Anel Ahmedhodžić

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo

Ghuraba
Kontakt:

Re: Anel Ahmedhodžić

Post Postao/la Ghuraba » 13 jul 2020, 22:44

Ovaj haman rastura po Svedskoj, Hadzikadunic vec dvije sedmice zaredom u timu kola, Omeragic sa samo 18 godina standardan u respektabilnoj ligi, a onda opet neki dodju ovdje i pisu kako je rano dovoditi ih u kontekst prvih 11 reprezentacije. Ja bih sad potpisao da ih odmah u LN gurnu u vatru, a i da poslije eventualnog EP-a dvojica od njih trojice nadju svoja mjesta u startnoj postavi. Za baraz i ne bih bas rizikovao s njima, mada je upitno da li dotad mogu zavrsiti potrebnu proceduru oko nastupa za nas.

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 13 jul 2020, 22:46

Ne mogu oni ipak još pored Zukanovića, fali im iskustva. Čujemo se za 20 godina.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 14 jul 2020, 00:02

I ja bih potpisao da igraju svi potencijalni u LN, bilo ih 5 ili 10..nebitno...u barazu naravno NE izuzev onih koji su stvarno dostojni startnih 11, mozda HKadunic recimo.
...
Sumnjam da je iko ovdje osporio isprobavanje potencijalnih u LN.
Mi nemamo sirinu da se oslonimo na 14,15 igraca u 3 utakmice u 6 dana, mislim na oktobarske 3 tekme i novembar ako budemo igrali finale.

ReX
Kontakt:

Post Postao/la ReX » 14 jul 2020, 00:11

Anel me danas pravo obradovao. Vec sada se moze reci da drzi visoki nivo u Allsvenskan i mogao bi se usuditi reci da je medju najboljim stoperima u ligi. Eh sad koliko neko cijeni Allsvenskan je druga stvar. Sve u svemu, Malme qarina u napadu. Vratile ovaj svoj otpad s kojim su osvajali nekad prvenstvo ali zaboravili da je to bilo prije 5-6 godina. Odbrana solidna, ali bice ovo jos bolje kad se vrati mozda najbolji stoper Bengtsson. Sve u svemu, vrlo dobra partija Anela danas. Ne samo nazad gdje imao par veoma dobri presjecanja, vec i naprijed gdje je brat bratu momacki podijelio jedno 5 lopti prema naprijed ali ove smote nisu to znali iskoristiti. Nadati se da ce se odazvati Bajevicom pozivu...
@igrajlopte 🐦

Drape
Kontakt:

Post Postao/la Drape » 14 jul 2020, 00:28

hurem je napisao/la:
14 jul 2020, 00:02
I ja bih potpisao da igraju svi potencijalni u LN, bilo ih 5 ili 10..nebitno...u barazu naravno NE izuzev onih koji su stvarno dostojni startnih 11, mozda HKadunic recimo.
...
Sumnjam da je iko ovdje osporio isprobavanje potencijalnih u LN.
Mi nemamo sirinu da se oslonimo na 14,15 igraca u 3 utakmice u 6 dana, mislim na oktobarske 3 tekme i novembar ako budemo igrali finale.
U LN će i selektor Švedske isprobavati. Pokazat će se da nama uvođenje LN uopšte ne odgovara jer sad ima puno više zvaničnih utakmica, da je tad postojala LN Hajrović bi debitovao za Švicarsku a ne u prijateljskoj i bio bi izgubljen za BiH.

Faktor patriotizma kod ovih igrača je u drugom planu, gleda se koja će im reprezentacija više donijeti u karijeri, traže da se pregovara sa njihovim menadžerima i predstavnicima, Anelov otac otvoreno računa hoće li mu sin prije zaigrati u prvoj postavi Švedske ili BiH, to mu je najvažnije.

BiH jedino može pridobiti ove igrače ako im ponudi veći status nego što imaju trenutno u Švedskoj i Švicarskoj i da im ga ponudi ranije nego što će ga dobiti kod njih. Anel i Dennis će poslije europskog i u Švedskoj biti među 3 - 4 stopera, u LN će debitovati i prije.

AirRamiz
Kontakt:

Post Postao/la AirRamiz » 14 jul 2020, 09:08

da li je vama jasno da ako zukanovic, sunjic ili bicakcic izbore europsko prvenstvo kao starteri u barazu...da njih vjse niko nece izbaciti iz pocetne postave na tom Euru??
nikakva tu Liga nacije nece pomoci ovim novim klincima....ima za njih vremena, takve ce biti izjave

mogu denis, anel i becir, napraviti transfere u najjace svjetske klubove, a ova trojka u medjuvremenu ostati bez kluba....igrace ova trojica zbog zasluga

da nije zbog Dzeke , bilo bi mi svejedno hocemo li se plasirati. ova tri dokazana ispodprosjeka ne zelim gledati na Euru

Drape
Kontakt:

Post Postao/la Drape » 14 jul 2020, 09:34

6. je igrač lige po naprednoj statistici igrača koju prati firma Twelve Football

slika

DuljevinhoHaraldo
Kontakt:

Post Postao/la DuljevinhoHaraldo » 14 jul 2020, 10:35

AirRamiz je napisao/la:
14 jul 2020, 09:08
da li je vama jasno da ako zukanovic, sunjic ili bicakcic izbore europsko prvenstvo kao starteri u barazu...da njih vjse niko nece izbaciti iz pocetne postave na tom Euru??
Itekako jasno druže, ali sa tom odbranom odlazak na Euro pada na ispod 50%.
⚜️~⚜️~⚜️

