FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Da ali treba biti i pametan pa reci da si 3 najbolja igraca drzao 3 gofine u pl bosne i hercegovine. Nije bas da se svakome ostaje i nakon 3 godine. Plus dolaze ti u21 zizu i salcin na tu poziciju a moze i tss. Radi igraca koji se zasitio i namirisao novce prvi put u karijeri da gubise minute skoro jednako kvalitetnim momcima koje mozes 5x bolje prodati i dati minute?
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Jučer se momak javio da plati člansku ko ne može sebi priuštit , ne mogu se sjetit kako mu ide nik
12. igrač kluba iz Titove 38b
- feniksptica
- Kontakt:
Eto ko se mota oko klub i ko pokrece price uprava napolje. Glupi ljudi koji ne znaju podrze. Znaci to su sitni menaĐerćić koji ce za 500 maraka prodat drzavu a ne klub za koji ko fol navijaju. Oni se svi zivi pojedose sto znaju da sad imamo para a oni ne mogu prismrdit. I kad mi ovdje Kamuflazn, bordobijeli i ostli nikovi koji dodju samo ocrnit i namjerno zacrvat pocnu protiv uprave i za Husrefa ( koji je jaran tih menadzera i sigurno i njega ima tu ) pocnu poritv uprave a ne znaju da to koristi samo sitnim lopovima, ja moram reagovat i uvijek cu. Svaki put sve gore i uvrjedljivije pa ako treba i do bana nie belaj, al treba ljudima oci otvorit. ( Daleko od toga ja ovo idealna uprava al idu ka tome i polahko rade sve za dobrobit kluba. ( ovo mi je za bonusa od njih 50 kermi lagano ))
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Ne bi bilo lose da osnujemo neki forumski fond, gdje bi onda svi na dobrovoljnoj bazi donirali neki iznos koji bi sluzio za ovakve situacije. Ima mnogo teskih finansijskih stanja oko nas, narocito ce tek sada to doci do izrazaja zbog ovog virusa. Izabrali bi jednog forumasa koji ima vremena i volje da upravlja fondom, odakle bi onda finansirali clanske, sezonske ili neko gostovanje eventualno.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Rece pakas koji drzi sliku najveceg poslijeratnog kriminalca na avataru hahahaha. Toliko o tebi gromadi ljudCkoj (Cry)
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
- feniksptica
- Kontakt:
Nemoj mi Dinu bacit cu ti bombu. ( Ako si za ovo mislio ozbiljno onda ****, ne znam sta da ti kazem )
Odlicna ideja @Napapijri. Nek da ko kad koliko moze, nit ce se objavljivat ko je nit koliko je.
Odlicna ideja @Napapijri. Nek da ko kad koliko moze, nit ce se objavljivat ko je nit koliko je.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- ThrillerHz
- Kontakt:
- ThrillerHz
- Kontakt:
Stvarno razumijem tesku situaciju, al ljudima u teskoj situaciji je bolje dati 20KM za hranu, a ne za clansku.
Svi drugi nisu u teskoj situaciji i da svaki dan ostave pola marke, za 40 dana mogu skupiti za clansku.
Poznajem ljude kojima je skupo dati 5KM za ulaznicu i pricaju kako nemaju, a uredno svaki dan kafice+cigare/shisha, pa eto...
Zavrsicu poslovicom, “donosi covjeku ribu 40 dana, nemoj 3 dana i on ce umrijeti od gladi. Nauci ga da peca, nece nikad u zivotu vise biti gladan.”
Svi drugi nisu u teskoj situaciji i da svaki dan ostave pola marke, za 40 dana mogu skupiti za clansku.
Poznajem ljude kojima je skupo dati 5KM za ulaznicu i pricaju kako nemaju, a uredno svaki dan kafice+cigare/shisha, pa eto...
Zavrsicu poslovicom, “donosi covjeku ribu 40 dana, nemoj 3 dana i on ce umrijeti od gladi. Nauci ga da peca, nece nikad u zivotu vise biti gladan.”
