Edin Višća
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- akisarajevo92
- Kontakt:
Re: Edin Višća
i Trabzon gubi
Ne postoji ludja liga od turske sto se tice zavrsnica utakmica, pa samo poslije pauze zbog korone se moze izdvojiti njih desetak za infrakt
Ne postoji ludja liga od turske sto se tice zavrsnica utakmica, pa samo poslije pauze zbog korone se moze izdvojiti njih desetak za infrakt
Zadnja izmjena: akisarajevo92, dana/u 13 jul 2020, 21:45, ukupno mijenjano 1 put.
Don't believe the hype.
E nafakasa
- Goalgetter
- Kontakt:
Trude se da prokockaju titulu ali Trabzon im ne da 

- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:

⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
e svasta-)
sreca pa ih ne ganjaju beskiktas ili galata sa navijacima na tribinama:-)
uze i visca titulu,napokon..sad je ne mogu prokockati sve i kad bi htjeli a nije da se nece potruditi u ova zadnja 3 kola:-)
sreca pa ih ne ganjaju beskiktas ili galata sa navijacima na tribinama:-)
uze i visca titulu,napokon..sad je ne mogu prokockati sve i kad bi htjeli a nije da se nece potruditi u ova zadnja 3 kola:-)
Znaci treba im jedna pobjeda u naredne 2 utakmice. Ako to nisu u stanju onda i ne zaslužuju titulu.
Mada treba reci da im je Trabzon večeras ucinio veliku uslugu, odnosno Denizlispor. Da je Trabzon pobijedio i prisao na 1 bod zaostatka mislim da Basaksehir ne bi izdrzao pritisak, pogotovo ne nakon vecerasnje utakmice.
...
Sudija Cakir je na kraju ispao bas neprofesionalan...produžio je 8 minuta i samo u produžetku su Konjini igraci lezali i simulirali 3,4 minute...a on to nije "kaznio" i nadoknadio.
Mada treba reci da im je Trabzon večeras ucinio veliku uslugu, odnosno Denizlispor. Da je Trabzon pobijedio i prisao na 1 bod zaostatka mislim da Basaksehir ne bi izdrzao pritisak, pogotovo ne nakon vecerasnje utakmice.
...
Sudija Cakir je na kraju ispao bas neprofesionalan...produžio je 8 minuta i samo u produžetku su Konjini igraci lezali i simulirali 3,4 minute...a on to nije "kaznio" i nadoknadio.
Možda relegacija Konye i ne bi loše došla da se imalo izađe iz zone komfora. Hadžiahmetoić bi mogao neki fin transfer ostvariti.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑13 jul 2020, 21:29Ko šiša hoćel Višća titulu osvojiti, Bašakšehir je nebitan. Ono što jeste bitno da ova Bosanska klapa u KOnyi opstanu u ovoj ligi. Hadžiahmetović zaslužuje poziv, već duži period govorim.
Rikardinho Bajić poslije ove epizode bi se mogao pridružiti Turskoj cvajti.![]()
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- LegendKiller
- Kontakt:
2 kola su do kraja, dolazi im Kayserispor i idu Kasimpaši, sa jednom pobjedom su prvaci. Na vrijeme je uzeo ligu, baš kada je kapiten da podigne pehar.
Slazem se...opstanak Konje u odnosu na titulu Basaksehira je nebitan.Osim13 je napisao/la: ↑13 jul 2020, 22:06Možda relegacija Konye i ne bi loše došla da se imalo izađe iz zone komfora. Hadžiahmetoić bi mogao neki fin transfer ostvariti.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑13 jul 2020, 21:29Ko šiša hoćel Višća titulu osvojiti, Bašakšehir je nebitan. Ono što jeste bitno da ova Bosanska klapa u KOnyi opstanu u ovoj ligi. Hadžiahmetović zaslužuje poziv, već duži period govorim.
Rikardinho Bajić poslije ove epizode bi se mogao pridružiti Turskoj cvajti.![]()
Stavise bilo bi dobro da ispadnu jer vjerujem da ne bi manjkalo u takvoj situaciji interesa za Hadziahmetovica i Milosevica...Bajic nek se snalazi.
Ovako ih valja vjerovatno i naredne sezone gledati u mrtvoj Konji a to znaci stagnaciju.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Konya kad bi ispala, ne vjerujem da bi obojicu prodali... (Amir-a i Deni-a)
⚜️~⚜️~⚜️
Visca uzima Tursku, Pjanic Italiju, Civic uze Madjarsku, Gojak Hrvatsku, Menalo i Tomic/Kadusic Sloveniju, Koljic na dobrom putu da uzme Rumuniju, Demirovic isto tako Svicarsku, Mustafic Slovacku, Prevljak Austriju... I onda neko kaze mi slabi?! Dopunite ako sam sta zaboravio. 

