FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Ne sjećam se.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Pisao sam već prije kako madridisti imaju pamćenje zlatne ribice

Kao da je to nešto relevantno, da je neko drugi napisao pa hajd.
Remember, remember the 5th of November.
Makas na naslovnici nove teniske simulacije top spin 2020.
AlfredNobel je napisao/la: ↑12 jul 2020, 00:19Nema svrhe uopšte i praviti neke analize, kalkulacije i maštarije o novoj sezoni i ostalim stvarima. Dok se ne naprave radikalni rezovi, Barca će nastaviti tonuti iz dana u dan. Koliko već pratim ovaj klub, nikad nisam došao do nivoa da mi se ovoliko sve gadi. Bilo je 3x gorih sezona, ali ovo je sad toliko čemerno, jadno, mrtvo, bez neke nade za povratak na stare staze.
Jednostavno svako neko trošenje u ovakvoj situaciji je nigdje veze. Nebitno ni ko će doći, otići, jer će se ovo mrtvilo nastaviti i naredne sezone, u to sam sto posto siguran. Tako da je sasvim svejedno hoće li doći De Bruyne, Neymar, Lautaro i ostali, kad nema sistema, nema poštovanja, nema želje, nema ništa. Svako radi šta hoće, stari metuzalemi vode kolo, ostali su škart obični. Trener se ne ebe ni dva posto, tako da ne znam o čemu pričati. Pričati o nekim pojačanjima, kad jedna klasa kao što je Griezmann izgleda kao Mahir Karić.
Opet kažem, kapu skidam svakome ko može pogledati 20 minuta i trošiti se na ove jadove.

A zapravo sve tacno što si napisao. Ne znam odakle nam snaga da gledamo ove preplacene gov.nare, valjda neka bolesna navika. Tri zadnje sezone traje ova agonija a trajat ce i dalje, nikako da se okonča.
Gledam City i Liverpul kako njihovi igraci trce po terenu, onda prebacim na ove metilje koji ni bog više ne može natjerati da potrce a imaju vece plate

Nema ovdje napretka dok se ne smijeni citava uprava i ne rastjera 70% ove ekipe. To je potrošena i zasićena ekipa. Malo ce ušminkati sa Pjanićem i par novih pojacanja i hajmo u novu sezonu

- AlfredNobel
- Kontakt:
Ma naumpade mi levat..let3 je napisao/la: ↑12 jul 2020, 01:31AlfredNobel je napisao/la: ↑12 jul 2020, 00:19Nema svrhe uopšte i praviti neke analize, kalkulacije i maštarije o novoj sezoni i ostalim stvarima. Dok se ne naprave radikalni rezovi, Barca će nastaviti tonuti iz dana u dan. Koliko već pratim ovaj klub, nikad nisam došao do nivoa da mi se ovoliko sve gadi. Bilo je 3x gorih sezona, ali ovo je sad toliko čemerno, jadno, mrtvo, bez neke nade za povratak na stare staze.
Jednostavno svako neko trošenje u ovakvoj situaciji je nigdje veze. Nebitno ni ko će doći, otići, jer će se ovo mrtvilo nastaviti i naredne sezone, u to sam sto posto siguran. Tako da je sasvim svejedno hoće li doći De Bruyne, Neymar, Lautaro i ostali, kad nema sistema, nema poštovanja, nema želje, nema ništa. Svako radi šta hoće, stari metuzalemi vode kolo, ostali su škart obični. Trener se ne ebe ni dva posto, tako da ne znam o čemu pričati. Pričati o nekim pojačanjima, kad jedna klasa kao što je Griezmann izgleda kao Mahir Karić.
Opet kažem, kapu skidam svakome ko može pogledati 20 minuta i trošiti se na ove jadove.![]()
odakle ga izvuce
![]()
A zapravo sve tacno što si napisao. Ne znam odakle nam snaga da gledamo ove preplacene gov.nare, valjda neka bolesna navika. Tri zadnje sezone traje ova agonija a trajat ce i dalje, nikako da se okonča.
Gledam City i Liverpul kako njihovi igraci trce po terenu, onda prebacim na ove metilje koji ni bog više ne može natjerati da potrce a imaju vece plate![]()
Nema ovdje napretka dok se ne smijeni citava uprava i ne rastjera 70% ove ekipe. Malo ce zašminkati sa Pjanićem i par novih pojacanja i hajmo u novu sezonu![]()

