NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
U srijedu neka prijateljska, znali neko skim i gdje
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Ne vidim svrhu prijateljske utakmice nakon 3-4 dana treninga. Osim ako nema par igraca na probi ps da se odma vidi imal ista od toga.
Čujem juce spominju se jos dva super igraca za ovaj nas rang. Sa njima bi vec bili ozbiljna ekipa.
Čujem juce spominju se jos dva super igraca za ovaj nas rang. Sa njima bi vec bili ozbiljna ekipa.
U srijedu se ocekuje sedam novi igraca na probi i dva TOP pojacanja...
Moralo je i nama ocepit jaranike...

Moralo je i nama ocepit jaranike...

Deremo Seonu u srijedu a Zelju u subotu...
Bice to fine tekmice limaru... e moj limaru na sta si spao ni infosa vise nemas... presusio Combe izvor izgleda
Bice to fine tekmice limaru... e moj limaru na sta si spao ni infosa vise nemas... presusio Combe izvor izgleda
Bjezi ba ne smijem doc na trening od corone. Pisite ko je u pregovorima
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka

Treninge mozes gledat uz gas masku neprihvataju se obicne maske.
Mozel u pp a kim se pregovara i ko su ta zvucna imena
Posto je Celik nazalost otisao u kantonalnu ligu prvi smo kandidat za premijer lige.
Jedino Gosk( najjaci konkurent) i Jedinstvo nam mogu parirat i to tesko jer uvjek daleka gostovanja imaju tako da nece vani puno bodova uzet.
Sad ili nikad jaranike.... ako sad neudjemo onda treba da imamo sudbinu Celika.
Odigrat polusezonu najjace sto mozemo i onda mobilizovat privrednike i osigurat ulazak. Grad zasluzuje premijer ligu.
Jedino Gosk( najjaci konkurent) i Jedinstvo nam mogu parirat i to tesko jer uvjek daleka gostovanja imaju tako da nece vani puno bodova uzet.
Sad ili nikad jaranike.... ako sad neudjemo onda treba da imamo sudbinu Celika.
Odigrat polusezonu najjace sto mozemo i onda mobilizovat privrednike i osigurat ulazak. Grad zasluzuje premijer ligu.
Celik uradi pametnu stvar
Ma kakvi mi i pl ljudi nemamo uslova za toga, ni tribina ni semafora, jbs pl igrat u modrici il tz.. Ne treba dizat euforiju nije ni pocelo prvenstvo..
Pa zasto se takmicis onda i trosis pare? Da bi tavorio oko 5-10 mjesta??? Zvijezda treba ili da se takmici za premijer ligu ili da se ugasi i jovo nanovo. Sve drugo vodi u propast u ovoj skupoj ligi.
Po ovim igracima sto su tu jos cetri pet pojacanja i to je borba za vrh. Slaba je liga skroz sve sama balavurija.
Po ovim igracima sto su tu jos cetri pet pojacanja i to je borba za vrh. Slaba je liga skroz sve sama balavurija.
Pa po tom tvom takmicit se treba samo onaj ko se za Nesto bori, 1 ulazi 3 ih se takmici za ulazak ostali igraju da bi igrali. Ja sam Zadovoljan s tim da budemo stabilan prvoligas do boljih vremena dok neko ne dodje sa parama, ne moze se sa opstinskim parama napadat pl, moraju se udruzit privrednici mora se naci neki sistem neke pare
Dobro objasnio...DeColo19 je napisao/la: ↑13 jul 2020, 22:02Pa po tom tvom takmicit se treba samo onaj ko se za Nesto bori, 1 ulazi 3 ih se takmici za ulazak ostali igraju da bi igrali. Ja sam Zadovoljan s tim da budemo stabilan prvoligas do boljih vremena dok neko ne dodje sa parama, ne moze se sa opstinskim parama napadat pl, moraju se udruzit privrednici mora se naci neki sistem neke pare
Pl nije za nas, jedini razlog da bi dobro bilo igrat pl je radi nas publike sto je odaziv gotov uvijek dobar bio... Sve ostalo jedna velika nula.
Nemamo uslove za pl
Nemamo kesove da budemo stabilni u pl
Prva liga plafon
Husein-kapetan Gradaščević
Ivan Mijačević
Stjepan Šiber
Ivan Mijačević
Stjepan Šiber
Igman dosta igraca na pozajmnicu doveo gorazde se isto fino pojacalo, tu su tosk gosk uvijek nezgodno orasje i Gračanica. Ljudi treba bit Realan do 5 mjesta nama je plafon 
-
- Kontakt:
Premijer liga ni je za nas za koga je onda ako se udje vise ce bit interesovanja i za sponzore i publike vise mozda se nadju sredstva i za krov il lefrektore bubam et sta to ima bolje uslove kakanj sloboda zvijezda09
Volim i ja vise. Gledat. Sarajevo zelju nego gabelu i Čapljinu i slažem se da ce vise sponzora biti sl al i igraci su ti skuplji ne mozes pl igrat sa cacom i aljkanom i djekom moras dovest 12 igraca a sve su to placenici koji gledaju samo pare, a sloboda druze ima. Tribinu natkrivenu u semafor, stanisic ima pare lik uzeo Stadion od Rudara Ugljevik i tu igraju svoje utakmice, a sta mi imamo?
Pitanje je kako ostati u PL? Mi bez jakog generalnog sponzora nemamo sta traziti u premijer ligi. Pravi se opet ekipa za vrh tabele i to je to.
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
-
- Kontakt:
Pravi se ekipa top za ovu polusezonu, jer su izbori, da se zamazu oci.na proljece ide pijaca
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!
Eno objave zvanicne sutra prijateljska svi na stadion podrzat jednu zdravu Zvijezdu svi smo pozelili utakmica 

Gledam juniori Gracanice razigravaju za juniorsku pl, zar su oni ispred nasi juniora il je to opet predaja prije reda. Takodje juniori Modrice razigravaju za ulazak u juniorsku pl, to je pravi i ispravan put, ovo kod nas je palamudjenje zivi bili pa vidjeli
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.