Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- BuffonGigi
- Kontakt:
Re: Serie A
Najjace je kad im Di Biagio, Interovac, kaze da su lopovi...
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
-
- Kontakt:
Inter može u sezoni zabiti 2000 golova opet bi bili iza šampiona. Zar se mora u danasnjem vaktu nekom objasnjavati da se prvo gleda ko ima više bodova pa tek onda ostalo, a tabela govori sve. Svakojako je govorila i ovih 8 god. a govorit će aBd još mnogo dok pojedinim se ne ogadi fudbal.
Real Madrid 68 golova
Barcelona 81 gol
Liverpool 77 golova
City 93 gola
Real prvak Liverpool prvak, na kraju se ne gleda koje više zabio golove, nego ko ima više bodova, nevjerovatno o čemu ljudi pišu, kao da fudbal prate od jučer

Barcelona 81 gol
Liverpool 77 golova
City 93 gola
Real prvak Liverpool prvak, na kraju se ne gleda koje više zabio golove, nego ko ima više bodova, nevjerovatno o čemu ljudi pišu, kao da fudbal prate od jučer

Treba uvesti za ove umjetnike da 3 gola nose 1 bod

1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
- BuffonGigi
- Kontakt:
Ma kakvi bodovi, zeleni stol je zakon
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
Broj golova ne znači apsolutno ništa.Nevjerojatan pokušaj spinovanja od strane jednog uglednog forumaša.
Hebo statistiku, bitni su trofeji.
Ne mogu da vjerujem da neko izvlači ko je koliko golova dao....
Ne mogu da vjerujem da neko izvlači ko je koliko golova dao....
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Onaj ko ima najvise bodova je prvi, sve ostalo su gluposti.
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
- IlCapitano
- Kontakt:
kad se tifozi vrate na stadione i kad ultras lazio zagrmi na curvi nord :ljepota:
Che anno è, che giorno è?
Questo è il tempo di vivere con te
Le mie mani, come vedi, non tremano più
E ho nell'anima
In fondo all'anima
Cieli immensi e immenso amore
E poi ancora, ancora amore, amor per te
Fiumi azzurri e colline e praterie
Dove corrono dolcissime le mie malinconie
L'universo trova spazio dentro me
Che anno è, che giorno è?
Questo è il tempo di vivere con te
Le mie mani, come vedi, non tremano più
E ho nell'anima
In fondo all'anima
Cieli immensi e immenso amore
E poi ancora, ancora amore, amor per te
Fiumi azzurri e colline e praterie
Dove corrono dolcissime le mie malinconie
L'universo trova spazio dentro me
Ne slazem se sa Siamom u mnogim stvarima, Ali ste ovdje kraljevi Spinovanja ! Nitko nije napisao da bi Inter trebao biti prvi, al je cinjenica za odbranu i napad. I da je Juve primio 5-8 golova vise da bi na tabeli bile pozicije obrnute kao u Engleskoj ili Spaniji.
Nije fazon dati petardu Lecceu, a u drugoj tekmi ne ugroziti gol Spala.
Gluposti ogromne se pišu.
Gluposti ogromne se pišu.
"We need to suffer. And we need to fight."
evo vam trenutna gol razlika, kao i gol razlika nakon 26. kola (u zagradi), dakle u trenutku kad je zaustavljena serie a:
Lazio 68:35 (60:23)
Inter 72:34 (49:24)
Juventus 70:35 (50:24)
lazio je imao drugi najbolji napad i najbolju odbranu!
Lazio 68:35 (60:23)
Inter 72:34 (49:24)
Juventus 70:35 (50:24)
lazio je imao drugi najbolji napad i najbolju odbranu!
Koji su carevi Juventini sa ovog foruma, uvijek me iznova iznenade
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
De nemojte molim vas lazne skromnosti i morala, znamo da nas cekaju ovdje orgije visoke produkcije kad se dozivi da Juventus zijani titulu.
Da je primio 5-8 golova vise, a i ovo je preslo sve granice, 9 golova u zadnja tri kola i tu pocinju veliki ljetni strucnjaci sa najboljim odbranama napadima itd....Vrebac je napisao/la: ↑17 jul 2020, 15:46Ne slazem se sa Siamom u mnogim stvarima, Ali ste ovdje kraljevi Spinovanja ! Nitko nije napisao da bi Inter trebao biti prvi, al je cinjenica za odbranu i napad. I da je Juve primio 5-8 golova vise da bi na tabeli bile pozicije obrnute kao u Engleskoj ili Spaniji.
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Mislim da nisi shvatio poentu mog posta ili okreces kako tebi pase.Padovan je napisao/la: ↑17 jul 2020, 23:09Da je primio 5-8 golova vise, a i ovo je preslo sve granice, 9 golova u zadnja tri kola i tu pocinju veliki ljetni strucnjaci sa najboljim odbranama napadima itd....Vrebac je napisao/la: ↑17 jul 2020, 15:46Ne slazem se sa Siamom u mnogim stvarima, Ali ste ovdje kraljevi Spinovanja ! Nitko nije napisao da bi Inter trebao biti prvi, al je cinjenica za odbranu i napad. I da je Juve primio 5-8 golova vise da bi na tabeli bile pozicije obrnute kao u Engleskoj ili Spaniji.
Ne znam sta ti je poenta, ali sve stoji sto sam napisao.Vrebac je napisao/la: ↑17 jul 2020, 23:17Mislim da nisi shvatio poentu mog posta ili okreces kako tebi pase.Padovan je napisao/la: ↑17 jul 2020, 23:09Da je primio 5-8 golova vise, a i ovo je preslo sve granice, 9 golova u zadnja tri kola i tu pocinju veliki ljetni strucnjaci sa najboljim odbranama napadima itd....Vrebac je napisao/la: ↑17 jul 2020, 15:46Ne slazem se sa Siamom u mnogim stvarima, Ali ste ovdje kraljevi Spinovanja ! Nitko nije napisao da bi Inter trebao biti prvi, al je cinjenica za odbranu i napad. I da je Juve primio 5-8 golova vise da bi na tabeli bile pozicije obrnute kao u Engleskoj ili Spaniji.
I vec sad je jasno da ce ovogodisnji prvak imati najveci broj primjeljeni golova gledao sam unazad do 90 godine, niko nije imao ovoliko kao prvak vec sad primljeni golova.
Bas bi volio podatak imaju ovi historicari

FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Isto sto sam ja napisao stoji.
Kad se pogleda trenutna statistika @Siamo nije nista pogresno napisao, samo cinjenicu!
Da je Juve imao losiju odbranu i primio od 5 do 8 golova vise, vjerovatno nebi bio na prvoj poziciji. Jer bi samim tim izgubio nekoliko bodova. Kao drugoplasirani u Spaniji ili Engleskoj.
Kad se pogleda trenutna statistika @Siamo nije nista pogresno napisao, samo cinjenicu!
Da je Juve imao losiju odbranu i primio od 5 do 8 golova vise, vjerovatno nebi bio na prvoj poziciji. Jer bi samim tim izgubio nekoliko bodova. Kao drugoplasirani u Spaniji ili Engleskoj.
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 10 gostiju.