FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

Geerroo
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la Geerroo » 14 jul 2020, 17:10

harden je napisao/la:
14 jul 2020, 17:09
Geerroo je napisao/la:
14 jul 2020, 16:51
Ne zna ovaj levat rex da je Lewa visi nevjerovatnih 2 cm od Suareza 😆

Ali zato je Dzeko bolji od Suareza i Lewe zajedno :lol:
Ja bas isao izguglati visinu, kontam mozda je do moje percepcije i Sukijevog pivskog stomaka, kad ono on 182 a Lewa 184.
Ja vala nisam morao guglati, to se zna iz zivota

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 14 jul 2020, 17:13

harden je napisao/la:
14 jul 2020, 16:49
ReX je napisao/la:
14 jul 2020, 13:57
Ako mislis na Lewandovskog, eh bas bi se on pokazao u Barci. Pa kad nije mogla (tada) superzvijezda i prva devetka svijeta Ibrahimovic zar vi mislite ba i jedan "dvometras" uspio u ovoj Barci, pogotovo sa Messijem. Pa postoji razlog zasto Barca kroz historiju je gajila spiceve kakve jeste, tu i tamo bio izuzetak ali vecinom ima ta neka matrica. Nama treba profil igraca Etoa, Suareza.. a najblizi njima je Lautaro. Eh sad druga je stvar da li on ima kvalitet da bude ta devetka, ali onako kad gledamo po tim nekim slicnostima on je najblizi. Lacazette onaj iz Lyona bi bio pun pogodak sada, steta sto nije par godina mladji haha.
Kakve veze ima Lewa sa dvometrasima i Ibrahimovicem?
Veoma kancerogen post. Kakvo samo neznanje. Lewa ce jest Lautara za dorucak i u 36oj.
27.10.2020

BoixosNois1899
Kontakt:

Post Postao/la BoixosNois1899 » 14 jul 2020, 17:17

Lautara će možda i dovesti ovog ljeta ali on će biti totalni promašaj. Momak jednostavno nije kalibar za Barcu, samo ga se hajpa dosta.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"

FC Grizzlies

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 14 jul 2020, 17:18

Inace samo zalim za 3 igraca sto nikad nisu zaigrali za Barcelonu: prajm Torrest iz Atletica i Liverpoola, Shevchenko i Lewandowski. 3 ubice, steta sto smo uvijek imali top napadace kad su oni bili najbolji pa nismo ni isli po njih.

Normalno da se hajpa, krhnut ces 100M eura za lika koji bas nista nije ostvario u Interu, ako je tako dobar, zasto ne vuce ko Suarez Liverpoola ili Lewa Dortmunda i Bayerna? Po meni on ne vrijedi ni pola tih para.

Malo bolji centarfor ali nikakva krema tipa Aguera, Lewe, Suareza. Vjerovatno bacene pare ako se uzme jer ovaj ni u snu nece zabiti ni pola Suarezovih golova u sljedecih 5 godina.
27.10.2020

ReX
Kontakt:

Post Postao/la ReX » 14 jul 2020, 17:45

Geerroo je napisao/la:
14 jul 2020, 16:51
Ne zna ovaj levat rex da je Lewa visi nevjerovatnih 2 cm od Suareza 😆

Ali zato je Dzeko bolji od Suareza i Lewe zajedno :lol:
slika

I sta ja sad trebam da objasnjavam nekom sta sam ustvari mislio (i ako jesam napravio mali lapsus ali nisam stigao da to ispravim), kad u prvoj recenici baja nekog naziva levatom. Tipican primjer zaostalog insana odnosno mentaliteta. :facepalm: :facepalm:

U ostalom Lewa moze samo cistiti kopacke Suarezu. Nemoj nikad porediti njih dvojicu i sta su uradili u karijeri molim te. :wave:
@igrajlopte 🐦

ReX
Kontakt:

Post Postao/la ReX » 14 jul 2020, 17:50

leorey je napisao/la:
14 jul 2020, 17:13
harden je napisao/la:
14 jul 2020, 16:49
ReX je napisao/la:
14 jul 2020, 13:57
Ako mislis na Lewandovskog, eh bas bi se on pokazao u Barci. Pa kad nije mogla (tada) superzvijezda i prva devetka svijeta Ibrahimovic zar vi mislite ba i jedan "dvometras" uspio u ovoj Barci, pogotovo sa Messijem. Pa postoji razlog zasto Barca kroz historiju je gajila spiceve kakve jeste, tu i tamo bio izuzetak ali vecinom ima ta neka matrica. Nama treba profil igraca Etoa, Suareza.. a najblizi njima je Lautaro. Eh sad druga je stvar da li on ima kvalitet da bude ta devetka, ali onako kad gledamo po tim nekim slicnostima on je najblizi. Lacazette onaj iz Lyona bi bio pun pogodak sada, steta sto nije par godina mladji haha.
Kakve veze ima Lewa sa dvometrasima i Ibrahimovicem?
Veoma kancerogen post. Kakvo samo neznanje. Lewa ce jest Lautara za dorucak i u 36oj.
Baci brojeve Ney za iduce izdanje lotta da se obogatimo kad vec vidis u buducnosti. Podijeli talenata i sa nama ostalim mrtvacima :kafa:

