FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ermin pulene prati sad u stopu. Da vidi gdje te pare njegove idu.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
јebote Bekrija 3 pozicije u klubu odrađuje, i kaže što ga se dovelo

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
A samo mu topli obrok uplate

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Od 4 utakmice imate samo 4 pobjede. E moji puleni i to vam igra i to vam zalaganje 

-
- Kontakt:
Jel sutra sa Širokim na Grbavici?
Jeste 18:30h, prenos standardno na nasem yt kanalu.
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Bice dobra tekma aBd. Mozda i kiša. Samo da prodje sve bez povreda. Nema cipetice sutra, isprobijaj to Veseliii!
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
- kolezeljovac
- Kontakt:
Znaci sutra cemo se isfulati da valja...
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Prekidaju nam niz športski sutra. 
Ne leze nikako.

Ne leze nikako.
Jel ovo kod Slobode neko zarazen ili samo medijsko nagadjanje? Ako se slucajno zarazio i koji pitar na utakmici protiv njih, odgadja se liga do daljnjeg
Haman ozdravili. Krili ovi od medija sve vrijeme da imaju dva pozitivna. Iskreno ne znam zasto jer nije sramota nikakva, a pogotovo nema razloga kad hvala Bogu je stalo na tome nije zahvatilo veci broj igraca.
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Jesu li bar sve vrijeme bili odvojeni od ekipe?
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
Jeste taj jedan, a za tog drugog ne znam jer u jednom se tekstu spominje da ima i taj drugi, a ovaj iz Slobode spominje samo jednog.
Ma nema sad odgode pa makar svaka ekipa imala 10 zaraženih. Pisao sam već, kokuzluk je stegao sviju, a evo ti izjava od neki dan:
Čak je i onaj iz takmičarskog komiteta, Lale, rekao da za odgodu lige nije dovoljan ni dogovor klubova već viših instanci."Ako odgodimo sezonu možemo svi ključ u brave. Ne razmišlja se uopšte o tome, život se mora nastaviti. Jedino ako nadležne državne službe zabrane odigravanje mečeva, u ostalim slučajevima teško da će biti odgađanja", izvor blizak čelnicima bh. fudbala je istakao za SportSport.
Ja bih volio znati imaju li oni ikakav plan, kako ce se ponasati i reagovati kad se pojavi prvi zarazeni u toku sezone. Bog zna razmisljaju li ikako o tome
Rekli su da je cilj da se igra. Uvedeni su amaterski ugovor. 11 sa profesionalnim mora biti ugovorom ostali mogu sa amaterskim. Koliko god da ti se zarazi moras igrati samo ubacujes po potrebi juniore/kadete sa tim amaterskim ugovorima ako nemas na klupi dovoljan broj igraca.
Nemaju. Jedino će ovo pravilo vrijediti ukoliko neki klub ima zaraženih:
Uostalom, svaki iole ozbiljniji klub ima u svom rosteru tridesetak igrača, računajući i licencirane mlađe igrače, tako da uvijek mogu izvesti ekipu na teren. Istina, biće oslabljeni, ali to je ipak viša sila, zaključio je Lale.
@Braco, boli njih qurac, sutra bi te ugasili i uzeli zemlju da mogu graditi. Ne zanima njih ni sport, ni klubovi, ni životi ljudi, svaki dan to dokazuju. Pogledaj samo onih pet šest misketovih sda pušiquraca i botova, privatno im je korona, plaču, a na forumu se naslađuju situaciji u kojoj je klub. Moraš biti dobro dobro pokvaren.
Eh, takvi ti odlučuju, pa skontaj. Dok ih se pušta, oni će nas jahat.
Eh, takvi ti odlučuju, pa skontaj. Dok ih se pušta, oni će nas jahat.
Naprijed Željo, četo plava
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
Koliko mi otprilike imamo igraca pod ugovorom koji ce biti mislim bez ovih na posudbu sto ce ici?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 29 gostiju.