La Liga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: La Liga
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
A crveni kartona večera u La ligi haha
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Uh, nakon ovog posta sam se razočarao u tebe.LlullSergio je napisao/la: ↑16 jul 2020, 23:29Eo Gerija, treba cijeniti sto se pojavio veceras i pored pobjede Manche. Teska noc za momka.

Dobro, bar nije spomenuo rekordeGeerroo je napisao/la: ↑16 jul 2020, 23:33Uh, nakon ovog posta sam se razočarao u tebe.LlullSergio je napisao/la: ↑16 jul 2020, 23:29Eo Gerija, treba cijeniti sto se pojavio veceras i pored pobjede Manche. Teska noc za momka.![]()

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

Remember, remember the 5th of November.
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Ima City.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
- Nail for Real
- Kontakt:
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Za ove sto se bune oko penala, evo objasnjenja.
- Nail for Real
- Kontakt:
Generali Madrida
.

My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Sad tek vidim da su ova dvojica pokušali izimitirati Messija i Suareza i fejlali 

Nafakaš.

- Nail for Real
- Kontakt:
Da da nafaka sve, hoce to kad si rodjeni pobjednik
.

Celo je doktor fuzbala
Crno doba je pred barsom, messi obzirom na fizicke predpozicije ima jos dvije ozbiljne sezone.Ako ce barsa i on igrat kao zadnje dvije sezone gdje je bio ogroman potrosac lopti i gdje nisu bili sposobni sansu kreirat bez messija onda im predstoji gledanje u ledja rejalu.
Sto je najgore nemaju niti nekog bas talenta niti ih pokusavaju dovesti/izbacit jer de jong,fati je pretanko. Kod reala ce barem 1 od 3 brazilaca biti wc ( tipujem na rodryga iako mislim da ce i reinier biti boom). Junioru fali fudbalski iq i poboljasanje zavrsnice. Jbt kad je salah izrastao medju najbolje igrace na svijetu zasto ne i junior
Odbrana mendy, varane,militao je vec vrhunska i osigurani su na duzi period
Barsa nista nema sigurno za buducnost osim ter stegena i de jonga
Crno doba je pred barsom, messi obzirom na fizicke predpozicije ima jos dvije ozbiljne sezone.Ako ce barsa i on igrat kao zadnje dvije sezone gdje je bio ogroman potrosac lopti i gdje nisu bili sposobni sansu kreirat bez messija onda im predstoji gledanje u ledja rejalu.
Sto je najgore nemaju niti nekog bas talenta niti ih pokusavaju dovesti/izbacit jer de jong,fati je pretanko. Kod reala ce barem 1 od 3 brazilaca biti wc ( tipujem na rodryga iako mislim da ce i reinier biti boom). Junioru fali fudbalski iq i poboljasanje zavrsnice. Jbt kad je salah izrastao medju najbolje igrace na svijetu zasto ne i junior

Odbrana mendy, varane,militao je vec vrhunska i osigurani su na duzi period
Barsa nista nema sigurno za buducnost osim ter stegena i de jonga
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.