moze komforno u Basaksehir...samo da Visca da signal. vidjeli su ga veceras na djelu...ko ne bi zelio nasljednika PjanketaOsim13 je napisao/la: ↑13 jul 2020, 22:06Možda relegacija Konye i ne bi loše došla da se imalo izađe iz zone komfora. Hadžiahmetoić bi mogao neki fin transfer ostvariti.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑13 jul 2020, 21:29Ko šiša hoćel Višća titulu osvojiti, Bašakšehir je nebitan. Ono što jeste bitno da ova Bosanska klapa u KOnyi opstanu u ovoj ligi. Hadžiahmetović zaslužuje poziv, već duži period govorim.

znam da su 2 do kraja..racunam ovaj poraz gdje su vec pokazali da su 'labavi' kao i proslih godina...sreca pa trabzon ganja a ne ide im najbolje:-)LegendKiller je napisao/la: ↑13 jul 2020, 22:062 kola su do kraja, dolazi im Kayserispor i idu Kasimpaši, sa jednom pobjedom su prvaci. Na vrijeme je uzeo ligu, baš kada je kapiten da podigne pehar.
-
- Kontakt:
Rahmanovic i Kovačević BosanskuGhuraba je napisao/la: ↑13 jul 2020, 22:37Visca uzima Tursku, Pjanic Italiju, Civic uze Madjarsku, Gojak Hrvatsku, Menalo i Tomic/Kadusic Sloveniju, Koljic na dobrom putu da uzme Rumuniju, Demirovic isto tako Svicarsku, Mustafic Slovacku, Prevljak Austriju... I onda neko kaze mi slabi?! Dopunite ako sam sta zaboravio.![]()

- Goalgetter
- Kontakt:
Jos da igrac kao Visca igra u repci kao neko ko vec pet sezona zaredom rastura tursku ligu i ima double/double ucinak, to bi valjaloGhuraba je napisao/la: ↑13 jul 2020, 22:37Visca uzima Tursku, Pjanic Italiju, Civic uze Madjarsku, Gojak Hrvatsku, Menalo i Tomic/Kadusic Sloveniju, Koljic na dobrom putu da uzme Rumuniju, Demirovic isto tako Svicarsku, Mustafic Slovacku, Prevljak Austriju... I onda neko kaze mi slabi?! Dopunite ako sam sta zaboravio.![]()

jos brat cakir pokazuje rukom na srce kao ne brinite, pratim, nadokanditi cu sve haha..odsvira odmah a i ja sam ocekivao jos 2-3 min..hurem je napisao/la: ↑13 jul 2020, 22:05Znaci treba im jedna pobjeda u naredne 2 utakmice. Ako to nisu u stanju onda i ne zaslužuju titulu.
...
potrudio se i onaj penal da im ne svira...odlucio u startu da ne svira, ocito su ga zvali i iz var sobe da pogleda jer je bas bilo igranje rukom...on se slomio objasnjavajuci i gestikulirajuci da se odbila od noge:-)
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Ona asistencija Višće, u istoj poziciji bio protiv Armenije i završio u reklame.
⚜️~⚜️~⚜️
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
- Goalgetter
- Kontakt:
Sta je ovo, nestalo struje
Ovima se bas ne da da uzmu titulu, sve sile protiv njih 

Trenutno korisnika/ca: kakarut, Kaunas, zastitaIdentiteta, Zglavkar i 53 gosta.