Ne treba nista nasiljem rjesavati
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Nek mu pusti snimak Komsica kako govori da je Kosovo drzava...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Are you dumb, stupid, or dumb, huh?
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
- AlfredNobel
- Kontakt:
Pa ne znam ti tvrdis da bivsi igrac kluba ima neku prednost nad sadasnjim igracem kluba
Pa reko mozemo i loma suplje bacit
Mozda se budis u fazama jbg
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Treba ba ajnanidzicu ocitati bukvicu, nesposbnjakovic jedan. Hvala Bogu jos malo, odose zeleni u historiju!
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
Šta je tu je!
- feniksptica
- Kontakt:
Ko misli da ce zeleni u historiju naivan je pravo. Bez da se iko uvrijedi.
Fatose Fatose Fatose..
Star si jbga
Fatose Fatose Fatose..
Star si jbga
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Prošla Džuma, imamo li se čemu nadat
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
Ma ne sjekiraj se nista
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
Šta je tu je!
Znači danas ga treba fragilisat
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Da ne odemo u politiku previše, oni su jaki, imaju dobru insfrastrukturu, ali sam mišljenja da ove općinske izbore neće moći ništa da naprave. Jednostavno, raja je sita svega. Mislim na Kanton Sarajevo. Možda u Novom Gradu da zadrže načelnika.feniksptica je napisao/la: ↑17 jul 2020, 13:17Ko misli da ce zeleni u historiju naivan je pravo. Bez da se iko uvrijedi.
Fatose Fatose Fatose..
Star si jbga
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
Šta je tu je!
Novi grad je svasta moguce, izaso bi onaj semir iz stranke za dobru ponuduKamuflazn je napisao/la: ↑17 jul 2020, 13:40Da ne odemo u politiku previše, oni su jaki, imaju dobru insfrastrukturu, ali sam mišljenja da ove općinske izbore neće moći ništa da naprave. Jednostavno, raja je sita svega. Mislim na Kanton Sarajevo. Možda u Novom Gradu da zadrže načelnika.feniksptica je napisao/la: ↑17 jul 2020, 13:17Ko misli da ce zeleni u historiju naivan je pravo. Bez da se iko uvrijedi.
Fatose Fatose Fatose..
Star si jbga
Ovo ostalo je palo...
Ostace Efendic sa strankom ili bezKamuflazn je napisao/la: ↑17 jul 2020, 13:40Da ne odemo u politiku previše, oni su jaki, imaju dobru insfrastrukturu, ali sam mišljenja da ove općinske izbore neće moći ništa da naprave. Jednostavno, raja je sita svega. Mislim na Kanton Sarajevo. Možda u Novom Gradu da zadrže načelnika.feniksptica je napisao/la: ↑17 jul 2020, 13:17Ko misli da ce zeleni u historiju naivan je pravo. Bez da se iko uvrijedi.
Fatose Fatose Fatose..
Star si jbga
Ne kroje sudbinu glasači, nego brojači..
Neko da ima 3mil glasova, onaj futavi kosovac bi imao 3mil jedan
Neko da ima 3mil glasova, onaj futavi kosovac bi imao 3mil jedan
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
- feniksptica
- Kontakt:
Sve i da nacelnik ode u vecinu u OV ne sumnjam tako da se to ne trea nadat. Bio sam s 18 godinq clan SDA koji j3 vodo dede i nene da glasaju, a buo sam i u odboru koji je brojo glasove 2 godine poslije. Sve to je vec gotovo
Nego da se vratimo na fudbal. Hoce l se ubost kakav zadnji vezni, sta je s Mustafica, a ni desni bek ne bi bio los
Nego da se vratimo na fudbal. Hoce l se ubost kakav zadnji vezni, sta je s Mustafica, a ni desni bek ne bi bio los
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Evo ko vam je Ajnadžica doveo...BROJAČfeniksptica je napisao/la: ↑17 jul 2020, 14:10Sve i da nacelnik ode u vecinu u OV ne sumnjam tako da se to ne trea nadat. Bio sam s 18 godinq clan SDA koji j3 vodo dede i nene da glasaju, a buo sam i u odboru koji je brojo glasove 2 godine poslije. Sve to je vec gotovo
Od 4 gradske opstine, milion posto gube 3.
Centar sigurno, sto nam je trenutno najbitnije.
Centar sigurno, sto nam je trenutno najbitnije.
- FKS -
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ako vam je ružan komentar - preskočite post. Obrisano je sada da se ne citiramo u krug.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Novo Sarajevo i Novi grad nece izgubiti sigurno, stari grad svakako ne uzimaju, samo je Centar upitan, a to je najbitnije po naš klub i opet nam to ne garantuje promjene po pitanju stadiona.
Hajde Hažija obrlati Fatosa...
Zinedin Mustedanagić novi je igrač FK Sarajevo nakon što je postignut dogovor sa praškom Spartom o transferu ovog igrača u redove šampiona Bosne i Hercegovine. Zinedin je potpisao ugovor sa Bordo klubom u trajanju od 3 godine.
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 6 gostiju.