije teme postavljaš isto pitanje.alfarouqaminu je napisao/la:Sta ucini Barselona u fudbalu?????????
Pa druze odgovori mi...........Sexmachineboy je napisao/la:Druže zbog čega na dvije teme postavljaš isto pitanje.alfarouqaminu je napisao/la:Sta ucini Barselona u fudbalu?????????.veoma glupo i bespotrebno
Ne znam, de mi reci molim tealfarouqaminu je napisao/la:Pa druze odgovori mi...........Sexmachineboy je napisao/la:Druže zbog čega na dvije teme postavljaš isto pitanje.alfarouqaminu je napisao/la:Sta ucini Barselona u fudbalu?????????.veoma glupo i bespotrebno
OK pričekat ću tvoj odgovoralfarouqaminu je napisao/la:aj nadji negde pa mi javi...........jel vazi??????????
Inace ne slusam ovu narodnu muziku i ta njasra ustvari uopste ne slusam muzikualfarouqaminu je napisao/la:Ma kakvi rokvici, zeljko s. zakon
Što moraš?Samo F.K.S !! je napisao/la:Moram poceti da posjecujem pdf medunarodni fudbal mada iskreno ne znam sta bih radio tamo
Naravno ja samo zeljka samrardzica furamSamo F.K.S !! je napisao/la:Inace ne slusam ovu narodnu muziku i ta njasra ustvari uopste ne slusam muzikualfarouqaminu je napisao/la:Ma kakvi rokvici, zeljko s. zakonali samardzic,joksimovic,pejovic i ovaj mali rokvic su stvarno dobri pjevaci
Sexmachineboy je napisao/la:Što moraš?Samo F.K.S !! je napisao/la:Moram poceti da posjecujem pdf medunarodni fudbal mada iskreno ne znam sta bih radio tamo![]()
hehe ma ja da ne postaneš dosadan forumašSamo F.K.S !! je napisao/la:Sexmachineboy je napisao/la:Što moraš?Samo F.K.S !! je napisao/la:Moram poceti da posjecujem pdf medunarodni fudbal mada iskreno ne znam sta bih radio tamo![]()
Ma ne znam![]()
Hajde prijatelji laku noc !
I ja cu sa tobomStarigrad1977 je napisao/la:doci cu i ja u Bihac da se uslikam sa Vedadom i da mu kazem koju svoju......
Nikakav problem.Interista di cuore je napisao/la:OTNYS_YNWA@
ovo kolo igramo sami,valja nam pogadjat sve zivo
Danas praznik u Austriji, pa danas hvala bogu nema skolealfarouqaminu je napisao/la:Dobro jutro, nisi u skoli ili fakultetu????????
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.