FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Fatos je ubica ako dolazi zdrav, mada sam ja lično očekivao nekog mlađeg 

-
- Kontakt:
feniksptica je napisao/la: ↑14 jul 2020, 19:35
Kritikuje se kad treba i kad ima osnova. Za dresove, za prenose i tako to. Al kad osjetim da se kritikuje zarad neciji interesa nema tu niceg dobrog, smao moze unijeti nemir medju upravu i onda je gotovo
Jos bih da cestitam svima nama Na tituli koju je Ararat podigao, stvarno dobra godina za nas
Prvo bih rekao da je u Klubu sve 5. To ne treba crtati. Momci koji gotive Husrefa su navijaci FKS i stajat ce uz Tebe na tribini. Mnogi od tih momaka idu na gostovanja i raduju se uspjehu FKS. Daju vise od mene,a ja da im zamjeram na tome sto nekog gotive,a taj neko meni nije sto je bio.
Ja sam od onih sto prvo gotivi NAVIJACA pa onda profesionalca. Navijac daje, profesionalac ide za profesijom i egzistencijom preko FKS dakle uzima i daje koliko daje.
Koga ce i 10.000 postova pokolebati,ako je na dobrom putu. Eto mi nesto bili u pravu(TI,@AN,@Pantelija i ja) i sad trebamo likovati na raji koja se raduje Tituli i gotivi Husrefa. Sta sad ocekivati da se izvinjavaju ili mi da prastamo satro. Gotovo svima nam je jasno sve.
Pisao sam druze o prijatelju koji gotivi Husrefa bez interesa,a place od srece sto smo Titulu osvojili. E sad bi mu ja kao trebao krv piti, bio na protestima.
Moje je misljenje da ostavimo to iza sebe, jer mi smo FKS. To oko prenosa i dresova je bezazlena prica, ako se Titule osvajaju i afirmisu Akademce.
Nadam se da me razumijes TI i raja.

NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
-
- Kontakt:
Pantelija, iskreno i kada sam cuo da pregovara i kada je receno koja cifra je u opticaju nisam vjerovao da ce se dogovoriti.
Kakav je ovo dokaz kojim novcima raspolazemo ove sezone.
Ne znam, nemam rijeci, svaka cast i upravi i Namu. U ovo doba korone kakav transfer.
Kakav je ovo dokaz kojim novcima raspolazemo ove sezone.
Ne znam, nemam rijeci, svaka cast i upravi i Namu. U ovo doba korone kakav transfer.
-
- Kontakt:
Evo i Avaz objavio znaci definitivno 

- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Rekorder je po broju nastupa za Crnu Goru - odigrao je 69 mečeva i postigao devet golova...
Sta dodati
Sta dodati
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Godine su samo broj a i mlađi je 3 godine od Merse, za kvalitet samog igrača ti ne moram govoriti valjda, mene samo interesuje odakle nama za ovu mrcinu. Tino i njegova primanja ko da je na birou naspram ovoga.

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ja sumnjam da ce doci Fatos. Jest da je pantelija najavio to, al nekako vise se zezao. I ne uklapa mi se u transfer politiku kluba. Fatos je beton igrac.
Tebi ništa ne valja i u sve sumnjaš. Ohladi malobordobijeli je napisao/la: ↑14 jul 2020, 23:27Ja sumnjam da ce doci Fatos. Jest da je pantelija najavio to, al nekako vise se zezao. I ne uklapa mi se u transfer politiku kluba. Fatos je beton igrac.
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Na ovom klipu zabija gol povalja sve zivo,komentator se dere"Diego Armando Beciraj"

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Svakako sacekati zvanicno, ali ovo je bas ozbiljno pojacanje. Ovdje godine nisu bitne, ovo ti otvara trziste za sljedece transfere. Aferim ako je istina.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Treba prijaviti da igra za 3 glave, ovaj će nas u grob otjerati
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Gdje si vidjeo da sam napisao da ne valja ?Benkara21 je napisao/la: ↑14 jul 2020, 23:28Tebi ništa ne valja i u sve sumnjaš. Ohladi malobordobijeli je napisao/la: ↑14 jul 2020, 23:27Ja sumnjam da ce doci Fatos. Jest da je pantelija najavio to, al nekako vise se zezao. I ne uklapa mi se u transfer politiku kluba. Fatos je beton igrac.
Fino piše Fatos beton igrac, samo sumnjam u dolazak, par sezona je spominjan i uvijek corak.
-
- Kontakt:
Iskreno i ja sumnjam. Znam 100% da se pregovaralo ali su uslovi bili predaleki. Nesto se cudni desilo da i dalje ne vjerujem da je dogovor pao.
Ma trebali smo dovesti talentovanog napadača 22 godine iz Hrvatske druge lige. 

- feniksptica
- Kontakt:
Neka , nek ovu godinu nesto nauci od Merse jos i sledecu da bude prvi izbor.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Trenutno korisnika/ca: HordasDolacMalta i 40 gostiju.