RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

insegnante
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la insegnante » 05 dec 2010, 16:50

Ama dignite se na noge, organizujte proteste koji će biti medijski propraćeni, neka vas na skupštinu dođe 5 hiljada. Nemojte dati da vas 20 honštaplera j...u mozak i da unazađuju klub. Kao što se RA organizovao za rukomet, tako treba i za skupštinu i proteste. Usput, zna li neko koji je godišnji budžet Veleža?

vfcmostar
Kontakt:

Post Postao/la vfcmostar » 07 dec 2010, 08:45

Da li ce biti skupstine u nekom normalnom vremenskom periodu ili je totalno rasulo? Nazalost izgleda mi kao ovo drugo, a niko ni da mrdne.

cunami
Kontakt:

Post Postao/la cunami » 07 dec 2010, 12:14

Valjda ce biti ta skupstina do kraja godine a tacan datum niko ne zna ali valjda ce se desit nesto pozitivno

gavran
Kontakt:

Post Postao/la gavran » 07 dec 2010, 14:33

cunami je napisao/la:Valjda ce biti ta skupstina do kraja godine a tacan datum niko ne zna ali valjda ce se desit nesto pozitivno

Još ste niste raspali? ;)
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985

zabrinuti hero
Kontakt:

Post Postao/la zabrinuti hero » 07 dec 2010, 14:43

Ranije sam predlagao jedno od mogućih rješenja, da npr. neki od mostarskih portala napravi intervju sa mogućim kandidatima. Tada sam predložio konkretno čovjeka koji je kandidat za federalnog premijera, a veliki je veležovac. Danas tom prijedlogu dodajem i Ahmeda Đubura, koji je kako vidim izabran za rektora. Vidim da niko ne reagira, pa čak niko ni ne predlaže druga imena. Ljudi teško je očekivati da će neko sam doći i kandidovati se na Skupštini. Ne živim u Mostaru, ali da jesam vjerujte da bih iskoristio svaku priliku da odem do kluba. A odazvao bih se i na svaku akciju koju organizira klub navijača kako bi se konačno održala skupština kluba i pokrenule stvari s mrtve tačke. Ljudi budite se vidite da nam se nasluđuju ovi što bi najradije da se ugasi naša svetinja.
Samo Velež!!!!!!!!!

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 07 dec 2010, 14:49

zabrinuti hero je napisao/la:Ranije sam predlagao jedno od mogućih rješenja, da npr. neki od mostarskih portala napravi intervju sa mogućim kandidatima. Tada sam predložio konkretno čovjeka koji je kandidat za federalnog premijera, a veliki je veležovac. Danas tom prijedlogu dodajem i Ahmeda Đubura, koji je kako vidim izabran za rektora. Vidim da niko ne reagira, pa čak niko ni ne predlaže druga imena. Ljudi teško je očekivati da će neko sam doći i kandidovati se na Skupštini. Ne živim u Mostaru, ali da jesam vjerujte da bih iskoristio svaku priliku da odem do kluba. A odazvao bih se i na svaku akciju koju organizira klub navijača kako bi se konačno održala skupština kluba i pokrenule stvari s mrtve tačke. Ljudi budite se vidite da nam se nasluđuju ovi što bi najradije da se ugasi naša svetinja.
Samo Velež!!!!!!!!!

bio je intervju sa džuburom prije par dana u dnevnom listu,koji je rekao da nema sanse da se vrati u velez i u ikakav sport,covjek ima velike ambicije sa univerzitetom
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

drH
Kontakt:

