Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Ima dudic takvih momenata...
Bas je bio ovako zabrinut i izrazavao nezadovoljstvo dok je igrao npr u travniku! Ekipa romanticara sa sarajkom, varupom i ostalim umjetnicima...
Bas je bio ovako zabrinut i izrazavao nezadovoljstvo dok je igrao npr u travniku! Ekipa romanticara sa sarajkom, varupom i ostalim umjetnicima...
-
- Kontakt:
Mozete mu ga lagano popusit, i vi i zeric
Svakako je steta zbog povrede igraca u prijateljskoj utakmici, ali kazu karma je kucka, ako je iko imao zestokih startova u karijeri to je Dino Hasanovic a ono sto me iznenadilo je prica Dudica koji je sa svojim travnicanima zavrsio u Travniku barem 20 karijera suparnicnih ekipa.
Ovom momku puno srece i sto prije da se vrati na teren.
Ovom momku puno srece i sto prije da se vrati na teren.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
E cuj zeljo filjala Dinamovoj filijali 
I pad je let

I pad je let

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
@vanja/denci-zajednicki-profil
Kakva je tuča kod vas na treningu? Nije lijepo dva na jednoga a ni kriti informacije od navijača. Generalno.
North Korea 5arajevo.
Kakva je tuča kod vas na treningu? Nije lijepo dva na jednoga a ni kriti informacije od navijača. Generalno.
North Korea 5arajevo.
Naprijed Željo, četo plava
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
O mrtvima ipak sve najbolje, Varupa je ikona ove lige.
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
- kerimatomic1921
- Kontakt:
To je normalno kad je atmosfera qurac, kasne rate ugovora, trener na tankom ledu.
Valjda bude ok, možda Vico i Dodik skontaju novu ćarlamu.
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
Lome se koplja kod pitara, pukla ljubav izmedju Hadzije i trenera u vezi dovodjenja igraca, pare pokvarise ljudePlavac87 je napisao/la: ↑13 jul 2020, 13:04
To je normalno kad je atmosfera qurac, kasne rate ugovora, trener na tankom ledu.
Valjda bude ok, možda Vico i Dodik skontaju novu ćarlamu.

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
@Irfo, nemojte pisati neistine za korona sampione!
Kod njih je med i mlijeko, lale cvatu. Pa šta ako se igrači tuku umjesto druže a Hadžija gura skiju Vinku.
Daju Hadžiji budžet za stopera i zadnjeg veznog, on nazove menagera i kaže; dam ti toliko, ti meni toliko. Duša draga.
Kod njih je med i mlijeko, lale cvatu. Pa šta ako se igrači tuku umjesto druže a Hadžija gura skiju Vinku.
Daju Hadžiji budžet za stopera i zadnjeg veznog, on nazove menagera i kaže; dam ti toliko, ti meni toliko. Duša draga.
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
-
- Kontakt:

Evo ga, opet se raspadamo. Kinezi/Vijetnamci/Malezijci ne daju pare. Samaramo se, direktno iz usta Dokurcenka. Ccc..
Dokle, brate, dokle

- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
- kerimatomic1921
- Kontakt:
U svom tom rahatluku, svako malo se šibaju. Svasta 

ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
-
- Kontakt:
Stani brate. Meni sad nije jasno.
Znaci, nasi igraci se medjusobno sutaju, ugovori se ne postuju, para nema.
Hadzija dobija pare da kupi stopera i zadnjeg veznog ali se tali sa nekim menadjerima, podmece noge Vinku kojeg je on i doveo.
Stani pobratime, nesto se od to dvoje ne slaze.

Kad lazes, lazi dio po dio, ne odmah sve.

Zadnja izmjena: OsmaDolazi, dana/u 13 jul 2020, 13:37, ukupno mijenjano 1 put.
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Pa tako se to radi. Svađa na treningu, OK, sljedeću utakmicu ćeš ohladiti, sutradan sve ko prije.
Dok se na Grbavici Štilić gura sa saigračima, sutradan mu iz kluba puše qurac. "Nemoj da bi nam Štili ko šta rekao."
Dok se na Grbavici Štilić gura sa saigračima, sutradan mu iz kluba puše qurac. "Nemoj da bi nam Štili ko šta rekao."

"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Govoris meni kako pisem nebuloze, a fakat mislis da su se tukli?Bila svadja koja je odmah rijesena, a Rahmanu Vinko dao do znanja da se ne smije ponavljati i to je to..nemoj biti retardiran ko Mohikanac molim tekerimatomic1921 je napisao/la: ↑13 jul 2020, 13:36U svom tom rahatluku, svako malo se šibaju. Svasta![]()
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Vinko dao do znanja, ili su Vinku dali do znanja? 
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
-
- Kontakt:
Haj sto mu je Vinku dao do znanja vec se odmah izvinuo citavom timu kada mu je skinuto 1200 KM. Recimo slicnu cifru je Merso posudio Veselom da ima porodicu prehraniti prije neka dva mjesecaGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑13 jul 2020, 13:41Govoris meni kako pisem nebuloze, a fakat mislis da su se tukli?Bila svadja koja je odmah rijesena, a Rahmanu Vinko dao do znanja da se ne smije ponavljati i to je to..nemoj biti retardiran ko Mohikanac molim tekerimatomic1921 je napisao/la: ↑13 jul 2020, 13:36U svom tom rahatluku, svako malo se šibaju. Svasta![]()

- kerimatomic1921
- Kontakt:
Nemoj se ljutiti, ali to je fkt smijesno. Kazes da imas sve, sve med i mlijeko, pa se malo zezam kad se ovako varnice pojave.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑13 jul 2020, 13:41Govoris meni kako pisem nebuloze, a fakat mislis da su se tukli?Bila svadja koja je odmah rijesena, a Rahmanu Vinko dao do znanja da se ne smije ponavljati i to je to..nemoj biti retardiran ko Mohikanac molim tekerimatomic1921 je napisao/la: ↑13 jul 2020, 13:36U svom tom rahatluku, svako malo se šibaju. Svasta![]()
Nisam ja slagiran a ni zlonamjeran kao vanja/denchi-zajednicki-profil, nemoj se brinuti. Ja ne lazem i ne izmisljam kao oni. Malo se zezamo uvazeni gospodine, no hard feelings.

ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.