BoixosNois1899 je napisao/la: ↑16 jul 2020, 23:27
Messi: "Everything we have experienced since January has been very bad. We have to change a lot of things for real."
Hraknu momački po Setienu.
Jest se nasao ko ce da se zali, najveca ohebina i setac i rusitelj igre bilo kakve
Vidimo sad kad je real osvojio titulu kakve su bile nase dvije prethodne, iste ovakve, nikakve, samo je bitno da je protivnik za nijansu losiju i onda mozes pisati titulu, mesiju statistiku, a sve je u stvari za qrac
Bilo kakva prica o bilo kojem treneru ili bilo kojem pojacanju nema nikakvog smisla, to vam ja duze pricam, dok se ohebina od glavnog igraca ne oprosti ili ne ode negdje, nema napretka, reko sam vam da cemo biti sve gori i glri i to i jesmo, koga god da dovedemo dzaba ce se baciti pare, koji god trener da dodje bice marioneta, a svi ozbiljni treneri znaju da je situacija ovakva o cemu i ja pricam i zato u zadnjih nekoliko godina nijedno ozbiljno trenersko ime uopste nije bilo ni zainteresovano da dodje, to je tako jednostavno,
ovih nekih 4 5 godina placamo ceh za tih nekih 5 6 godina prethodnih i to je to, i sledeca sezona bice ista, moguce i ona poslije nje, dok se goat ne oprosti bice tako, samo je pitanje hoce li biti pameti ifinansija da se odmah stvori neka jaka generacija ili cemo jos deceniju jednu placati ceh tih mesijevih 5 6 zlatnih sezona