Ocito su mu dali dobre uslove cim je produzio na toliko godina...sto znaci da ce mu eventualni transfer biti malo otezaniji, ali dobro...nece to opet biti neki aman zaman milioni.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
To je razlog što je bolje da ostane u Rumuniji. Iz Rumunija 10 godina nije izašao igrač da valja.babino je napisao/la: ↑15 jul 2020, 15:32daj ne zezajte..sta ok..potpisao na 5 god kao da je tinejdzer ili da je neki top klub sa milionskim iznosima:-)
mada, ono sto sam vidio malo u ovih par tekmi u finisu sezone, tesko da cemo mi dzekinog nasljednika imati u njemu..prevljak i demirovic mi nekako bolje izgledaju.
neka jedan od njih 3 dodje na ibisevicev nivo, nama puna saka brade....prva dvojica su mozda vec zakasnili a nadati se u demirovica i da ovo sto radi u ovom divljem klubu, nastavi i na vecem nivou aBd.
Koljić za mene ne učestvuje dovoljno u igri, naravno u postavci Craiove to je sasvim uredu (vjerovatno taktički od njega traže da bude tu u kaznenom) i većina napadača njegove konstitucije čeka zadnju loptu u šesnaestercu.emir012 je napisao/la: ↑30 jul 2020, 17:32Gledao sam ga prije par sedmica u jednoj od tih utakmica doigravanja u Rumuniji. Iako nije zabio gol, bio je jako opasan i izborio je jedan penal.
Ustvari, cudo je da nije zabio na toj utakmici jer bio je stvarno izuzetno opasan.
Ocito u dobroj formi.
Zelim mu da osvoji titulu i da ga zaobidju povrede u narednom periodu kako bi se jos vise dokazao.
Ne znam za Demirovica, nisam ga dovoljno gledao, ali meni Koljic djeluje trenutno kao nas najbolji napadac, iza Dzeke naravno...
Ma nije meni nikad uopste palo na pamet da Koljic igra zajedno s Dzekom u napadu. Smatram ga ozbiljnom opcijomDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑30 jul 2020, 17:52Koljić za mene ne učestvuje dovoljno u igri, naravno u postavci Craiove to je sasvim uredu (vjerovatno taktički od njega traže da bude tu u kaznenom) i većina napadača njegove konstitucije čeka zadnju loptu u šesnaestercu.emir012 je napisao/la: ↑30 jul 2020, 17:32Gledao sam ga prije par sedmica u jednoj od tih utakmica doigravanja u Rumuniji. Iako nije zabio gol, bio je jako opasan i izborio je jedan penal.
Ustvari, cudo je da nije zabio na toj utakmici jer bio je stvarno izuzetno opasan.
Ocito u dobroj formi.
Zelim mu da osvoji titulu i da ga zaobidju povrede u narednom periodu kako bi se jos vise dokazao.
Ne znam za Demirovica, nisam ga dovoljno gledao, ali meni Koljic djeluje trenutno kao nas najbolji napadac, iza Dzeke naravno...
Dugo dugo ne igramo sa dva napadača, i čisto sumnjam da će Bajević igrati u toj formaciji.
Neka kombinacija Džeko /Demirović, Džeko / Hodžić bi bilo interesantno za pogledati.
Ako Demirović poradi na tehnici i adekvatno sazrije, imat ćemo vrhunsku zamjenu (nasljednika).
Veceras ce se vidjeti od cega je satkan Elvir!NeumjesanTip je napisao/la: ↑03 avg 2020, 10:19Večeras finalni showdown u Rumuniji za prvaka, Koljić protiv Sušića. Koja god ekipa pobijedi, postaje novi prvak. U slučaju neriješenog, Craiova mora pobijediti u zadnjem kolu da osigura titulu.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Goalgetter, Google Adsense [Bot], izdzezveubrazil, kakarut i 53 gosta.