Moj post kancerogan a ti evo vec vidim drugo ljeto poceo da spamas o Neymaru. Hajd dobro. Ja nebi rekao da si kancerogan jer to je tvoje pravo da stavljas sta god hoces. Barem imamo sta vidjeti i procitat, pa ponekad se i nasmijat. Rekao sam lijepo da sam se pogresno izjasnio u momentu, ali hajd. :thumbup:
@igrajlopte 🐦

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 14 jul 2020, 17:54

Vjerovatno jedini pdf na ovom grohnulom forumu gdje se može vidjet' da "Lewa čisti kopačke" Suarezu. Ne bih dalje razvodnjavao jer ode to na Messi vs Rona, Suarez vs Chielini, na Neymara i njegovu seku i co. Za takvim glupostima zaista nema potrebe. Poyy.
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

ReX
Kontakt:

Post Postao/la ReX » 14 jul 2020, 17:59

Centre forward je napisao/la:
14 jul 2020, 17:54
Vjerovatno jedini pdf na ovom grohnulom forumu gdje se može vidjet' da "Lewa čisti kopačke" Suarezu. Ne bih dalje razvodnjavao jer ode to na Messi vs Rona, Suarez vs Chielini, na Neymara i njegovu seku i co. Za takvim glupostima zaista nema potrebe. Poyy.
Udje navijac drugog kluba i pocinje komentarisate svoje igrace sa Barcinim. Ja u ovom slucaju odgovorim i ti sad nesto tu pravis se pametan. Pa nisam ja otisao na Bayernov pdf i poceo da pisem jer me ne interesuje ni Bayern, ni Bayernliga ni Lewa. Tebi je bolji poljak od Suareza, meni nije ni blizu Suareza. Sta je problem? A da karijeru ne spominjem sta je sve urugvajac uradio. To sto ti nemozes da postujes necije misljenje je tvoja stvar. U ostalom to je moj stav samo, mnogi ovdje ce nece sloziti samnom i to je isto okej. Svi imamo svoje misljenje. Ne kontam zasto imate potrebu stalno poredit igrace sa Barcinim. Obozavajte ih na svoj nacin i mirna Bosna, pustite vi nase i nase probleme u klubu. :wave:
@igrajlopte 🐦

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 14 jul 2020, 18:05

Centre forward je napisao/la:
14 jul 2020, 17:54
Vidis da ide iz krajnosti u krajnost.
27.10.2020

ReX
Kontakt:

Post Postao/la ReX » 14 jul 2020, 18:06

slika
@igrajlopte 🐦

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 14 jul 2020, 18:09

ReX je napisao/la:
14 jul 2020, 18:06
Jel potpisao Ney? :kafa:
Pa koliko god to tebi smijesno bilo, sve od 2017 sto si doveo da ga zamijenis a nisi i time si potratio godine Messija je sama katastrofa po sebi. Zalosno.

Ili hajde prosvjetli nas pa nam reci koji bi to igrac bio korisniji za nas, koji ce unijeti novu dimenziju jer Messiju 33 kuke vec.

Ponudi fino krilo ( jer ga nemas od 2017) sto je i primarni razlog sto ne stvaras sanse, i ja prestanem pisati o Neymaru.
27.10.2020

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 14 jul 2020, 18:39

leorey je napisao/la:
14 jul 2020, 17:18
Inace samo zalim za 3 igraca sto nikad nisu zaigrali za Barcelonu: prajm Torrest iz Atletica i Liverpoola, Shevchenko i Lewandowski. 3 ubice, steta sto smo uvijek imali top napadace kad su oni bili najbolji pa nismo ni isli po njih.

Normalno da se hajpa, krhnut ces 100M eura za lika koji bas nista nije ostvario u Interu, ako je tako dobar, zasto ne vuce ko Suarez Liverpoola ili Lewa Dortmunda i Bayerna? Po meni on ne vrijedi ni pola tih para.

Malo bolji centarfor ali nikakva krema tipa Aguera, Lewe, Suareza. Vjerovatno bacene pare ako se uzme jer ovaj ni u snu nece zabiti ni pola Suarezovih golova u sljedecih 5 godina.
Ma mogu oni dovodi koga hoce. I Suareza i Lewu i Aguera i vratiti Neya...ali ako nemaš sistem igre, ako nemaš trenera, bice ti ista igra kao i dosad.
A kad imaš vrhunskog trenera onda se i sa Pedrom osvajaju triplete.
Sa ovom sadašnjom upravom neznalica i pokemonima koje dovde na klupu ne može osvojiti više ni kup kralja.

