FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Hadzija ih izvlaci iz Izraelske lige...igrao tamo, ima jake veze.
hajmo se sad zaroviti u izraelsku ligu da vidimo koje je sljedece pojacanje

hajmo se sad zaroviti u izraelsku ligu da vidimo koje je sljedece pojacanje

Ovaj kosovar ako zeli bit medzu prvi 11 mora cenogorska jajca dobro oznojit, Nedamo Mersu ni za suareza i kaknja..
Welcome hasim taci to famely
Posjecame na ovim klupovima dosta na Benku, al cinimi se da je benko bio malo brzi ada je ovaj malo bolji dribler.
Zidana ako podpisu bicemi draze od Hasima Tacija
Welcome hasim taci to famely
Posjecame na ovim klupovima dosta na Benku, al cinimi se da je benko bio malo brzi ada je ovaj malo bolji dribler.
Zidana ako podpisu bicemi draze od Hasima Tacija
Meni je vise od svega sto je Sinan prvi exluzivu pokupio i objavio prije svih pa onda svi ostali poletili.Stvarno ako se tacno ispostavi a ovaj prvi da je šukno svima,treba ga castit 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
Nekad je lažni insajder @GiS ovakve informacije prvi znao plasirat u javnost 

Hebaji ga, crnogorac, kao sto je Zlatan šved

Nek dodje i bude dobar.
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
-
- Kontakt:
Sportsport jos nema info za Beciraja 

-
- Kontakt:
5 izmjena od ove sezone, tako da će igrati i Merso i Fatos ( ako je istina ) 

Nije ovo dobro...
Onaj vas je Ćelavi naucio na bruku stvari...
Kontam sad, za dvije godine niko vise nece priznati igraca kao pojacanje, ako ne dolaze iz Barcelone, Reala, M.Uniteda...
Nije ovo dobro Ćelavi sekunde...
Eto prosle bi godine Fanimo bio pojacanje, sad ga pitarcine ne bi ni da dohvaca lopte...
Onaj vas je Ćelavi naucio na bruku stvari...
Kontam sad, za dvije godine niko vise nece priznati igraca kao pojacanje, ako ne dolaze iz Barcelone, Reala, M.Uniteda...
Nije ovo dobro Ćelavi sekunde...
Eto prosle bi godine Fanimo bio pojacanje, sad ga pitarcine ne bi ni da dohvaca lopte...

Ovako je bilo i za Hajrovica, sacekati da vidimo sta dan donosi.
Pa prije nas je Hadzija radio za Izraelce, za njihovu neku agenciju koja radi sa igracima bio jedan od menadjera u toj agenciji. Tu je temelje udario i tu je i krenuo sa poslom ovim.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Panto plasirao prije mene **** hahahaajdohordas je napisao/la: ↑15 jul 2020, 00:12Nekad je lažni insajder @GiS ovakve informacije prvi znao plasirat u javnost![]()
Bezveze mi da i ja pisem
Ja sam se pobrinuo da saznam platu haha

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
3 su izmjene iduce sezone vec je neko objavio to ,5 je za nastavak ove koja traje u Evropi jel se nisu imali kad spremati igraci nesto ozbiljnije.Hase1946FKS je napisao/la: ↑15 jul 2020, 00:135 izmjena od ove sezone, tako da će igrati i Merso i Fatos ( ako je istina )![]()
De nam reci platu, može I ppGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑15 jul 2020, 00:15Panto plasirao prije mene **** hahahaajdohordas je napisao/la: ↑15 jul 2020, 00:12Nekad je lažni insajder @GiS ovakve informacije prvi znao plasirat u javnost![]()
Bezveze mi da i ja pisem
Ja sam se pobrinuo da saznam platu haha![]()
Pričaju žene po frizerskom da će biti još finih imena, a niko imena ne spominje
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
3 je za Bosnumiky_hz je napisao/la: ↑15 jul 2020, 00:163 su izmjene iduce sezone vec je neko objavio to ,5 je za nastavak ove koja traje u Evropi jel se nisu imali kad spremati igraci nesto ozbiljnije.Hase1946FKS je napisao/la: ↑15 jul 2020, 00:135 izmjena od ove sezone, tako da će igrati i Merso i Fatos ( ako je istina )![]()
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Trenutno korisnika/ca: Pena, rimljanin90, Vanja8 i 25 gostiju.