Dela, jesi o ovoj stranici pricao jucer?

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Jesam lutka,samo imas jednu stariju sliku od ove pa vidi komentare,listaj dole
Hocemo li prenijeti, Muhoni, Osimu ovaj tvoj prijedlog?
Mrki, dragi, ironija. Nije momak to ozbiljno mislio vec ironicno rekao. Uprati malo bolje poentu.
1 euro na sunce pa gledaj. Ti bi i u Njemacku i da dobijes link. C c c c
PREMIJER LIGA BOSNE I HERCEGOVINE DOBIJA PRIJATELJA
Danas nije bilo Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine, ali je prema našim nepotvrđenim informacijama održan sastanaka oko prodaje, kupovine tv prava prenosa Premijer lige Bosne i Hercegovine i bh reprezentacije. Mada se niko iz Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine nije oglasio tim povodom i sve se drži u tajnosti, na stolu su bile četiri ponude.
Jedna BH Telekoma, dosadašnjeg sponzora šampionata, druga Junajted grupe, MTEL-a, a čija je četvrta koverta ostala je za nas tajna.
Ponude se, kako mi saznajemo višemilionske, ali se jedna posebno ističe!
Narednih dana će se odlučivati o tim ugovorima, ali čini se da će Premijer liga Bosne i Hercegovine promijeniti ime i da će, kakvu mi imamo (nezvaničnu i nepotvrđenu informaciju) imati novo ime. Možda dobije prijatelja....
Eure tebi saljem ,da imas za kafe i zene da izvodis.
Hvala ti, oko moje.
Trenutno korisnika/ca: 1921TM87, Albas1921, ANamelessGhoul, Austinpowers, FrDiHu, Google Adsense [Bot], Hrammm1921, Hrasno15, Kajkutenjoyer, Laudrup, Lynx, Proximic, seha77, TefalTava, xFrAg, ZeljeznicarUberAlles i 183 gosta.