I krajnje vrijeme je da ukloniš tu spodobu sa avatara :kafa:
Zadnja izmjena: let3, dana/u 14 jul 2020, 19:31, ukupno mijenjano 1 put.

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 14 jul 2020, 19:25

Ovo što @let napisa gore je čista suština Barce, ponovljena x puta. Može to malo ljepše izgledati s tim igračima, ali bez dobrog rukovođenja i s jasnim ciljem u igri, bez trenera koji će sve to posložiti i biti čvrsta ruka, sva ostala priča je beznačajna.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 14 jul 2020, 19:45

let3 je napisao/la:
14 jul 2020, 18:39
leorey je napisao/la:

Ma mogu oni dovodi koga hoce. I Suareza i Lewu i Aguera i vratiti Neya...ali ako nemaš sistem igre, ako nemaš trenera, bice ti ista igra kao i dosad.
A kad imaš vrhunskog trenera onda se i sa Pedrom osvajaju triplete.
Sa ovom sadašnjom upravom neznalica i pokemonima koje dovde na klupu ne može osvojiti više ni kup kralja.

I krajnje vrijeme je da ukloniš tu spodobu sa avatara :kafa:
Pa dobro to svi znamo i sve se slazemo, ali ne treba ocekivati neke radikalne promjene bar ovo i sljedece ljeto.
27.10.2020

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 14 jul 2020, 22:16

Na prvu, kad su prikazali izgled novog dresa, bio mi je super. Sad kad su ga zvanicno predstavili, izgleda grozno. Ona zuta okrugla kragna je za povracati. Ovaj sad sa kockicama je bolji 100 puta.
Inace, onaj iz sezone 2014/15 je neprevazidjen.

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 14 jul 2020, 22:56

Vala nije lose izgledalo 2010/11, nece ni sad, pogotovo sto ima jos zute izmedju linija.
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 14 jul 2020, 23:14

messilla je napisao/la:
11 jul 2020, 23:51
U veznom je dovoljna prodaja Vidala i Rakitića. Puig je zaslužio šansu. Po potrebi ostaviti Alenu ili čak Rafinhu.
Hehe
leorey je napisao/la:
Srećom dugo je u Interu pa je mogao nešto ostvarit :urnebes:

Kad si već spomenuo Aguera sa kojim ga najcesce uspoređuju,oboje čak i imaju istu statistiku u ligi sa 22 godine (s tim da je Lautaro puno više u LP pokazao).Vjerojatno je i tada neki leorey govorio kako Aguero ništa nije ostvario da ga itko dovede za veliku cifru jer je dovukao Atletico čak do devetog mjesta.

Suarez vukao Liverpool sa nekih 27 godina.Odlična usporedba :thumbup:

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 14 jul 2020, 23:30

leorey je napisao/la:

Meni je najzalivije sto nije doveden tiago silva iz milana onomad kad je presao u psg, da bude nasljednik pujola i da krli ono sto je krpio maskerano, tu je bio teski zaheb

Onda sledeca velika greska je bila sto jos u pepovo vrijeme nismo imali napadaca tipa larsona, nekog hrmpaliju koji bi bio rezerva i ulazio kad zapne da da se razbije bunker, npr lorente, aduriz ili tako neki tip napadaca hrmpalije

Po meni bi takva dva igraca znacila jos dvije najmanje titule lige prvaka i bolju iskoristenost hegemonije iz vremena pepa i enrikeove barce mozda

Jos je jedna kardinalna greska bilo dovodjenje fabregasa i tjeranje alcantare,
Jos je tu suareza trebalo prije dovesti, sjecam se koliko sam ovde o tome pisao, dok se jos iz ajaxa nudio barci

U tom periodu kad se pogresno insistiralo na dovodjenju fabregasa, da su se doveli tiago silva i suarez klji su bili realni za dovesti, alcantara da je dobio vise prostora i da se imao rezervni napadac za plan b, ko zna koliko bi vise uspjeha imali

Sve kasnije sto se desavalo, nije stvar bilo kojeg pojacanja, nego zasicenosti starosjedioca i ko god da je dosao ne vidim neku bitnu razliku, samo je trebalo onu strasnu generaciju hegemonije bolje iskoristiti, te 4 godine s pepom i narednne 4 godine jos
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 14 jul 2020, 23:41

Jel ovo mijenjaju Firpa za Alabu??

Ljudi zaista odlucili da kupuju deduke. Bokte vidio jos malo i 15 igraca ce nam ima 30+ godina

Zaista nisu normalni
27.10.2020

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 14 jul 2020, 23:44

Alaba ima 28,

ko Neymar.

Da su pametni uzeli bi i Thiaga i Alabu.

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.