Valencia Club De Futbol

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo

juznjak>
Kontakt:

Re: Valencia Club De Futbol

Post Postao/la juznjak> » 25 nov 2010, 14:24

El Valencia se ha asegurado 12,9 millones en Champions

Evo i zaradilo se 8-) obzirom u kakvoj ste financijskoj situaciji super ce doci .
Adile@ bilo je i vrijeme da Chori proradi :)
Fernandes bi mogao na posudbu u Besiktas ,kako je to po meni extra fudbaler :roll:
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

adnan_nanda
Kontakt:

Post Postao/la adnan_nanda » 27 nov 2010, 19:55

---------------Primera Division--------------
-------------------13. kolo----------------------

slika slika
Valencia CF---------vs---------UD Almería
-------------28.11.2010 / 21:00-------------
Povjerenje je trpeza za kojom se jadni služe i kad nisu gladni, druže. :)

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 27 nov 2010, 23:11

juznjak> je napisao/la:El Valencia se ha asegurado 12,9 millones en Champions

Evo i zaradilo se 8-) obzirom u kakvoj ste financijskoj situaciji super ce doci .
Adile@ bilo je i vrijeme da Chori proradi :)
Fernandes bi mogao na posudbu u Besiktas ,kako je to po meni extra fudbaler :roll:
Fernandes i njegov agent odbijaju posudbu,on zeli napustiti Mestallu tj.da bude prodan.
A evo izgleda su odlucili u Valenciji da zadrze Choria barem do ljeta:))
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

adnan_nanda
Kontakt:

Post Postao/la adnan_nanda » 28 nov 2010, 22:59

Valencia 2 - 1 Almeria

26' [1 - 0] R. Soldado
63' [2 - 0] R. Soldado
90'[2 - 1] J.L. Ulloa

Bravo Soldado i društvo.

AMUNT VALENCIA!!!

amadeus21
Kontakt:

Post Postao/la amadeus21 » 28 nov 2010, 23:04

evo Soldado proradio definitivno...krivo mi sto opet primismo gol, ali eto,...valjda je tako trebalo...bitna su tri boda... AMUNT VALENCIA!!!
AMUNT VALENCIA!
1Domenech 2Correia 3Lato 4Mangala 5Paulista 6Ferro 7Guedes 8Soler 9Gameiro 10Oliva 11Cutrone 12Diakhaby 13Cillessen 14Gaya 15Guillamon 16Blanco 17Cheryshev 18Wass 19Racic 20Lee 21Vallejo 22Maxi 23Jason 25Rivero 30Musah

Dino_TM
Kontakt:

Post Postao/la Dino_TM » 04 dec 2010, 19:19

Hoce li igdje biti prijenos tekme na netu ?

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 04 dec 2010, 20:50

Dino_TM je napisao/la:Hoce li igdje biti prijenos tekme na netu ?
http://www.chetv.tv/directo.php
Potrazi ovdje,biti ce sigurno :)
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

Dino_TM
Kontakt:

Post Postao/la Dino_TM » 04 dec 2010, 22:21

Ima, hvala drug. :)

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 05 dec 2010, 13:54

Veznjak Valencije, Joaquín Sánchez Rodríguez isitče kako je njegov tim sinoć poražen na Santiago Bernabeu zbog sudijskih odluka.
29-godišnji ofanzivac kritikovao je sudiju jučerašnjeg susreta zbog nepošenih odulka, pogotovo kod dodjele crvenog kartona Albeldi što je promijenilo tok utakmice.

"Sudije mogu da prave greške, ali ove su bile toliko očigledne. Dobro smo počeli utakmicu. U drugom poluvremenu smo tražili gol, ali igrač nam je bez razloga isključen i to je promijenilo tok utakmice", rekao je Joaquin, te dodao:

"Zista je bolnog kada napustiš Bernabeu poražen poslije onakve igre. Nas nije pobijedio Real već sudija.

Slazem se sa majstorom ,ono je sramota :|
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

adnan_nanda
Kontakt:

Post Postao/la adnan_nanda » 06 dec 2010, 17:30

šta ćeš južnjak, navikli smo :|

--------UEFA Champions League----------
-------------------Grupa C-------------------
slikaslika
Manchester Utd.---vs---Valencia CF
-------------7.12.2010 / 20:45-------------

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 06 dec 2010, 20:52

E Ado nadam se da cete slaviti na OT . Vidim Emery postedio Joaquina i Brunu ,nisu ni putovali , valjda ce u napadu biti Chori,Soldado i Mata . Najvaznije da ste obezbjedili prolaz a sada zavrsiti na prvom ili drugom mjestu sasvim nebitno , cak mozda bolje da izgubite jer ce neki mnogo jaki klubovi zavrsiti kao drugoplasirani vjerovatno .. ( Milan,Arsenal,Lyon,Roma,Inter).

