Drug dejo je ocigledno previse napaljen pred utakmicu i evo, prijatelji moji, vidimo kako proziva svog druga _dreamer_-a pred vecerasnji duel. Nisam ja drug od te ekipe koja zapomaze sekretaru, jer sam upravo tipovanje za utakmicu lige u subotu zbog privatnih problema propustio za nekih pola h, a onda mi nije ni u mislima bilo da trazim neki izuzetak za sebe.. A da se razumijemo, mogao sam u tih 5 minuta srediti da i ja i moj saigrac iz ekipe (koji je haman bio zaboravio) tipujemo, i onda bi kao domacini vrlo vjerovatno i pobijedili tekmu... No, ovako smo ga popushili i mirna Bosna.deyo je napisao/la:_dreamer_ je napisao/la:Zagor je napisao/la:upravo ! Vidiš, ja se brinem za navijače, neće im dlaka s glave faliti. A vi zabijajte, mada bi i ja mogao uletiti iz odbrane.
Da li ce Pivopije veceras ponapijati Gongashe?haaajde sjetio se i ti tipovati,pa bi kasnije bi bilo ovo ono,sreca pa nam je sekretar dobar covjek pa temu zatvori u 13 a ne u 12(ne kontam te furke u zadnji tren tipovati
)
Uglavnom sad je 3 vs 3 pa kome okorci kome opanci

Tipovanje u zadnji momenat nije nikakva furka vec uglavnom stvar taktike... Elem, neka veceras pobijedi spretniji i sretniji tim...