Premijer liga 2019/2020
Re: Premijer liga 2019/2020
To nije pranje novca. To je pronevjera i zloupotreba položaja. Pranje novca je nešto drugo. To je kad imaš keš koji si zaradio dilajuci heroin pa hoćeš da ga prikazes legalnim.
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Ne znam koliko ti je tu bilo istine, što se tiče Bosne prema informacijama koje ja imam, isti tim ostaje kao i prošle godine sa tim što postoji mogućnost da se vrati Vranac i to je to, nikakvih odlazaka ni drugih pojačanja ne bi trebalo biti.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Sta je sa pozicijom pivota?
Ma ostaje mladi Karavdić i Mirza Redža koji se tu pojavio kad je Tore otišao. I taj momak je iz Visokog ali ga ja iskreno ne znam, prvi put ga vidio na tekmi nekoj zimus.ham19 je napisao/la: ↑12 jul 2020, 18:48Sta je sa pozicijom pivota?
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Bosna V. je zadržala sve igrače od prošle godine. Ove godine dolazi golman Alihodžić, pivot Buljina i bek Vranac. Provjereno!
Sloga GV zvanično igra Challenge Cup. Mislim da je ovo dobra stvar za naš rukomet. Klub koji je za relativno kratko vrijeme "stao" na noge u Premijer ligi, svega dvije sezone i izborio nastup u Europi. Još bolje od svega da nije plastičan klub kao recimo Vogošća i slično, nego klub koji ima veliku podršku navijača i simpatizera. Ako ima ko iz Gornjeg Vakufa da napiše hoce li biti kakvih pojačanja za Evropu, šta kako?
Sta je sa Maglaja,ima li pojacavanja kakvih?Jel Gracanica sta angazovala?
Za Maglaj sam cuo samo da ce valjda obnovit ugovore sa svima od prosle sezone osim onih sto su objavili da su otisli i ona 2 srbina mislim da su to Grahovac i Stojanovic,kolko sam cuo dolazi i Cosic.Gracanica sam cuo da ce dovest jos samo golmana eventualno srednjeg beka umjesto Tomica i to je to,produzit ce naravno ugovore sa ostalim.
Salkić Ismir u Krivaji !
Uljarević Radovan u Sloga Vakuf .
Uljarević Radovan u Sloga Vakuf .
Saša gura svoje srbe a glupi vakufljani ih placaju kao i u bugojnu a Ljutic Pivot bolji od ovog 4 klase.Salkic extra pojacanje
Za europu i ligu moraš imat dobar roster ,tako da nije naodmet imat dva dobra pivota u ekipi da se bore za mjesto. A Salkić je možda prije 5 godina bio dobro pojačanje ,ko imalo prati rukomet zna da je on kalibar 1 lige maksimalno.
Haj ne lupaj molim te cuj Ljutic najbolji pivot lige.
Ova je pozicija škripila u Slogi, ljutic ne može sam iznijeti teret u oba pravca, vidjelo se to kroz utakmice jednu odigra extra pa ga dvije nema nikako, momak je otvorio frizerski, cijeli dan na nogama, s razlogom podbaci. Ovako ce sada imati dovoljno minutaze sa uljarevicem i bit će obojica zadovoljni sigurno.
Sto se tice sase, on gura kvalitet, nema tatinih sinova ni izvikanih igrača od strane publike, ako si dobar pokaži na treningu, pa ćeš igrati... Zato je i napravio ovakav rezultat sa ekipom koja je slabija po rosteru od 8-9 ekipa u ligi.
Jos da Sidik stane na gol sa berzadom i kad bi purića vratili, bili bi sigurno među top 4 ekipe opet
Cuo sam neka dobra pojacanja dolaze u Borac,ima li ko kakvih novosti ?Sta je sa Iskre,leotara,konjuha,izvidjaca cc pa to nista ne dovodi,hoce da ispadaju,mimo izvidjaca oni imaju dobru skolu rukometa i dobre mlade
Ima li neko informaciju ko će biti trener krivaje, pošto je sadašnji dao ostavku na tu funkciju
-
- Kontakt:
Koji igraci igraju baraz, zna li se to?Po trenutnom rosteru Krivaja uz Iskru glavni favorit.Ima li sta u Gorazdu novo i Bosni (S)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.