Post Postao/la drH » 07 dec 2010, 19:21

zabrinuti hero je napisao/la:Ranije sam predlagao jedno od mogućih rješenja, da npr. neki od mostarskih portala napravi intervju sa mogućim kandidatima. Tada sam predložio konkretno čovjeka koji je kandidat za federalnog premijera, a veliki je veležovac. Danas tom prijedlogu dodajem i Ahmeda Đubura, koji je kako vidim izabran za rektora. Vidim da niko ne reagira, pa čak niko ni ne predlaže druga imena. Ljudi teško je očekivati da će neko sam doći i kandidovati se na Skupštini. Ne živim u Mostaru, ali da jesam vjerujte da bih iskoristio svaku priliku da odem do kluba. A odazvao bih se i na svaku akciju koju organizira klub navijača kako bi se konačno održala skupština kluba i pokrenule stvari s mrtve tačke. Ljudi budite se vidite da nam se nasluđuju ovi što bi najradije da se ugasi naša svetinja.
Samo Velež!!!!!!!!!
Dodji na rodjeni mostar forum ili redarmy mostar forum pa predlazi nesto konkretno. Ovo ovdje vise citaju oni koji bi najradije da se ugasimo.

leonard
Kontakt:

Post Postao/la leonard » 08 dec 2010, 02:28

drH je napisao/la:
Samo Velež!!!!!!!!!
Dodji na rodjeni mostar forum ili redarmy mostar forum pa predlazi nesto konkretno. Ovo ovdje vise citaju oni koji bi najradije da se ugasimo.
Apsolutno tacno! Evo i vlasi su se prikljucili pljuvanju Veleza i rodjenih! Pogledajte samo prvi komentar ovog texta:

http://www.frontal.rs/cyrl/?page=5&kat=10&vijest=51221

U kojem neki supljoglavi Ultras nas naziva pogrdnim imenima i iznosi niz neistina na nas racun!

Mont0
Kontakt:

Post Postao/la Mont0 » 08 dec 2010, 02:55

Na jedno uho uslo na drugo izaslo sta kaze jedna Nula :P
Support Velez, It's logical! ★

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 08 dec 2010, 02:56

Hahaha joj ovog nereda pametnjakovica :lol:

Raz_ba
Kontakt:

Post Postao/la Raz_ba » 08 dec 2010, 10:20

Princ Katara juče izjavio da će Katar od stadiona koje budu izgradili za svjetsko prvenstvo, najmanje četiri biti izgrađena posebnom tehnikom montiranja. Nakon prvenstva će se ta četiri stadiona razmontirati i pokloniti katarskim prijateljima. Troškove transporta i montaže na novom mjestu će snositi država Katar.
(ljudi fatajte Čorbu ako ikako možete, on je ovom princu učinio uslugu i vodio reprezentaciju Katara kad im je bilo najteže. Tada je Čorba bio katarski heroj. Ako on progovori dvije rečenice s princom stadion može završiti u Sjevernom logoru. Inače, kapacitet će biti najmanje 25 000 sjedećih mjesta.)

Nađoh najednom mjestu podatak da će biti puno više sjedećih mjesta, ne smijem ni reći. Bio bi to najveći stadion u našoj državi.

http://www.flower-press.net/news.php?action=view&id=685
A đe da znam?!

cunami
Kontakt:

Post Postao/la cunami » 08 dec 2010, 15:44

Ovo je prva pozitivna vijest u nekoliko mjeseci sto se tice Veleza.Mislim da ce dolazak Mitrovica na klupu Veleza donjet jedan preokret u svim segmentima a za pretpostavit je da ce se i pojedini ljudi vratit u upravu kluba.Cija je ovo ideja bila,mislim na dolazak Mitrovica,svaka mu cast sto se mene tice i skidam mu kapu jer sam ja pratio treninge kad je ovaj trener bio i bio sam pozitivno iznenadjen a i vidio se napredak za samo nekoliko dana.
Nadam se jos boljim vijestima i konacnom preokretu u Velezu i vrijeme je da se pocne radit normalno i ozbiljno jer gore od ovoga ne moze a izgleda i da je bojkot napokon upalio

Mont0
Kontakt:

Post Postao/la Mont0 » 08 dec 2010, 16:13

Na nasem je forumu neko postavio jedan duuuugacak intervju sa Acom:

