FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ima li danas vecernji trening?
Meni je ovo sasvim ok, da @mirger brani igrača Želje. Nije kritika nikome već pričam općenito, nekada se previše na zalijepljene etikete nadodaje i što treba i što ne treba, sve manje i manje cijeneći pozitivne stvari. Isto tako je u kontra slučaju, nerijetko se pojednima po inerciji pripisuje više zasluga nego to zaslužuju. Nedavno sam pisao, nije lijepo od nas, igrača sa trenutno najdužim stažom u klubu "jahat" kada nam god padne na pamet. Na stranu zafrkancija, poštujući njega, poštujemo klub. Ne poštujući njega i sami ispadamo smiješni.
Naprijed Željo, četo plava
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....
Strah je neizlječiva bolest....
To je pogresan pristup,upravo zbog tog pristupa smo imali i 5 proaza u nizu,jer su igraci mislisli da su nedodirljivi i da mogu u Realu igrati,da se razumijemo nikad nisam za **** majke nekome,ali za kritikovanje uvijek ,argumentovano bez **** majki,zato forumi i sluze izmedju ostalog,naravno,druga je stvar sto se mi nista ne pitamo i odlucuje samo jedan covjek i tako i treba biti,na kraju svi cemo tog covjeka dizati u nebesa ili malo kuditi zavisi kakvi rezutlati budu ,uglavnom najvaznije je to da se konacno o igracima pita covjek koji i razumije materiju.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Crnove, možda smo ti aplaudirali na početku, a poslije si nakon kurrčenja zaslužio pljuvanje i dobio si nogu zasluženo. Ne trebaš nam ti ni slični tebi više u Klubu.
Ma u tom peridou da si doveo Messija nikakve koristi jbg
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Kako je lijepaaaaa

Inace nedavno citam na instagramu,s obzirom da pratim onu stranicu iz Srbije koja se tice navijaca,i sad slika Grbavice,a neki lik iz Beograda komentarise kao "sta je ovo jebote,ja kontam Lesterov stadion "

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Cuj ako ne postujemo Sinisu postajemo smijesni. Sta je to Sinisa uradio da ga postujemo? Ucestvovao u nekim uspjesima kluba? On individualno igrao dobro?
Zar treba svaki put da postavljam podatak da je odigrao skoro 120 utakmica i da se ne moze izdvojiti 10 utakmica u kojima je bio odlican.
Sva sreca pa je Osim sad u klubu jer bi po navici iz blize proslosti mi kao klub nastavili da dovodimo trenere i igrace koji su polovnjaci(sa izuzetkom rijetkih ali bas rijetkih pojedinaca) i da takve dizemo do neba i onda se na kraju cudimo sto ne mozemo da osvojimo titulu sa takvima..
U sadasnjoj situaciji, normalno da ne treba psovati familiju Sinisi i slicnima i spustati se na taj nivo ali uvijek treba reci da nema i nikad nije ni imao kvalitet za Zelju. To je cinjenica. Dizati nekoga ko nema kvalitet je lose za klub..
Zar treba svaki put da postavljam podatak da je odigrao skoro 120 utakmica i da se ne moze izdvojiti 10 utakmica u kojima je bio odlican.
Sva sreca pa je Osim sad u klubu jer bi po navici iz blize proslosti mi kao klub nastavili da dovodimo trenere i igrace koji su polovnjaci(sa izuzetkom rijetkih ali bas rijetkih pojedinaca) i da takve dizemo do neba i onda se na kraju cudimo sto ne mozemo da osvojimo titulu sa takvima..
U sadasnjoj situaciji, normalno da ne treba psovati familiju Sinisi i slicnima i spustati se na taj nivo ali uvijek treba reci da nema i nikad nije ni imao kvalitet za Zelju. To je cinjenica. Dizati nekoga ko nema kvalitet je lose za klub..
Amar je mjerilo. Da nema kvaliteta davno bi dobio nogu. Jest Amar njega drzi sto je los...
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
- kontrasviju
- Kontakt:
Koja je stranica u pitanju?

1921
Da, treba da poštujete Sinišu. Jedan je od nas.
Nadam se da razumijete poentu, svaka dalja diskusija je suvišna.
Nadam se da razumijete poentu, svaka dalja diskusija je suvišna.
Naprijed Željo, četo plava
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
Poštujem Sinišu i jedva čekam da dovedemo boljeg i da mu vidim leđa, može li?
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
balkanski navijacikontrasviju je napisao/la: ↑15 jul 2020, 14:11Koja je stranica u pitanju?![]()

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

Sad Irfo sjece momenat kad je Stanic dao gol da moze odgovoriti na jutrosnje “prozivke”

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Mehic ima slifa, ima dobre ideje i pasovi su mu bas dobri. Ali mora raditi na sebi, prvenstveno fizicki.
Gasal i Durakovic su mi super, ja da se ista pitam
, njih 2 bi mi vec bili na klupi u ligi te igrali kup tekme. Vidi se da imaju to nesto. Sto neko rece jucer, Mustafa nije nista bolji od Gasala. A stvarno smo puno vise ocekivali od njega. Odlican je s loptom u nogama ali nekakav škrt pravo.
Gasal i Durakovic su mi super, ja da se ista pitam

ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
Mogul ja Veselog oznaciti mog frenda? Pikal se to?
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Trenutno korisnika/ca: benko21, Lokomotifa, voltron30 i 59 gostiju.