"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić

Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala

kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 14 jul 2020, 11:15

Ne mora uopce znaciti. Ko zna sta ce biti do Eura.
Povrede, neko ce možda izgubiti mjesto startera i slicno.
Sunjic bude klupa a HKadunic starter u klubu..naravno da ce igrati ovaj drugi.
Ahmedhodzic ili Omeragić sutra potpisu za pristojne klubove Serije A ili Bundeslige recimo i budu starteri...naravno da ce biti starteri i u reprezentaciji.
Ako ne budu starteri u klubu onda logicno da ne trebaju biti ni starteri u reprezentaciji...ne samo nasoj, nego i svedskoj ili bilo kojoj drugoj.
Puno je faktora tu i treba sacekati da vidimo sta nam vrijeme nosi.
Oni ce sigurno, ako se odazovu, dobiti priliku u LN a mozda i u barazu...sve zavisi.
...
Znaci, ako se recimo Ahmedhodzic odazove i na treningu pokaze da je bolji stoper od trenutnih koje imamo, onda ce ga Bajevic sigurno staviti u prvih 11. Nema teorije da bi Bajevic gurao nekoga ispred Eura. Dakle igrat ce najbolji ili oni koji najbolje mogu odgovoriti zadatku.

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 14 jul 2020, 11:47

Ako ne pristanu igrati ova djeca savez treba zapaliti ker se trebaju potruditi da igraju za nas. Mi svi govorimo ako se premislja ne treba pa.logika da ce miskiti najbolje za svoj zivot savez treba odraditi svoje i svim silama ih nagovoriti da igraju za nas i obecati im minutazu. Jbm.vise i sunjice bicakcice zukanovice lulice sa njima s3 oprostiti pustiti djecu nek igraju da se podmladi ekipa za 2 godine mozemo rasturati.

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 14 jul 2020, 11:49

Mi ne smijemo dopustiti sebi da se tako lako odričemo bilo kakvog iole pristojnog igrača, to je sva suština.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 14 jul 2020, 11:55

Osim13 je napisao/la:
14 jul 2020, 11:49
Mi ne smijemo dopustiti sebi da se tako lako odričemo bilo kakvog iole pristojnog igrača, to je sva suština.
Pa 9 igraca u prvih 11 nam je prosjek ili ispod prosjeka. Tako da ovi momci sigurno nece biti nesto losiji. A mi nista ne mozemo izgubiti. Naucili smo da gubimo da ne kdemo na velika takmicenna pa hajmo barem probati sa ovom djecom. Mpzda nam se isplati

ZkaoZenica
Kontakt:

Post Postao/la ZkaoZenica » 14 jul 2020, 19:02

Svaka čast dečku ali ne zaslužuje posebnu temu, treba ga premjestiti na potencijalne fudbalere. Isto tako Celik proglasio da ide u kantonalnu odmah kroz par sati prebačeni iz premier lige na forumu.

Drape
Kontakt:

Post Postao/la Drape » 14 jul 2020, 20:57

Koliko ima ovih novinara Bosanaca u Švedskoj

https://www.expressen.se/sport/fotboll/ ... r-i-honom/

Drape
Kontakt:

Post Postao/la Drape » 17 jul 2020, 00:39

slika

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 17 jul 2020, 05:23

ZkaoZenica je napisao/la:
14 jul 2020, 19:02
Svaka čast dečku ali ne zaslužuje posebnu temu, treba ga premjestiti na potencijalne fudbalere. Isto tako Celik proglasio da ide u kantonalnu odmah kroz par sati prebačeni iz premier lige na forumu.
Stojao je Celik na temi mjesec dana dok se nije odlucilo gdje ide. Nece vas drzati na temi a nema vas.
A igrace ovaj mali za nas kroz mjesec dva i trenutno igra bolje od pola igraca tako da po meni i zasluzuje temu. Samo da nas ne iznevjeri

ZkaoZenica
Kontakt:

Post Postao/la ZkaoZenica » 17 jul 2020, 10:57

nebeskasila je napisao/la:
17 jul 2020, 05:23
Stojao je Celik na temi mjesec dana dok se nije odlucilo gdje ide. Nece vas drzati na temi a nema vas.
A igrace ovaj mali za nas kroz mjesec dva i trenutno igra bolje od pola igraca tako da po meni i zasluzuje temu. Samo da nas ne iznevjeri
Naravno i sam si rekao tek kad je službeno moraš dobiti temu, zašto bi se u slučaju ovog momka pravila preskakala. Kad zabilježi nastup za A tim neka ima svoju temu

ReX
Kontakt:

Post Postao/la ReX » 17 jul 2020, 11:00

Drape je napisao/la:
17 jul 2020, 00:39
slika
slika
@igrajlopte 🐦

ArtVandelay
Kontakt:

Post Postao/la ArtVandelay » 17 jul 2020, 23:53

Cuo sam da je AC Milan zagrijan za momcinu...
Zar ćeš vjeru i naciju
pogazit k’o staru modu,
zar ćeš rađat’ tamo negdje
dušmanine svome rodu?

Nemoj sestro ja te molim
ne daj da ti ponos gaze,
nemoj gledat’ kratkoročno
razmišljaj na duge staze!

Salih1984
Kontakt:

Post Postao/la Salih1984 » 18 jul 2020, 04:23

17 jul 2020, 10:57
nebeskasila je napisao/la:
17 jul 2020, 05:23
Naravno i sam si rekao tek kad je službeno moraš dobiti temu, zašto bi se u slučaju ovog momka pravila preskakala. Kad zabilježi nastup za A tim neka ima svoju temu
I Kolasinac je dobio temu prije prvog poziva u reprezentaciju
Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....

Odgovori

Natrag na “Međunarodni fudbal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.