INTERES KLUBA SVIMA MORA BITI NA PRVOM MJESTU

Srijeda, 08 Prosinac 2010 12:59
Unatrag par godina na spominjanje imena Adisa Obada navijači Rođenih na stadionu u Vrapčićima bez izuzetka ustali bi i glasno zapljeskali. Njegovo ime navijači su skandirali mnogo puta, prije svega zbog činjenice da je u svakoj minuti na terenu davao sve za crvenu boju, ali i jer je nebrojeno puta Veležu donosio vrijedne bodove.
U moru velikih poteza i golova u pamćenju potpisnika ovih redova ostao je jedan rezultatski nevažan – u posljednjem kolu Prve lige Federacije u kojem je Velež protiv Viteza proslavljao plasman u Premier ligu. Adis Obad je u drugom dijelu kod rezultata 2:0 za Mostarce primio loptu u kaznenom prostoru potpuno lijevo iskosa, a onda s tri finte doslovno slomio protivničkom defanzivca koji je zbunjeno pao na zemlju. Aca je ostao potpuno sam i majstorski pogodio za još veće slavlje svojih navijača…Umjetničko djelo.
No, Obada već dugo nema na zelenom terenu. U prošloj sezoni mučio se s ozljedama, a svoje posljednje minute odigrao je u gradskom derbiju protiv Zrinjskog 4. listopada 2009. godine. Ušao je tada kao rezerva, a samo dvije minute poslije obnovio je ozljedu koljena. - U međuvremenu su se dogodile neke stvari, danas nevažne, i igrom slučaja je ispalo da sam završio igračku karijeru. Na kraju mogu biti zadovoljan sa svime što sam napravio – Velež je meni dao puno, dao mi priliku probiti se u nogometnom svijetu, a ja se nadam da sam se odužio i igrama, a svojevremeno i svojim transferom u Njemačku. U Oberhausenu mi je bilo sjajno, iako mi je trebalo dugo vremena da se priviknem na njemačke uvjete rada. Kada sam shvatio da je to jedini način da ostanem u klubu, okrenuo sam se spartanskom načinu života, teškom radu i izborio se za solidan status. Ljudi me i danas tamo cijene, navijači mi se javljaju, i za mene je to najveća satisfakcija, objašnjava Obad.

Plan je bio drukčiji

Igračka karijera je sada već prošlost, a trenerska je na svom – početku. Plan je bio drukčiji. Za početak raditi sa starijim i iskusnijim trenerima, učiti od njih, školovati se. Međutim, ovo je Velež. Vruć krumpir našao se Obadu u krilu u najgorem mogućem trenutku, serija negativnih utakmica je već počela, nervoza se uvukla u momčad.
- Ni sam se nisam nadao takvom raspletu, ali nije da sam imao velikog izbora. Treba biti iskren i realan, u tom trenutku nitko se nije htio prihvatiti te uloge, a ja Veležu nemam pravo reći “ne”. Atmosfera u momčadi bila je loša, uvezali smo bili tri teška poraza i imali gostovanje u Trebinju i najteže je bilo razbuditi momčad, vratiti atmosferu. Međutim, mi smo to brzo uradili, i to uz pomoć starijih igrača poput Zaimovića, Velagića, Kajtaza, uveli i disciplinu, i moram reći da su igrači doista dobro radili u tom razdoblju. Ali, rezultati nam nisu išli na ruku. Bilo je jasno da smo prvih pet kola odradili na svježinu, shvatili su to i naši protivnici, i lomili nas u završnici. Tako izgubimo od Širokog, tako izgubimo od Slobode, kasnije i od Sarajeva, iako u tim utakmicama uopće ne igramo tako loše.
Iako je iznenada bačen u vatru, iako nema važeći ugovor kao trener, iako je službeno samo vršitelj dužnosti, Obad ne bježi od odgovornosti.
- Ja jesam prihvatio ovu dužnost jer nitko drugi nije htio, ali to ne znači kako ne bih trebao preuzeti odgovornost prije svega za svoje postupke, ali i za rezultate. Takav je nogomet, ljestvica je jedino mjerilo, i to je zakon. E, sada ja mogu reći da sam griješio i u pojedinim stvarima kod same igre, taktike, izmjena,… To je nogometna svakodnevnica i od nje se ne može pobjeći, tko radi taj i griješi, i isti je slučaj i sa mnom. Ali, mislim da mi nitko ne može zamjeriti na načinu rada i odnosa prema igračima i prema klubu. Bilo je svakakvih priča, ali mene to ne zanima – ja u svakom trenutku mogu pogledati svakom igraču u oči i reći mu da sam radio sve iz najbolje namjere, kako bi klubu bilo bolje.

