Momci starci mi odose kod nekih rodjaka , a cura ce mi doci ustvari samo sto nije

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Samo se nemoj kupati da mirises na pravo musko, i sve ce biti ok..zer0 je napisao/la:Sretno pasa moj.
Momci starci mi odose kod nekih rodjaka , a cura ce mi doci ustvari samo sto nije. BIce nesto od toga valjda hh
nemoj Bogati da vidimo..postedi nasmajestic24 je napisao/la:jOJ DA mi vidite nove fRIZURE![]()
![]()
Obavezno snimaj, pa postavi na forumzer0 je napisao/la:Sretno pasa moj.
Momci starci mi odose kod nekih rodjaka , a cura ce mi doci ustvari samo sto nije. BIce nesto od toga valjda hh
Zna se kako to ide ruza, vino, trosjed. Zagarantovan uspjehOTNYS_YNWA je napisao/la:Sa srećom. Časti ti prvo djevojku, zagarantovano je onda i nama na forumu piće.Stivi_Dzi je napisao/la:Ljudovi imam sutra dejt i to **** skroz, pozelite srecu, ako je zbarim castim citav forum
Oženio se = objesio se.kakavdanakneiskustvu je napisao/la:ženim se
Strašno.B0SANAC je napisao/la:Joj OTNYS_YNWA ..
Legendaran potpis![]()
![]()
![]()
Crko sam od smijeha kad sam procitao![]()
A lika
Zar ti sumnjas u moj ukus????T-MAC je napisao/la:nemoj Bogati da vidimo..postedi nasmajestic24 je napisao/la:jOJ DA mi vidite nove fRIZURE![]()
![]()
![]()
King Kenny je napisao/la:Pozdravlja vas sve (osim onog ko ga je banovao) Bosco iz Banovića,otišo po ćumur za nadolazecu zimu...
Nece se ponovo reg (principijelan je to deckolegenda reala je napisao/la:King Kenny je napisao/la:Pozdravlja vas sve (osim onog ko ga je banovao) Bosco iz Banovića,otišo po ćumur za nadolazecu zimu...
šta je uradio ,na koliko je banovan ,
ma reci mu nek se ponovo registruje ,dok mu ne prođe kazna pa svi to rade
ma ni sekunde..majestic24 je napisao/la:Zar ti sumnjas u moj ukus????T-MAC je napisao/la:nemoj Bogati da vidimo..postedi nasmajestic24 je napisao/la:jOJ DA mi vidite nove fRIZURE![]()
![]()
![]()
Interista di cuore je napisao/la:Kenny na kolko je banovan Bosco ? pitam te radi lige,posto sam s njim u ekipi...
Banovan je na 7 dana...spremajte docek....Unica_Liverpool_ je napisao/la:Interista di cuore je napisao/la:Kenny na kolko je banovan Bosco ? pitam te radi lige,posto sam s njim u ekipi...
Bosco banovan ? ? ?
Ne kontam zašto![]()