FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Al najjace na tex prenosu prvo pise jukic za 2-0 pa onda iznad komentar ahmetovic 1-0 

Popickarali se rahman i hole.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
-
- Kontakt:
- ElCartel11
- Kontakt:
I ovo su fore koje su isfurane 90ih i pocetkom 00 kad su se klubovi zatvarali na pripremama, da ih protivnici ne bi spijunirali. U normalnom svijetu klubovi igraju izmedju sebe pred hiljadama ljudi, da i tu ubiju neku paru.
I tako ce te svako u ligi prokuziti kako igras i uvidjeti tvoje prednosti i mane vec nakon 2 utakmice.
I tako ce te svako u ligi prokuziti kako igras i uvidjeti tvoje prednosti i mane vec nakon 2 utakmice.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
- robertkosar
- Kontakt:
Tko nam je kriv sto smo igrace previse kritikovali na forumu kad su igrali protiv suhovine iz visokog pa nam sad ukinuli gledanje

KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
-
- Kontakt:
Mozda utakmica nije ni pocela
-
- Kontakt:
Moramo pitati ove iz gorazda jel sve ovo istina
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Vratite nam Visoko, sve im je oprošteno!
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Nasi u Butmiru vode protiv Gorazda a Gorazde na pripremama u hercegoviniSanchez1987 je napisao/la: ↑12 jul 2020, 19:24Moramo pitati ove iz gorazda jel sve ovo istinajel Ahmo zabio i ostalo
![]()

- ElCartel11
- Kontakt:
Zato sto nisi odrzao obecanje glede streama
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
-
- Kontakt:
TheIvicnjak je napisao/la: ↑12 jul 2020, 19:26Nasi u Butmiru vode protiv Gorazda a Gorazde na pripremama u hercegoviniSanchez1987 je napisao/la: ↑12 jul 2020, 19:24Moramo pitati ove iz gorazda jel sve ovo istinajel Ahmo zabio i ostalo
![]()
![]()

Ja fakat volim kada nasa Uprava nesto ne uradi kako treba...
Odjednom izrone nickovi i napisu 35 postova u 10 minuta i tacno vidis da uživaju...
Ali bio sam pojedince i zaboravio da postoje, a da nam ih vrati u drago sjecanje zaslužna je bas ta Uprava...
Opet pravi potez Sabre, Rumenog i comp, uspijeli ste izvuci iz naftalina vec zaboravljene likove...
Da su Bogdom ovoliko postova napisali kad se titula, druga u dvije godine slavila, gdje bi nam kraj bio...
Sabro, hvala ti...
Odjednom izrone nickovi i napisu 35 postova u 10 minuta i tacno vidis da uživaju...
Ali bio sam pojedince i zaboravio da postoje, a da nam ih vrati u drago sjecanje zaslužna je bas ta Uprava...
Opet pravi potez Sabre, Rumenog i comp, uspijeli ste izvuci iz naftalina vec zaboravljene likove...
Da su Bogdom ovoliko postova napisali kad se titula, druga u dvije godine slavila, gdje bi nam kraj bio...
Sabro, hvala ti...

U drugom poluvremenu na teren će sljedećih 11 igrača: Džafić, Šabanović, Miličević, Dupovac, Salčin, Đokanović, Oremuš, Mustedanagić, Cruz, Velkoski i Hajdarević.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
hajde cruz zabi 3 komada opravdaj svoje mjesto FkS

Zadnja izmjena: hamsik, dana/u 12 jul 2020, 19:35, ukupno mijenjano 1 put.
FKS
Ne kontam sta si htio reci. Valjda bi trebali ukazivati sta ne valja trenutno. I dabogda nam to sam lose bilo.Vanja8 je napisao/la: ↑12 jul 2020, 19:32Ja fakat volim kada nasa Uprava nesto ne uradi kako treba...
Sabro, hvala ti...![]()
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Aktivni clanovi imaju privilegije mnoge, al eto bas me zanima kakve hahahha
- AlfredNobel
- Kontakt:
Šuti nemoj da ispehiraš.

Najsretniji bih bio kad bi se on vratio u starom svjetlu, a pogotovo kad bi nastavio napredovati.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
-
- Kontakt:
Hoce li biti repriza na bht?
Trenutno korisnika/ca: HyperOS, napoleon72 i 42 gosta.