Nekorektan odnos Uprave

Ne ulazeći u trenerske ili ljudske kvalitete bilo koga, uvažavajući rezultate koji nisu blistavi, ne možemo se oteti dojmu da se prema današnjem stručnom stožeru, na čelu s Obadom, pogrešno postupa. Razlog je jasan i najvećim laicima. Obad i njegovi suradnici niti u jednom trenutku ne znaju na čemu su, vjeruje li im Uprava, iza leđa im se traže treneri, a da jasno nije riješena situacija s njima.
- Nažalost, moram se složiti s tim. Ja doista ne znam na čemu sam sada, hoću li i dalje biti trener ili hoću li imati bilo kakvu ulogu u klubu. Gledajte, meni je najvažnije da Velež izbori ostanak u Premier ligi i da krene naprijed, i mislim kako bi to svima trebalo biti najvažnije. Ako treba doći novi trener, onda neka bude tako. Ali ne smijemo sebi dopustiti da opet čekamo pet do dvanaest, sve što se treba da se dogoditi je da netko otvoreno i iskreno kaže što će se dogoditi.
Dakle, Obad je spreman mjesto šefa struke ustupiti novom treneru koji će povesti momčad u borbu za ostanak?
- Naravno, ovo je moj klub. Ako ćemo imati pravi plan, ako ćemo postavljati klub na zdrave noge, ja sam spreman raditi i u omladinskoj školi, zašto ne? Ali vrijeme je da se stvari promjene, da ne mislimo samo na danas, nego i na sutra. Što imamo od toga da dođe neki skupi trener, dovede skupe igrače u posljednji trenutak i onda dobije otkaz nakon tri kiksa na startu? Moramo imati neki dugoročniji plan, ciljano se pojačati, graditi momčad ne samo za ostanak u ligi, nego i momčad koja će jamčiti stabilnost u idućoj sezoni.
Aktualni vršitelj dužnosti spreman je ostati i u stručnom stožeru u slučaju dolaska novog trenera, ali pod jednim uvjetom.
- Ne bih svakome bio pomoćnik, samo čovjeku koji ima iskustva i znanja i od kojeg bih mogao nešto naučiti. Takav trener je bio Milorad Mitrović, koji doista sjajno radi i kojem bih ja plaćao da uz njega radim i od njega učim.

