Wandelanoite je napisao/la: ↑12 jul 2020, 10:21
Ima li kakvo pojacanje da zamijeni Kazlagica, Bajraktarevica i Karica? Na trzistu ne vidim da postoje majstori poput ovog trojca.
Teska borba za opstanak nazalost, a u prilog ne ide ni to sto ce se domace utakmice igrati u Lukavici u SRC Slavija.
Nema veće bagre od kamatara i revolveraša kao što si ti u svakom slučaju. Propali menadžer i kamatar iz Srebrenika. Kako se neko može "spustiti" nisko pa da mu ti budeš menadžer, i to još propali!? Na šta je Sloboda "spala" pa da joj jedno moralno dno dovodi igrače, a to isto moralno dno im prijetilo navijaču/navijačima istog tog kluba? Jedan poziv sam uputio jednom bivšem fudbaleru i skontao sam ko si. Samo mi nije jasno koji je povod tvog konstantnog trolanja i provociranja ovdje? Možda zato što ološ kao što si ti nema pristup klubu da im "uvaljuješ" igrače? Kao što si "zemljaka" golmana "uvalio" u klub 2014. godine dok je bio predsjednik Gracić pa ga povukao iz kluba kada si vidio da neće biti prvi golman. A ti budi mangup pa demantuj ovo šta sam ja napisao a ne kao debil da trolaš i lažeš ovdje.
Zadnja izmjena:
Mancini, dana/u 10 apr 2021, 00:19, ukupno mijenjano 1 put.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.