FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Hajmo sad slika clanske, da vidim koliko nas ovdje pametuje bez clanske
Evo ako ne potpise nek kamion udari Alfreda 

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Brat nego sta! A treci brat vam je onaj nas bivsi golman, u posjedu smo i te informacije!

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
- Kontakt:
Jel im polubrat onaj sto ga onomad u repku gurase na lijevog beka?
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
https://sportsport.ba/fudbal/zinedin-mu ... eve/311794
Zinedin 2 gola i asistencija, veliko pojačanje će za nas bit ako šarne na 3 godine
Zinedin 2 gola i asistencija, veliko pojačanje će za nas bit ako šarne na 3 godine
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Sto je dobro kad ne najavis igraca
Iako ne dodje Fatos pljuvat cemo Pantu
Iako ne dodje Fatos pljuvat cemo Pantu

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Sarni
Sarni
Sarni
Fatoseeeeee
Sarni
Sarni
Fatoseeeeee
-
- Kontakt:
Malo nelogicno da potpise na tri godine kad je vezan za spartu na jos godinu i jace,,opet ne znam...Zundo je napisao/la: ↑15 jul 2020, 12:34https://sportsport.ba/fudbal/zinedin-mu ... eve/311794
Cim dva amarova kvaziportala nisu vec nazvali njega zenu mu i menagera i demantovali...
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- feniksptica
- Kontakt:
- Osttribine
- Kontakt:
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
E jbg ne nosim na more clansku 
Kad se vratim i ja cu uslikati

Kad se vratim i ja cu uslikati
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Tebi sve nelogicno,nelogicno sto idu u karantin,nelogicno ako bi se ugovor otkupio.Sanchez1987 je napisao/la: ↑15 jul 2020, 12:42Malo nelogicno da potpise na tri godine kad je vezan za spartu na jos godinu i jace,,opet ne znam...Zundo je napisao/la: ↑15 jul 2020, 12:34https://sportsport.ba/fudbal/zinedin-mu ... eve/311794
Jesil i ti mladja garda da ti halalim

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- ElCartel11
- Kontakt:
Neku noc mi je moderator prijetioAlfredNobel je napisao/la: ↑15 jul 2020, 12:22Prestanite više s tim godinama, oči mi krvare kad god pročitam taj 'argument'. Merso stariji, pa trpa čim stigne sve redom. Nije Premiership, nije neki nivo lige da se to gleda. Nek odradi dvije sezone, uhar će biti. Kad imaš priliku za takvog igrača, godine su najmanji problem.
Evo podižem uloge.. Ako Beqiraj ne šarne, slobodno neka Morto banuje @cartela.

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Jesi bio na moru? Mozda mu se ucinilo, taman ten i to...ElCartel11 je napisao/la: ↑15 jul 2020, 13:04Neku noc mi je moderator prijetioAlfredNobel je napisao/la: ↑15 jul 2020, 12:22Prestanite više s tim godinama, oči mi krvare kad god pročitam taj 'argument'. Merso stariji, pa trpa čim stigne sve redom. Nije Premiership, nije neki nivo lige da se to gleda. Nek odradi dvije sezone, uhar će biti. Kad imaš priliku za takvog igrača, godine su najmanji problem.
Evo podižem uloge.. Ako Beqiraj ne šarne, slobodno neka Morto banuje @cartela.![]()
- feniksptica
- Kontakt:
Da nisi bio u solariju pa te pomijeso s nekim
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Jednom je nekog rudara napo, nije stigo covjek se okupat poslije posla...
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Burberry46 i 34 gosta.