Morali smo krenuti s radom

Međutim, priča je to na duge staze, a sadašnjost Veleža puka je improvizacija. Konkretni potezi se čekaju…
- Bez obzira tko će biti trener, bez obzira hoćemo li ojačati Upravu, imati bolju financijsku situaciju, moje mišljenje je da smo već trebali krenuti s radom. Ja sam spreman raditi s dvadesetak mladih igrača, koji su naša perspektiva i naša budućnost. Predlagao sam da krenemo već 1. prosinca i radimo sve do Nove godine, i sada mislim da je to najbolje rješenje kako bismo mlade igrače pripremili na teška iskušenja koja ih čekaju u pripremama, a kasnije i u sezoni. Imamo sjajnih mladića, na kojima se može graditi igra već ove, ali i idućih sezona, na kojima, na kraju krajeva, možemo zaraditi i stabilizirati klub. No, i kod nekih igrača se mora promijeniti način razmišljanja. Oni su tek na početku svojih karijera, a svi razmišljaju o tome kako što prije otići vani. A to je jako teško i za to se mora krvavo raditi. Treba ići stepenicu po stepenicu, a Velež je prava prilika za početak. Igrači moraju vrijedno raditi, svaki trening mora biti kao finale Svjetskog prvenstva, a klub im onda treba pružiti priliku. I sve se to onda vrti u krug, stvara se baza, klub jača, prodaje igrače i organizacijski je i financijski stabilan.
Kako god okrenete, priča o Veležu vraća se na to da je potrebno napraviti dugoročan plan, strategiju koja će donijeti dugoročni uspjeh. Nažalost, pozicija na ljestvici tjera Rođene da traže brza rješenja, ako žele osigurati ostanak u Premier ligi.
- Moramo biti iskreni, bez stabilizacije kluba i pravih pojačanja, bit će to gotovo nemoguć zadatak. Dobra stvar je da bodovno ipak razlika nije velika i da dvije-tri dobre utakmice mogu sve okrenuti u našu korist. No, pod hitno moramo napraviti plan rada, pod hitno krenuti s tim radom i krenuti u potragu za pojačanjima. Moramo prvo vidjeti tko ostaje, a onda dovesti vratara, bočnog igrača i stopera, moramo pojačati vezni red i napad, dakle mnogo toga. Svaki novi dan koji prolazi gubimo vrijeme, potrebni su nam hitni potezi, u groznoj smo situaciji i nemamo vremena za čekanje. Moramo krenuti s radom već sutra kako bismo spremni dočekali početak prvenstva, zaključak je Adisa Obada.
Bez obzira tko bio trener, tko bude činio Upravu i igrački kadar, jedna Obadova misao mora biti vodilja u planiranju iduće polusezone, ali i budućnosti Veleža – klub mora biti na prvom mjestu za sve. Sve drugo samo je odlaganje konačne propasti.

Na mene nije bilo pritisaka

- Iako sam to možda i očekivao, dok sam ja bio trener nije bilo pritisaka da netko mora igrati. Ja sam možda griješio, ali svaki sam potez napravio isključivo misleći dobro klubu i igračima, kao što bih uradio i za vlastitu djecu. Mogu svakome pogledati u oči i reći da kod mene važi samo kvaliteta, rad na treninzima te doprinos igri, i ništa drugo.

Napraviti ću oproštajnu utakmicu

- Velika mi je želja napraviti oproštajnu utakmicu u Mostaru i tako se pokušati odužiti navijačima za podršku koju sam imao kao igrač. Nadam se da ću imati priliku učiniti da Velež ugosti Oberhausen, da suprotstavim dva kluba u kojima sam napravio najviše i da zajedno s velikim brojem mojih prijatelja napravimo spektakl koji će napuniti stadion i tako pomoći i Veležu zaraditi.

Odnos s novinarima

- Ja sam impulzivan čovjek i zato sam izbjegavao konferencije za novinare nakon nekih utakmica, jer sam znao da se moram smiriti da ne bih pretjerao u kritici suđenja ili nešto slično, pa je možda ispalo da izbjegavam novinare, što nije istina. Svjestan sam da su novinari samo glasnici javnosti i da se preko njih obraćamo navijačima. Bilo je i nekih ružnih natpisa, nepotrebnih napada na mene kao čovjeka, ali nije važno, najvažnije je da smo svi na istom putu, a to je boljitak Veleža. Normalno je da novinari kritiziraju, ovo je takav posao, moramo biti spremni na kritiku, ali isto tako nije u redu neosnovano napadati.

