Kakogod, Atalanta melje sve redom, ovo je nevjerovatno i svaka im cast. Medjutim, vecina ovih fudbalera nece napraviti nista posebno u novim klubovima, ali kao sistem u Atalanti finkcionisu fantasticno.
Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- Beduin
- Kontakt:
Re: Serie A
Sta veli Gigi, Juve ima najbolji napad lige
samozapali se tigre, jos nije kasno.
Kakogod, Atalanta melje sve redom, ovo je nevjerovatno i svaka im cast. Medjutim, vecina ovih fudbalera nece napraviti nista posebno u novim klubovima, ali kao sistem u Atalanti finkcionisu fantasticno.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Sigurno da ima bolji napad Juventus to je glupost diskutovati, Atalanta ima bolji tim i kod njih svi daju golove od stopera, bekova vezni igraju veoma spektakularno i efikasno.
Igracki imaju tek 3-4 ekipu lige, ali kao tim su ubjedljivo br.1.
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
- BuffonGigi
- Kontakt:
Svrsavali ste tako i na Napoli prije 3 sezone dok ga je vodio Sarri, pa je osvojeno marjanovo mudo. Isto tako predmet onanisanja ovih "neutralnih" je bio i Lazio, isto tako znamo dokle je ta ekipa dogurala. Juve u svim tim sezonama igra "odvratno" i opet je razlika na kraju 10+ bodova u odnosu na drugog. Tako da be calm, and hate Juve.
Uostalom, zasto da se raspravljam s nekim ko je izabrao forumski nick po pjesmi Kemala Malovcica
Uostalom, zasto da se raspravljam s nekim ko je izabrao forumski nick po pjesmi Kemala Malovcica

Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
Juventus ima ubjedljivo najbolju ekipu, uz to najviše i iskustva, pa poprilično lagano osvaja šampionat.
Evo ove godine bili prilično loši, a uzeće gotovo pa rutinski.
Evo ove godine bili prilično loši, a uzeće gotovo pa rutinski.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Ako Joma ima najbolji napad lige,Inter ima najbolju obranu lige.Prilično jednostavno po toj logici.Handanovic,Godin,de Vrij,Skriniar,Bastoni.
Ma od Intera i Lazia nije nikad bila prpa jer znaš da ce kiksati i da sve na jedvite jade dobijaju...Atalanta kad se zahukta melje sve pred sobom, a zamisli sad da su pobijedili Juventusa, ja sam ubijedjen da bi bili toliko motivisani da bi vrlo moguce pobijedili sve utakmice do kraja.
S dr.strane Juventus bi bio pod blagim pritiskom i u slucaju jednog kiksa a sto za Juventus uopce nije strano, razlika bi bila samo 3 ili 4 boda i prvenstvo bi odjedanput postalo zanimljivo.
Ali to je sve sbbkbb....onako spominjem.
Volio bih da je bilo malo neizvjesnosti iako naravno navijam da Juve osvoji.
S dr.strane Juventus bi bio pod blagim pritiskom i u slucaju jednog kiksa a sto za Juventus uopce nije strano, razlika bi bila samo 3 ili 4 boda i prvenstvo bi odjedanput postalo zanimljivo.
Ali to je sve sbbkbb....onako spominjem.
Volio bih da je bilo malo neizvjesnosti iako naravno navijam da Juve osvoji.
- BuffonGigi
- Kontakt:
Hahahahhaha...
Skriniar koji je na transfer listi, Godin koji se raspada i Bastoni koji je jucer zaigrao. O kvalitetu Handanovica ste vise vi diskutovali medju sobom nego ostatak foruma. Inace, koliko je kompletna ta odbrana u karijeri trofeja osvojila? Hajd saberi pa mi javi, zivo me interesuje moze li stati na prste jedne ruke. Mi da vam posaljemo Barzaglija na posudbu iz penzije sad, bio bi vam pojacanje. Eto takva vam je odbrana...
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
- Romagnoli13
- Kontakt:
Tonali, Chiesa i ovaj Kulnešto iz Parme. Zajedno vrijede 45M..najvece prevare trenutno u Italiji.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
uh brate, atalanta je napravila veliku gresku kad je barrowa poslala na posudbu s obavezom otkupa
€13 mil je malo za takav potencijal
€13 mil je malo za takav potencijal
dokle je došlo komentator srbin se smilovo i govori da je pjanić prema njegovom mišljenju bolji izvođač slobodnjaka od ronalda
Ronaldo i slobodnjaci
Kakve loote dijeli Pjanic
Pa ne može Pjanić sam igrat
- muha milanez
- Kontakt:
Kako igra Sassuolo 

..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Al bi volio pogiratfudbala sa Jeremiem Bogom, kad me iznervira da mu kažem Jeremie dodaj mi loptu j.ebem ti Boga
Nikad slabija odbrana Juventusa. Vjerovatno zbog svih povreda ali ovo je neprepoznatljivo.
https://www.youtube.com/watch?v=5Gprcg0jUdU
- Romagnoli13
- Kontakt:
Jel ovaj Boga i dalje igrač Chelsea ili će ga iskoristiti za skupljanje novca? Strašan igrač.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Dzeko > Ciru
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
lazio veceras igra okej, bolje nego neke prethodne tekme, al su zaboravili kako zabit gol
parolo, luis alberto, immobile, svi su mogli zabit gol
parolo, luis alberto, immobile, svi su mogli zabit gol
- akisarajevo92
- Kontakt:
Otkupio ga Sassuolo jos prije 2 godine za 4 miliona euraRomagnoli13 je napisao/la: ↑15 jul 2020, 22:20Jel ovaj Boga i dalje igrač Chelsea ili će ga iskoristiti za skupljanje novca? Strašan igrač.
Don't believe the hype.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.