@exblueone majstor fotografije i kablovskih
@kole marketing strucnjak
@ljoze strucnjak za drustvene mreze
@irfo šef, zna sve
@oske magistar
@KANA je k'o Solak, samo negativne vijesti donosi
@bezideja tenkre
@braco ministar za statistiku i vjerovatnost
@plavac direktor
@delinjo papučar
e kakav si ti ludjak cuje bezideja tenkre a nemoj tako bruda mogao staviti misko (vozac autobusa)
Zadnja izmjena: KANA, dana/u 16 jul 2020, 17:40, ukupno mijenjano 1 put.
@UBIPITAR nam je ono kad kazu “iz povjerljivih izvora saznajemo” e on je taj povjerljivi izvor informacija na ovoj temi
@ubitarpi je onaj opasni uposlenik drzavne obavjestajne službe. Ne eksponira se puno, ali kad se pojavi, zvekne 2,3 krucijalne informacije i pod plaštom svog crnog kaputa nestane u sopstvenoj sjeni.
@KANA hahahahahahahaa e cuj Miško, gasi sve
Zadnja izmjena: kerimatomic1921, dana/u 16 jul 2020, 17:43, ukupno mijenjano 1 put.
Odo kod komsije Vanje sutra nam stize pojacanje.Juce mi komsinica bila igra poziciju krila. Nesto mi se prci kazu moze puno da trci. Ode malo do Koga kazu ubitacna mu desna noga. Juce sam bacio repa sviracu radi se o mladom igracu.
@irfo šef, zna sve
@oske magistar
@bezideja tenkre
@plavac direktor
@delinjo papučar
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Odo kod komsije Vanje sutra nam stize pojacanje.Juce mi komsinica bila igra poziciju krila. Nesto mi se prci kazu moze puno da trci. Ode malo do Koga kazu ubitacna mu desna noga. Juce sam bacio repa sviracu radi se o mladom igracu.
@irfo šef, zna sve
@oske magistar
@bezideja tenkre
@plavac direktor
@delinjo papučar
Kakva najava!
propao je ovaj garo ,ali ne moguce kako nam se neda dovesti garavog prosli prelazni rok Fanimo i Ajayi sad ova dva garava