Moramo biti iskreni i realni

- Znam da neke ljude koji danas izbjegavaju Velež, a mogli pomoći, najviše boli nepravda koja im je nanesena. To je situacija slična ovome sada, kada se nama ne govori računa li se na nas. Moramo biti iskreni prema ljudima, igračima, trenerima, sponzorima, navijačima, svima… Ako mislimo da neki igrači ne mogu igrati, treba im reći, ne zadržavati ih. Treba razgovarati, za primjer sada uzimam Asima Škaljića. Treba vidjeti što on traži, što mu je želja, realno reći što mi možemo ponuditi, pa ako to nije dovoljno, pružiti ruke jedni drugima. To je jedini ispravan način, prostrijeti se onoliko kolike nam jesu mogućnosti i ne zavlačiti ljude, ne obećavati, a da ta obećanja ne možemo ispuniti. Samo tako možemo biti veliki klub, bez obzira na rezultate. Moramo biti realni i iskreni.
O Zaimoviću i Velagiću…

- Najiskusniji igrači mnogo su mi pomogli kada sam počeo raditi. Godinama smo “jeli isti kruh” i znam da bih ja isto postupio da su oni preuzeli treniranje dok sam ja igrač. Velagić je ove godine bio u specifičnoj situaciji, ali nikada nije rekao da ne može, da neće, čak i kada sam ga kažnjavao, odrađivao je krugove kao da je najmlađi. On daje Veležu sve od sebe, koliko god može u tom trenutku. Isti je slučaj i sa Zaimovićem, oni su bili primjer mladima, disciplinirani i jako su mi pomogli.

O Demiću i Zolju…

- Demić je izvanserijski talent i igrač na kojemu možemo, između ostalih, zasnivati budućnost. Ove sezone sam ga u nekoliko navrata “hladio”, ali isključivo radi njegovog dobra. Njegovo nogometno znanje nije upitno, stekao je i veliko iskustvo, ali mora raditi još jače i bolje, kao i svi mladi igrači. Mora dodatno ojačati, pokazati malo pozitivne drskosti i hrabrosti, još veću borbenost i vjerujem da će biti dobar igrač, središnja figura momčadi. Kada je Zolj u pitanju, ima sjajne predispozicije, jednako dobro barata s obje noge i na svojoj poziciji zadnjeg veznog je jedan od najperspektivnijih igrača u zemlji. I za njega važi kao i za Demića, još mnogo rada i borbenosti, hrabrosti i agresivnosti i Velež će se moći osloniti na njega.

O Jazvinu i Mahiniću…

- Jazvin je već na terenu dokazao da se na njega može računati kao na stup obrane u idućem razdoblju. Iako je jako mlad, brzo uči, stječe iskustvo i moramo mu dati priliku i progledati kroz prste kada su u pitanju neke pogreške. Naravno, pod uvjetom da nastavi raditi maksimalno požrtvovano. Mahinić je do sada odigrao jednu pravu utakmicu, i to na vrućem terenu u Tuzli, i vjerujte da je djelovao kao da igra godinama. Iako je jako visok (oko 190 centimetara, nap. a.) jako je brz, dobro čita igru, i uz dodatni rad s njim na stjecanju navika u igri, na stjecanju iskustva, postepeno mu dajući priliku u Premier ligi, mislim da bismo mogli dobiti sjajnog defanzivca.

O Brkoviću i Mahmutoviću…

- Brković je stigao iz inozemstva, zaigrao za juniore i ja sam tu vidio da može pomoći prvoj momčadi. Kada je ušao protiv Slavije, unio je živost, ali sam možda pogriješio kada sam ga “gurnuo u vatru” od početka protiv Sarajeva. I pred njim je još mnogo rada, ali nadam se da će potpisati ugovor, jer bismo tako dobili napadača za budućnost. Mahmutović je dečko koji zna nogomet i koji najviše podsjeća na Majkića. Ali, ne smijemo zaboraviti da smo Majkića stvarali dvije sezone, da bismo ga treću dobili u pravom izdanju. Nije izvanserijski talent, ali itekako može pomoći ovoj momčadi u onome što nas čeka.