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 07 dec 2010, 21:43

Dobiste i vi novog De Geu :) 8-) ..Cezar komotno sada moze u penziju slika Dobar rezultat obzirom da ste igrali bez sedmorice prvotimaca .

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 07 dec 2010, 23:17

juznjak> je napisao/la:Dobiste i vi novog De Geu :) 8-) ..Cezar komotno sada moze u penziju slika Dobar rezultat obzirom da ste igrali bez sedmorice prvotimaca .
jel ovaj Guaita branio i 1 tekmu ove sezone :?: strašna partija i na Unitedovoj temi sam napisao da će ovo ili biti jedna od najboljih partija u karijeri ili je ovo tek početak jedne vrhunske karijere ;) a još jedan igrač Valencie mi se strašno sviđa Mathieu, strašan lijevi bek.
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 07 dec 2010, 23:24

Valenciji je pravo leglo , kao spanjolci ne igraju protiv Real M i Barcelone, a kao drugoplasirani u grupi mogu dobiti protivnike po mjeri Shakhtar, Schalke 04, Tottenham (forma i iskustvo ovih ekipa sigurno daje Valenciji bolje sanse), pa i Bayern a da ne dobiju Chelsea ;) .
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 07 dec 2010, 23:36

brazzo je napisao/la:
juznjak> je napisao/la:Dobiste i vi novog De Geu :) 8-) ..Cezar komotno sada moze u penziju slika Dobar rezultat obzirom da ste igrali bez sedmorice prvotimaca .
jel ovaj Guaita branio i 1 tekmu ove sezone :?: strašna partija i na Unitedovoj temi sam napisao da će ovo ili biti jedna od najboljih partija u karijeri ili je ovo tek početak jedne vrhunske karijere ;) a još jedan igrač Valencie mi se strašno sviđa Mathieu, strašan lijevi bek.
Prva tekma mu je bila protiv Reala ,gdje je takodjer slicno branio , nadam se da ce zezas za Metheua :lol: po meni najgori igrac Valencije veceras . 8-)

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 07 dec 2010, 23:48

juznjak> je napisao/la:
brazzo je napisao/la:
Prva tekma mu je bila protiv Reala ,gdje je takodjer slicno branio , nadam se da ce zezas za Metheua :lol: po meni najgori igrac Valencije veceras . 8-)
Prva zvanicna u dresu Valencije bila mu je protiv Seville (od 45.min zamijenio Cesara) pa je poslije branio protiv Lorgonesa u kupu ....
A ovo sto je pokazao protiv Uniteda i Reala me je fasciniralo,Cesar bas moze u penziju

www.valencia-balkan.net

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 07 dec 2010, 23:52

Za Valensiu nije bio problem zavrsiti na drugom mjestu, jer u svakom slucaju ne moze dobiti Barsu i Real :mrgreen: . Za Mancester bi moglo biti pogubno da je zavrsio kao drugi. Valensia moze igrati sa svakim ravnopravno u osmini finala 8-) .
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 07 dec 2010, 23:55

Dobar golman, šta je sve obranio, izludio je Berbatova. Želim vam sreću u nastavku natjecanja
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 07 dec 2010, 23:57

juznjak> je napisao/la: Prva tekma mu je bila protiv Reala ,gdje je takodjer slicno branio , nadam se da ce zezas za Metheua :lol: po meni najgori igrac Valencije veceras . 8-)
ne znam, po meni nije baš bio najgori ali nije ni odigrao onako kako zna ;) kažem ti njega već od ranije poznajem zadnje 2 sezone sam pratio neke tekme Valencije i bio je više nego dobar i za njegovu cijenu je odlična prilika za dobar transfer .
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 08 dec 2010, 00:32

brazzo je napisao/la:
juznjak> je napisao/la: Prva tekma mu je bila protiv Reala ,gdje je takodjer slicno branio , nadam se da ce zezas za Metheua :lol: po meni najgori igrac Valencije veceras . 8-)
ne znam, po meni nije baš bio najgori ali nije ni odigrao onako kako zna ;) kažem ti njega već od ranije poznajem zadnje 2 sezone sam pratio neke tekme Valencije i bio je više nego dobar i za njegovu cijenu je odlična prilika za dobar transfer .
Matheiu je bio povrijeđen skoro 20ak dana,razumno je da nece igrati na nivou kakvom je bio.On je uistinu sjajan bocni igrac,dokazao je to u vise navrata.
Evo tko je gledao mec Valencije protiv Barce mogao je vidjeti njegov prodor kada je Valencia dosla u vodstvo....

www.valencia-balkan.net

Odgovori

Natrag na “Primera Division”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.