Ma vidi, mora se nešto diskutovati i to je okej. Ali, zadavati se nešto ozbiljno i kovati šta kako naredne sezone, a svi valjda znamo da će se pisati isti scenario sve dok se ne napravi dobar i temeljan rez. Ja sad da kontam i očekujem da će dolazak Neymara ili nekog desetog sve riješiti, a znam da vlada totalna anarhija, da nema sistema u kojem će se oni pokazati je suludo. Tako da mi je sasvim svejedno ko će doći. Ja sam tu grešku isto napravio, mislio sam da će se odlaskom Valverdea sve riješiti, ali Evander je bio upravu. Za nadati se da će ti izbori dogodine nešto dobro donijeti, to je jedina nada. Ako ne, Barca će postati šprdnja od kluba.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Anthony Martial bi ustvari bio odlična zamjena za Suareza?
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Najidealnija opcija po mom skromnom mišljenju je Haaland.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑13 jul 2020, 22:14Anthony Martial bi ustvari bio odlična zamjena za Suareza?
Nema odlicne zamjene za Suareza, ne postoji takav igrac od 2014 godine. Zapravo ima, ali igra za Bayern i vec je u godinama.
Sve ostalo su talasike.
Sve ostalo su talasike.
27.10.2020
Ako mislis na Lewandovskog, eh bas bi se on pokazao u Barci. Pa kad nije mogla (tada) superzvijezda i prva devetka svijeta Ibrahimovic zar vi mislite ba i jedan "dvometras" uspio u ovoj Barci, pogotovo sa Messijem. Pa postoji razlog zasto Barca kroz historiju je gajila spiceve kakve jeste, tu i tamo bio izuzetak ali vecinom ima ta neka matrica. Nama treba profil igraca Etoa, Suareza.. a najblizi njima je Lautaro. Eh sad druga je stvar da li on ima kvalitet da bude ta devetka, ali onako kad gledamo po tim nekim slicnostima on je najblizi. Lacazette onaj iz Lyona bi bio pun pogodak sada, steta sto nije par godina mladji haha.
Zadnja izmjena: ReX, dana/u 14 jul 2020, 14:08, ukupno mijenjano 1 put.
@igrajlopte 🐦
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Zar su Suarez i Lewandowski isti tip napadača?
⚜️~⚜️~⚜️
Pa obojica su devetka. Ako pogledas 2016/17 i vidis radijus kretanja Suareza i Lewandowskog, isti su, dosta se vracali po loptu. Pa Suarez ima najvise asistencija poslije Messija u klubu u zadnjih 5 godina.
A i najbolju statistiku oni imaju, jedini koji su se u nekom trenutku mogli mjeriti sa Ronaldom i Messijem po tome.
27.10.2020
Barcelona will let Samuel Umtiti go even if it's on loan
They will let the Frenchman go this summer. There are no transfer offers but Barca are willing to loan him out and sign a defender of their own this summer.
Eric Garcia is the chosen one, although there's no agreement with the player of Man City yet. [SPORT]
@igrajlopte 🐦
Kakve veze ima Lewa sa dvometrasima i Ibrahimovicem?ReX je napisao/la: ↑14 jul 2020, 13:57Ako mislis na Lewandovskog, eh bas bi se on pokazao u Barci. Pa kad nije mogla (tada) superzvijezda i prva devetka svijeta Ibrahimovic zar vi mislite ba i jedan "dvometras" uspio u ovoj Barci, pogotovo sa Messijem. Pa postoji razlog zasto Barca kroz historiju je gajila spiceve kakve jeste, tu i tamo bio izuzetak ali vecinom ima ta neka matrica. Nama treba profil igraca Etoa, Suareza.. a najblizi njima je Lautaro. Eh sad druga je stvar da li on ima kvalitet da bude ta devetka, ali onako kad gledamo po tim nekim slicnostima on je najblizi. Lacazette onaj iz Lyona bi bio pun pogodak sada, steta sto nije par godina mladji haha.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Reče Bartomeu neki dan da nema ništa od Neymara.

"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Ne zna ovaj levat rex da je Lewa visi nevjerovatnih 2 cm od Suareza 
Ali zato je Dzeko bolji od Suareza i Lewe zajedno
Ali zato je Dzeko bolji od Suareza i Lewe zajedno

Ja bas isao izguglati visinu, kontam mozda je do moje percepcije i Sukijevog pivskog stomaka, kad ono on 182 a Lewa 184.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.