1946~
-
- Kontakt:
NedO bObO sinaaa
Super ideja za fond, ako zazivi, racunajte na mene.
Super ideja za fond, ako zazivi, racunajte na mene.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
E kakav video postavise na instagram, uzas. Primio covjrk loptu i to je za objavit. Ali hajde, dobro funkcionisu drustvene mreze sad za sad u odnosu kako je bilo.
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Odlična ideja. To je meni u glavi već duže vrijeme ali za stadion. Kada bi sve to nekad počelo, da napravimo račun i da se preko toga uplaćuje pa koliko god ko može. Tipa 1000 KM svi zajedno za jednu VIP stolicu a da to iskoristi neko koji ne može recimo priuštiti ili jednostavno hoće da gleda utakmicu su najboljeg mjesta plus kada ugostimo @Zuka, @Tobe i ostale koji nisu u državi da ih ne imenujem sad.Napapijri je napisao/la: ↑14 jul 2020, 14:59Ne bi bilo lose da osnujemo neki forumski fond, gdje bi onda svi na dobrovoljnoj bazi donirali neki iznos koji bi sluzio za ovakve situacije. Ima mnogo teskih finansijskih stanja oko nas, narocito ce tek sada to doci do izrazaja zbog ovog virusa. Izabrali bi jednog forumasa koji ima vremena i volje da upravlja fondom, odakle bi onda finansirali clanske, sezonske ili neko gostovanje eventualno.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- feniksptica
- Kontakt:
Idemo momci jos danas uz Ararat da uzmu titulu i to je to. 

Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Ako ima dobra ponuda za Rahmanovića onda u redu, al covjeka tek tako izbacivati ne ide vala
-
- Kontakt:
Bas bezze. 4 sekunde k'o djeca kad se zajeba.ju

''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
-
- Kontakt:
Dobra je ova uprava imaju odlične rezultate i to je sto me interesuje. Ja od 1997 pratim klub, dolazim na utakmice itd. Na forumu sam od 2013 na ovoj stranici i zbog vrijedjanja Čale, Dzene, Husrefa, Sučića postao sam takav da se cini da napadam ovu upravu. Ja ustvari reagujem na izmišljotine i pljuvanje a isti ti pljuvaci ce nakon dva kiksa skidati glavu i Vinku. Imamo pravo na svoje mišljenje kao npr da je Husref za mene legenda. Sportski pozdrav. Samo Sarajevofeniksptica je napisao/la: ↑14 jul 2020, 14:55Eto ko se mota oko klub i ko pokrece price uprava napolje. Glupi ljudi koji ne znaju podrze. Znaci to su sitni menaĐerćić koji ce za 500 maraka prodat drzavu a ne klub za koji ko fol navijaju. Oni se svi zivi pojedose sto znaju da sad imamo para a oni ne mogu prismrdit. I kad mi ovdje Kamuflazn, bordobijeli i ostli nikovi koji dodju samo ocrnit i namjerno zacrvat pocnu protiv uprave i za Husrefa ( koji je jaran tih menadzera i sigurno i njega ima tu ) pocnu poritv uprave a ne znaju da to koristi samo sitnim lopovima, ja moram reagovat i uvijek cu. Svaki put sve gore i uvrjedljivije pa ako treba i do bana nie belaj, al treba ljudima oci otvorit. ( Daleko od toga ja ovo idealna uprava al idu ka tome i polahko rade sve za dobrobit kluba. ( ovo mi je za bonusa od njih 50 kermi lagano ))
Slažem se Morto ,al niko nista da pokrene.MortemHz je napisao/la: ↑14 jul 2020, 15:27Odlična ideja. To je meni u glavi već duže vrijeme ali za stadion. Kada bi sve to nekad počelo, da napravimo račun i da se preko toga uplaćuje pa koliko god ko može. Tipa 1000 KM svi zajedno za jednu VIP stolicu a da to iskoristi neko koji ne može recimo priuštiti ili jednostavno hoće da gleda utakmicu su najboljeg mjesta plus kada ugostimo @Zuka, @Tobe i ostale koji nisu u državi da ih ne imenujem sad.Napapijri je napisao/la: ↑14 jul 2020, 14:59Ne bi bilo lose da osnujemo neki forumski fond, gdje bi onda svi na dobrovoljnoj bazi donirali neki iznos koji bi sluzio za ovakve situacije. Ima mnogo teskih finansijskih stanja oko nas, narocito ce tek sada to doci do izrazaja zbog ovog virusa. Izabrali bi jednog forumasa koji ima vremena i volje da upravlja fondom, odakle bi onda finansirali clanske, sezonske ili neko gostovanje eventualno.
