UFC
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: UFC
Zna li iko kada počinje event po našem vremenu? Ja sam bio uvjeren da je main card oko 22:00 po našem vremenu, ali jučer čitam da će tamo event event početi oko 2 ujutro tek, pa mi ništa nije jasno 
- Donnie Darko
- Kontakt:
Mislim da počinje u 4 ujutro sa subote na nedelju, odnosno u 6 ujutro po lokalnom vremenu u Abu Dhabiju, kod nas u 4

Odnosno kao standardno kad se u Americi, Kanadi ili Brazilu bore. Meni odgovara, jer da je naveče u subotu kao inače sa Abu Dhabijem, propustio bih lagano jer mi je rođendan jaranu u subotu

Masvidal je sve prošao, i sjajne pobjede i užasne poraze, volim kad takvi borci dođu do vrha više nego oni sa 6 - 0 i 10 - 1
To su oni sto se kaze padded record-i vecinom, i kao sto kazes Masvidal je prošao sve on je danas u prajmu svoje karijere i zbog toga se i bori za pojas.
On je decko koji je odrastao na ulicama nije imao oca i slicno da ga vodi i radi na njemu.
Mislim da ce biti silovan protiv Usmana i izmrcvaren nadam se da grijesim.
Nisam jedan od onih koji gledaju primarno ljepotu i slicno, al' nisam mogao izdržati da ne postavim ovo bukvalno je 5 levela iznad sebe cura zgrabila.

Ovdje su samo hodzini zapisi odigrali ulogu, ne vidim drugi nacin kako ga je mogla osvojiti

Iz rukava ON svakoga dana izvuce nekog keca..
Uh konacno i ovaj event,po borbama nikad bolji(moje misljenje),a da li ce opravdati ocekivanja ostaje da vidimo.Nadam se da Max vraca pojas ostalo mi je manje vise svejedno haha
Kad pocinju glavne borbe?
- Donnie Darko
- Kontakt:
- wadethegreat
- Kontakt:
Idemoo gamebred. Jedva cekam glavne borbe ne znam jel ikada ovako stacked card bio. Volkanovski, Namajunas, Yan, Jorge moji pickovi veceras.
neces dobro proci i ja sam isto odigrao al evo za pocetak pogodio sam ovog grantawadethegreat je napisao/la: ↑12 jul 2020, 00:46Idemoo gamebred. Jedva cekam glavne borbe ne znam jel ikada ovako stacked card bio. Volkanovski, Namajunas, Yan, Jorge moji pickovi veceras.

You are someone else I am still right here
- wadethegreat
- Kontakt:
Vidjet cemofera je napisao/la: ↑12 jul 2020, 00:50neces dobro proci i ja sam isto odigrao al evo za pocetak pogodio sam ovog grantawadethegreat je napisao/la: ↑12 jul 2020, 00:46Idemoo gamebred. Jedva cekam glavne borbe ne znam jel ikada ovako stacked card bio. Volkanovski, Namajunas, Yan, Jorge moji pickovi veceras.![]()

Oko 4 znaci,taman. 
Kad bude dobar link,nabacite.
Moje prognoze:
Masvidal (neko iznenadjenje)
Holloway
Yan
Rose
Jest da sasvim slucajno i navijam za pobrojane al et

Kad bude dobar link,nabacite.
Moje prognoze:
Masvidal (neko iznenadjenje)
Holloway
Yan
Rose
Jest da sasvim slucajno i navijam za pobrojane al et

Gleda li iko prelims?
Ova dvojica ce ostat vjecno u oktagonu
Ova dvojica ce ostat vjecno u oktagonu
- Donnie Darko
- Kontakt:
Otvorili su se od početka znao sam da neće doći do odluke sudija. Samo što sam očekivao drugog pobjednika.
Propustio si jedan dobar submision i tjt.
Pomno cu pratit ovog Prohasku samo da vidim kako ce ga neko lansirat u orbitu.
Kako je on pobjedio,evo devetu zaredom nokautom,i koga...ne znam.
Izgleda ko masina doduse to mu se mora priznat.
Pomno cu pratit ovog Prohasku samo da vidim kako ce ga neko lansirat u orbitu.
Kako je on pobjedio,evo devetu zaredom nokautom,i koga...ne znam.
Izgleda ko masina doduse to mu se mora priznat.
Neko dobar stream??
Ispostovase cure,odmah kraj.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.