O Ćemaloviću i Durakoviću…

- Njih krasi jedan zajednički nazivnik, a to je velika ljubav prema klubu. Obojica su djeca našeg kluba i doista u svakom trenutku daju sve od sebe za crveni dres. Duraković ima ogromnu borbenost i igrač je koji može puno toga dati na tom planu. Ćemalović je još uvijek jako mlad, ali pozitivna stvar je da je veliki radnik i da želi poslušati savjet svakoga tko mu može pomoći poboljšati svoju igru.

O vratarima…

- Problem je svakako činjenica da nemamo trenera vratara. Borić je odličan golman, ali zadnjih nekoliko mjeseci zbog događanja u klubu radi sam, a tako ne može napredovati. U svakom slučaju mislim da moramo pojačati konkurenciju na toj poziciji, uostalom, Borić ima tri žuta kartona, a nas na startu prvenstva čeka izuzetno kompleksna i važna utakmica protiv Zrinjskog. No, na prvom mjestu je angažiranje stručnjaka za vratare.

Piše: Saša Ibrulj

(vjerovatno je DnevniList u pitanju)

cunami
Kontakt:

Post Postao/la cunami » 09 dec 2010, 00:32

Sve je ovo fino i krasno ali o trenerima govore rezultati ma kakvu god oni ekipu imali a tako vazi i za Acu. Mislim da je prebrzo dosao za trenera prve ekipe a nije se kalio u omladincima a niti je zavrsio potrebnu licencu.
Mora postojat neki put za sve pa i za posao trenera. Rezultati su jedino mjerilo i ocjena rada trenera a Acina ocjena je jako losa sto se tice rezultata.Ne bi volio da postane ko Avdo,legenda ko igrac a ko trener se sprdaju sa njim na tribini

cunami
Kontakt:

Post Postao/la cunami » 09 dec 2010, 19:26

Jedan ogroman korak je ucinjen ali ostaje svima da skupe redove i ucine Velez boljim nego sto je bio,od navijaca,uprave pa do igraca

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 09 dec 2010, 19:37

Sve su ovo jos uvjek tendencije / namjere.

Korak ce biti ucinjen tek kada se ovo o cemu se prica tek ostvari , kada pocne prvenstvo kada organizacija pocne funkcionisati.
Izvucimo barem neke pouke iz ovih 15 - ak godina j.ebem mu misa.

Mada je pojavljivanje Mitrovica velika stvar , svojom strucnosti bih mogao u samo par mjeseci odrediti dalji tok karijera par mladih i talentovanih igraca koje imamo. Covjek je trenercina !!!
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

cunami
Kontakt:

Post Postao/la cunami » 09 dec 2010, 22:44

Sta sad citam na ovom portalu da se Mitrovic valjda nije dogovorio sa upravom a razlog je finansijske prirode.Nije se dogovorio u vezi para.
Pa ne mogu vjerovat...toliko obrtaja u samo para sati

Mont0
Kontakt:

Post Postao/la Mont0 » 09 dec 2010, 22:58

cunami
Kontakt:

Post Postao/la cunami » 10 dec 2010, 00:07

Ako covijeka ne izaberu za trenera onda nek idu iz kluba svi kolektivno jer nema smisla vise zavlacit sve ljude u gradu a pogotovo navijace.Ovo sto uprava radi je po meni dno dna.
Sto prije ta skupstina bude,ja vidim prije rijesenje a na skupstini sve ih otjerat a ne da prica pojedinac nego svi zazjedno i slozni da bude.
BRATSTVO i JEDINSTVO

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 10 dec 2010, 00:25

Sve ovo do sada bola sa dozom rezerve. Jedino je sigurno da se nesto radi ! Tko radi , ako su ovi do sada sto su pokusavali ishod znamo. Ako su se umijesali tu neki novi ljudi onda mozda i ima nade.

Ali polazim od toga da ce biti crnjak !!! A ako me neki pozitivan preokret iznenadi prvi sam da pljunem sam sebi u sta i to sa zadovoljstvom. :D :D :D
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.