Evo i zaradilo se

Adile@ bilo je i vrijeme da Chori proradi

Fernandes bi mogao na posudbu u Besiktas ,kako je to po meni extra fudbaler

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Fernandes i njegov agent odbijaju posudbu,on zeli napustiti Mestallu tj.da bude prodan.juznjak> je napisao/la:El Valencia se ha asegurado 12,9 millones en Champions
Evo i zaradilo seobzirom u kakvoj ste financijskoj situaciji super ce doci .
Adile@ bilo je i vrijeme da Chori proradi
Fernandes bi mogao na posudbu u Besiktas ,kako je to po meni extra fudbaler
http://www.chetv.tv/directo.phpDino_TM je napisao/la:Hoce li igdje biti prijenos tekme na netu ?
jel ovaj Guaita branio i 1 tekmu ove sezonejuznjak> je napisao/la:Dobiste i vi novog De Geu![]()
..Cezar komotno sada moze u penziju
Dobar rezultat obzirom da ste igrali bez sedmorice prvotimaca .
Prva tekma mu je bila protiv Reala ,gdje je takodjer slicno branio , nadam se da ce zezas za Metheuabrazzo je napisao/la:jel ovaj Guaita branio i 1 tekmu ove sezonejuznjak> je napisao/la:Dobiste i vi novog De Geu![]()
strašna partija i na Unitedovoj temi sam napisao da će ovo ili biti jedna od najboljih partija u karijeri ili je ovo tek početak jedne vrhunske karijere
a još jedan igrač Valencie mi se strašno sviđa Mathieu, strašan lijevi bek.
Prva zvanicna u dresu Valencije bila mu je protiv Seville (od 45.min zamijenio Cesara) pa je poslije branio protiv Lorgonesa u kupu ....juznjak> je napisao/la:Prva tekma mu je bila protiv Reala ,gdje je takodjer slicno branio , nadam se da ce zezas za Metheuabrazzo je napisao/la:jel ovaj Guaita branio i 1 tekmu ove sezonejuznjak> je napisao/la:Dobiste i vi novog De Geu![]()
strašna partija i na Unitedovoj temi sam napisao da će ovo ili biti jedna od najboljih partija u karijeri ili je ovo tek početak jedne vrhunske karijere
a još jedan igrač Valencie mi se strašno sviđa Mathieu, strašan lijevi bek.
po meni najgori igrac Valencije veceras .
ne znam, po meni nije baš bio najgori ali nije ni odigrao onako kako znajuznjak> je napisao/la: Prva tekma mu je bila protiv Reala ,gdje je takodjer slicno branio , nadam se da ce zezas za Metheuapo meni najgori igrac Valencije veceras .
Matheiu je bio povrijeđen skoro 20ak dana,razumno je da nece igrati na nivou kakvom je bio.On je uistinu sjajan bocni igrac,dokazao je to u vise navrata.brazzo je napisao/la:ne znam, po meni nije baš bio najgori ali nije ni odigrao onako kako znajuznjak> je napisao/la: Prva tekma mu je bila protiv Reala ,gdje je takodjer slicno branio , nadam se da ce zezas za Metheuapo meni najgori igrac Valencije veceras .
kažem ti njega već od ranije poznajem zadnje 2 sezone sam pratio neke tekme Valencije i bio je više nego dobar i za njegovu cijenu je odlična prilika za dobar transfer .
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.