Da nađu neku zemlju za stadion i da objave cifru gdje bi se gradio stadion, broj žiro računa, pa da uplaćujemo koliko ko može.
Siguran sam da bi se svi zajedno šokirali koliko bi se love prikupilo. Pa ako iko ima love to je Čaršija naša baza, dijaspora, al samo puste naše želje jbg.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ruku na srce, ogroman je to projekat.. golem i nimalo nije jednostavno pogotovo što neće biti baš profitabilno za nas ali otom potom.amypitar je napisao/la: ↑14 jul 2020, 15:38Slažem se Morto ,al niko nista da pokrene.MortemHz je napisao/la: ↑14 jul 2020, 15:27Odlična ideja. To je meni u glavi već duže vrijeme ali za stadion. Kada bi sve to nekad počelo, da napravimo račun i da se preko toga uplaćuje pa koliko god ko može. Tipa 1000 KM svi zajedno za jednu VIP stolicu a da to iskoristi neko koji ne može recimo priuštiti ili jednostavno hoće da gleda utakmicu su najboljeg mjesta plus kada ugostimo @Zuka, @Tobe i ostale koji nisu u državi da ih ne imenujem sad.Napapijri je napisao/la: ↑14 jul 2020, 14:59Ne bi bilo lose da osnujemo neki forumski fond, gdje bi onda svi na dobrovoljnoj bazi donirali neki iznos koji bi sluzio za ovakve situacije. Ima mnogo teskih finansijskih stanja oko nas, narocito ce tek sada to doci do izrazaja zbog ovog virusa. Izabrali bi jednog forumasa koji ima vremena i volje da upravlja fondom, odakle bi onda finansirali clanske, sezonske ili neko gostovanje eventualno.
Da nađu neku zemlju za stadion i da objave cifru gdje bi se gradio stadion, broj žiro računa, pa da uplaćujemo koliko ko može.
Siguran sam da bi se svi zajedno šokirali koliko bi se love prikupilo. Pa ako iko ima love to je Čaršija naša baza, dijaspora, al samo puste naše želje jbg.
Ja bi svakako dao i na svoje ime za VIP stolicu ali i dodatno za ovu zajedničku.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Ma Noah, kad su im onako uspjeli kup uzeti neki dan, nek im se onda slobodno i danas poseru na citavu sezonu i uzmu im i titulufeniksptica je napisao/la: ↑14 jul 2020, 15:28Idemo momci jos danas uz Ararat da uzmu titulu i to je to.![]()

Pyro is not a crime !
I zivota vam ako bude to nek moze i paypalom radi raje svana...Napapijri je napisao/la: ↑14 jul 2020, 14:59Ne bi bilo lose da osnujemo neki forumski fond, gdje bi onda svi na dobrovoljnoj bazi donirali neki iznos koji bi sluzio za ovakve situacije. Ima mnogo teskih finansijskih stanja oko nas, narocito ce tek sada to doci do izrazaja zbog ovog virusa. Izabrali bi jednog forumasa koji ima vremena i volje da upravlja fondom, odakle bi onda finansirali clanske, sezonske ili neko gostovanje eventualno.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Trenutno korisnika/ca: bordobijelisampion, Fouzi1, jurisicduska, MaroonBjelave, napoleon72, riki46 i 49 gostiju.