La Liga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: La Liga
Karim lagano istice kandidaturu za Zlatni balun 

Hoce li ovaj poznatiji katalonski klub (ako se opet ponovi neuspjeh) kriviti sudije, Var ili sami sebe posto su mozda mahmurni nakon slavlja jer je manje poznatiji katalonski klub ispao u Segundu? 

Varane je najbolji stoper na svijetu, boljo od VVDlet3 je napisao/la: ↑14 jul 2020, 14:14Što je najsmiješnije Ramos nije ni najbolji stoper Reala , vec su to Varane a prije njega onaj ludi Pepe (daleko bolji defanzivci koji su često ispravljali greške kiksare Ramosa) - a ovdje se prezentuje kao defanzivni GoatBlejzer10 je napisao/la: ↑14 jul 2020, 12:29Prvi put od 07/08 da prime manje od Barce i odmah Ramos i defanzivno GOAT
Šta bi tek bilo da je suprotno![]()
Šteta što su svi drugi štoperi s kojim se Ramo poredi uvijek imali savršene sisteme bez padobranaca. Jedino Ramo uvijek bio žrtva sistema i ofanzivnog beka![]()
![]()
poređenja sa Van Dijkom ne treba ni komentarisati
![]()
Ma ovi fanovi Rame se ocito dobro zayebavaju i trollaju, nema šanse da ozbiljno misle![]()
Meni je bolji Varane, ali obojica su klase, recimo Varan je jedini koji Messija moze strpati u džep jer je prebrzdelinjo je napisao/la: ↑14 jul 2020, 02:37Pa tvoj kolega napisa iznad da je njemu defanziva slabija stranaEpidaurus je napisao/la: ↑14 jul 2020, 02:28Da ste pratili kao sto niste, vidjeli bi koliki prostor Ramos pokriva na lijevoj strani odbrane. Marcelu na vrhuncu nijedan bek nije bio ni blizu po uticaju na igru ali to je mogao igrati jer je Ramos pokrivao i svoju i njegovu poziciju. Reci da je njemu defanziva slabija strana igre moze samo apsolutna neznalica. Prosle sezone prvu tekmu protiv Ajaxa spasio potopa ekipu, u drugoj nije igrao i vidjeli smo sta je bilo. Kad je Juve vratio 0-3 iz Torina, Ramos nije igrao. Cudna neka koincidencija. Najbolji stoper zadnje decenije bez premca, jedan od najboljih stopera ikad i vrhunski lider. Izjave Chiellinija i slicnih su vjerujem puno relevantnije od pojedinaca ovdje.![]()
Ma i jedan i drugi su fantasticni,nego me uvijek upali ta rasprava oko najboljeg na svijetu,nekako pristrasno uvijekrudy91 je napisao/la: ↑16 jul 2020, 21:40Meni je bolji Varane, ali obojica su klase, recimo Varan je jedini koji Messija moze strpati u džep jer je prebrzdelinjo je napisao/la: ↑14 jul 2020, 02:37Pa tvoj kolega napisa iznad da je njemu defanziva slabija stranaEpidaurus je napisao/la: ↑14 jul 2020, 02:28Da ste pratili kao sto niste, vidjeli bi koliki prostor Ramos pokriva na lijevoj strani odbrane. Marcelu na vrhuncu nijedan bek nije bio ni blizu po uticaju na igru ali to je mogao igrati jer je Ramos pokrivao i svoju i njegovu poziciju. Reci da je njemu defanziva slabija strana igre moze samo apsolutna neznalica. Prosle sezone prvu tekmu protiv Ajaxa spasio potopa ekipu, u drugoj nije igrao i vidjeli smo sta je bilo. Kad je Juve vratio 0-3 iz Torina, Ramos nije igrao. Cudna neka koincidencija. Najbolji stoper zadnje decenije bez premca, jedan od najboljih stopera ikad i vrhunski lider. Izjave Chiellinija i slicnih su vjerujem puno relevantnije od pojedinaca ovdje.![]()

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Tako je Epi brate, jest da je malo tvrd na lopti jos ali pluca ima za trojicuEpidaurus je napisao/la: ↑13 jul 2020, 22:18Ko jos ozbiljno shvata hvalospjeve o Kloppovim baustelcima.
Kontrola utakmice kao protiv Granade u prvom poluvremenu,sad samo da se ne ponovi ono drugo 

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Ma boli te briga vidis da i oni Osasunu ne mogu dobiti:urnebes:

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- BosniaBoston
- Kontakt:
Na guzove osvojili titulu i sad ce pocet pricat o svakom svom igracu kao najboljem na svojoj poziciji. Modric,Kurto,Benz,Ramos,Carvajal pa sad i Mendy
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Ovo su bila vremena. Je.bo ovo kad je postalo učestalije

Igra Modrić ko da mu je 25.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
- Nail for Real
- Kontakt:
Dobar ovaj Krojfov DNK fudbal, tesko je Osasuni uputiti sut na gol.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Krujf se prevrćao u grobuNail for Real je napisao/la: ↑16 jul 2020, 21:54Dobar ovaj Krojfov DNK fudbal, tesko je Osasuni uputiti sut na gol.
Ovu oj.ebinu s Ramosom poredili

- Nail for Real
- Kontakt:

My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Rijesi ce ih kad Zubo udje.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Još na kraju Ronalda pitaju za protokol koji je do tog trenutka imao čitavu jednu osvojenu titulu.

"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.