Vico završioMokes je napisao/la: ↑11 jul 2020, 17:09https://sportsport.ba/fudbal/jos-jedna- ... one/368262
Zanimljivo.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Vico završioMokes je napisao/la: ↑11 jul 2020, 17:09https://sportsport.ba/fudbal/jos-jedna- ... one/368262
Zanimljivo.
?
Oni sto pisu i misle to je sve Vuciceva zamisao i pravac ,ionako su pod njegovom kontrolom ,nigdje ma svijetu nema da ti je vodja bivsi radovac a legenda tribine bivsi cigan ,i na ovim sada protestima u koaliciji sa policijom biju demostrante ,najjadnija navijacka grupa po meni na balkanu ...
Braca sa tribine,raja iz Begesa...ahahahahahaha
Ma on je izgubljen u vremenu i prostoru
Što ih spominješ uopšte, to nisu navijaci vec placenici.
Imaj obraz pa prestani braniti mafiju Begica, Dzemidzica, Pilava pujdo. Nestalo 4.3 mil.
To ti je ko neuplate meni platu, i ja apelujem da se Bill Gatesu uplati njegova plata....
To ti misliš da je nestalo,nije buraz to je fino raspoređeno po računima dotičnih.
Nije istina, nego je Azmir precijenio Slobodu i mislio da ce tako moci dovesti na vlast svoju opciju.tcity055 je napisao/la: ↑11 jul 2020, 13:32Nije baš tako. On kad je Slobodu preuzeo ona je već tonula i iz Federalne - svi digli ruke. Vratio je uz pomoć grada u vrh PL za 2-3 godine i jednostavno na štetu kluba zbog neslaganja sa gradonačelnikom koji je od njega tražio da mu da političku podršku napustio. Inače naš gradonačelnik sve što radi svodi se na podršku bilo kom al samo ako mu uzvrati političku podršku. Da nije tako Sloboda bi sigurno bila u vrhu bh fudbala.Denchi je napisao/la: ↑11 jul 2020, 13:17De ne budali vodio je slobodu zajedno s njim...tcity055 je napisao/la: ↑11 jul 2020, 12:50Husic ima novac i ulaze ga nije mu zao. Ali ima jedan problem sto struku puno ne pita. On smatra da tebaju igrat oni igraci za koje on misli da su dobri i kod njega moze proc trener koji hoce da slusa a kad naide kriza rezultata dobije nogu. E sad vjerovatno ce vemenom skontat da tako ne ide. Nece se Nala dugo zadrzat jer nije kvalitet. Treneri koji imaju svoje ja za sada izbjegavaju dolazak. Husref je jedan od njih.
A Husic je kompleksas, baca pare u rupu jer hoce da nesto osvoji preko noci....
Klub ko klub nijedan nije razvio, napravio kompleks neki, teren, kamp, ulozio u omladinu, postavio strukturu, nista znaci sve ovo je da se on zadovolji nekom pobjedom nad velikim klubom ili da uzme neki trofej....
Nijedan klub pod njim nije postao ozbiljan, a nakon njega samo dugovi....seoski lola kome doslo da se igra menadzera....
Kad je u pitanju TC Azmir je ovaj klub iz zadnje lige doveo u Pl za par godina. Istina, treba tu pravit i strukturu koja polako napreduje kao i omladinski pogoni. I neće tako lako TC sić sa scene kako mnogi priželjkuju. Azmir je fajter i napadač koji želi samo uspjeh. Ova treća sezona će nam pokazati kuda ide klub a u prošloj sezoni koja je prekinuta zbog lobija TC je bio konkurent i za Evropu.
I ja pozdravljam Dudica, najveću seljačinu od svih trenera. Onako isprozivati momka je van svake pameti. Pedagog na prvom mjestu. Dabogda na birou završio u avgustu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.