Kao što rekoh,održavaju vas u životu već duži niz godina. Koldžo vam je generalni sponzor,trebate mu nositi sliku na dresovima.
Što se šalova tiče dijelili su ih i vama kao i nama. Prema tome...
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Kao što rekoh,održavaju vas u životu već duži niz godina. Koldžo vam je generalni sponzor,trebate mu nositi sliku na dresovima.
Prije nego napises raspitaj se malo jer nije Sabrina njegove dugove pravila. Husref je uzeo 120 hiljada odstete,Pasic u Butmiru dugovao stotine hiljada da mu nas klub nije vratio taj dug bio bi u zatvoru evo sad i prostor nije placao uglavnom drzi se svog kluba bolje ti je livadicu
Halo opstina Centar
kad je klasa u pitanju, mislim da mu nema premca u ligi
Mi livadici a vi nemate ni pipsa za ocrtavanje granica terena u svom vlasnistvu. Ironijazagor1987 je napisao/la: ↑15 jul 2020, 19:46Prije nego napises raspitaj se malo jer nije Sabrina njegove dugove pravila. Husref je uzeo 120 hiljada odstete,Pasic u Butmiru dugovao stotine hiljada da mu nas klub nije vratio taj dug bio bi u zatvoru evo sad i prostor nije placao uglavnom drzi se svog kluba bolje ti je livadicu
Bosnausrcu9 je napisao/la: ↑15 jul 2020, 20:09kad je klasa u pitanju, mislim da mu nema premca u ligi
https://sportsport.ba/fudbal/vranjes-me ... ica/279501
Pisem o ovom livadicu a ne o Velezu koliko znam Velez igra na finom stadionu?nekoIzMostara je napisao/la: ↑15 jul 2020, 20:20Mi livadici a vi nemate ni pipsa za ocrtavanje granica terena u svom vlasnistvu. Ironijazagor1987 je napisao/la: ↑15 jul 2020, 19:46Prije nego napises raspitaj se malo jer nije Sabrina njegove dugove pravila. Husref je uzeo 120 hiljada odstete,Pasic u Butmiru dugovao stotine hiljada da mu nas klub nije vratio taj dug bio bi u zatvoru evo sad i prostor nije placao uglavnom drzi se svog kluba bolje ti je livadicu![]()
![]()
Pa mi sami kazemo da je Tatar igrac s najcudnijom tehnikom u ekipi, haj da kazemo da je i nema. Al zato jedan od najbolji gol igraca u ligi defnitivno, moze iscupat gol iz nicegafudbalfudbal je napisao/la: ↑15 jul 2020, 19:21Dobra Sloboda, meni borbenija vec prosle sezone, ne znam tako mi se danas ucinilo, Sarajevo je fizicki nadmocno ali kad vidim Tatara ja se odvalim smijati..
Zna se sta si mislio, s obzirom da ti nije prvi put da na ovakav nacin vrijedas. Al hajde, helenejse, da ne duzimo.zagor1987 je napisao/la: ↑15 jul 2020, 20:23Pisem o ovom livadicu a ne o Velezu koliko znam Velez igra na finom stadionu?nekoIzMostara je napisao/la: ↑15 jul 2020, 20:20Mi livadici a vi nemate ni pipsa za ocrtavanje granica terena u svom vlasnistvu. Ironijazagor1987 je napisao/la: ↑15 jul 2020, 19:46
Prije nego napises raspitaj se malo jer nije Sabrina njegove dugove pravila. Husref je uzeo 120 hiljada odstete,Pasic u Butmiru dugovao stotine hiljada da mu nas klub nije vratio taj dug bio bi u zatvoru evo sad i prostor nije placao uglavnom drzi se svog kluba bolje ti je livadicu![]()
![]()
feniksptica je napisao/la: ↑15 jul 2020, 20:38Pa mi sami kazemo da je Tatar igrac s najcudnijom tehnikom u ekipi, haj da kazemo da je i nema. Al zato jedan od najbolji gol igraca u ligi defnitivno, moze iscupat gol iz nicegafudbalfudbal je napisao/la: ↑15 jul 2020, 19:21Dobra Sloboda, meni borbenija vec prosle sezone, ne znam tako mi se danas ucinilo, Sarajevo je fizicki nadmocno ali kad vidim Tatara ja se odvalim smijati..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.