Formula 1 - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: rio_Ferdy88
- Donnie Darko
- Kontakt:
Re: Formula 1
Ako uspiju dobro integrirati Mercedesov motor sljedeće godine, McLaren bi mogao konstantno biti u kombinacijama za podijume. Kakav napredak u posljednjih godinu i po 

- akisarajevo92
- Kontakt:
@Goretzka
Zasto onda pratis fudbal gdje ne postoji jaca liga gdje se za titulu bore vise od dva tima
Nije Formula 1 samo top dva tima nego svih deset
McLaren odlican, bice korak nazad za Sainza prelazak u Ferrari, posebno kad ovi dobiju agregat od Mecke
Zasto onda pratis fudbal gdje ne postoji jaca liga gdje se za titulu bore vise od dva tima

McLaren odlican, bice korak nazad za Sainza prelazak u Ferrari, posebno kad ovi dobiju agregat od Mecke

Don't believe the hype.
- Donnie Darko
- Kontakt:
I to ljudina navija za Bayern, koji se protiv samog sebe bori za tituluakisarajevo92 je napisao/la: ↑11 jul 2020, 16:59@Goretzka
Zasto onda pratis fudbal gdje ne postoji jaca liga gdje se za titulu bore vise od dva tima![]()
McLaren odlican, bice korak nazad za Sainza prelazak u Ferrari, posebno kad ovi dobiju agregat od Mecke![]()

- BosniaBoston
- Kontakt:
Ovaj Gorezka je mentalni sklop koji je sam sebi lajkovao komentare
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- muhamedhulk
- Kontakt:
Ti si momak zalutao, ne ovdje, nego na forum. Imas logout. Postedi nas ‚nazovi komentara‘...
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
ne znam jesi li citao njegove prve postove na lj&s, ovo je med i mlijekoBosniaBoston je napisao/la: ↑11 jul 2020, 17:10Ovaj Gorezka je mentalni sklop koji je sam sebi lajkovao komentare
Zadnja izmjena: harden, dana/u 11 jul 2020, 17:20, ukupno mijenjano 1 put.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Ma Hamilton je daleko najbolji vozač, nikad nisam bježao od toga. Ne volim ga iz razloga što mu se skoro uvijek poklopi perfektno situacija na stazi, ima iza sebe potrčka i ekipu i dobiješ to što dobiješ. Pričati šta bi bilo da ima drugog timskog kolegu je priča koja se vjerovatno neće nikad saznati.
"We need to suffer. And we need to fight."
Ne volim ga ni ja,ali ga postujem kao vrhunskog sportisu u svom sportu, jedna titula moze doci slucajno,ali 6 titula nije slucajnost.
Ok ima najbolje auto,ali evo dns na ovim uslovima to nije presudni faktor,vozacka sposobnost ovjde dodje do izrazaja gdje je on pokazao svoju dominantost
Ok ima najbolje auto,ali evo dns na ovim uslovima to nije presudni faktor,vozacka sposobnost ovjde dodje do izrazaja gdje je on pokazao svoju dominantost
Normalno da nije slucajnost, ima njuh covjek za titule i pobjede, trebalo je imat damu pa napustit Mclaren i preci u onakav Mercedes, svi su mislili da je budala, i onda to ispade mozda i najbolja odluka nekog vozaca u historiji formule
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- Donnie Darko
- Kontakt:
Leclerc kaznjen zbog ometanja Kvyata. Pocinje 14.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Sutra će predosadna trka biti, valjda griješim.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Prizeljkujes li kisu?

#Punoljetstvo
Ma neće kiša biti sutra. Ferrariju ni snijeg ne može pomoći da dođu do nekog pristojnog rezultata sutra, kamoli kiša. Ali eto kiša bi makar učinila trku malo dinamičnijom zbog potencijalnog duela Max-Ham.
Biti će temperatura staze sutra poprilično niska vjerovatno, treba ići agresivno što se taktike tiče i krenuti na hardu.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Može i biti zanimljiva, Ferrari se mora probijati prema naprijed, Racing Point koji je strašno brz baš su imali loše kvale i oni se moraju probijati, kao i Bottas koji starta 4. i duel Hamilton Max. A i staza je dinamična, bit će dešavanja.

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
ima
rade i feature i sprint trke ove sezone
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Znaci, posto je provjereno Hamilton daleko najbolji vozac po kisi, treba odgoditi kvalifikacije?Goretzka je napisao/la: ↑11 jul 2020, 17:07Glupko da si pratio Bundesligu znao bi da dugo godina nije bila ovako konkurentna i jaka, druga stvar je sto su neki bili malo slabiji poslije pauze.Donnie Darko je napisao/la: ↑11 jul 2020, 17:02I to ljudina navija za Bayern, koji se protiv samog sebe bori za tituluakisarajevo92 je napisao/la: ↑11 jul 2020, 16:59@Goretzka
Zasto onda pratis fudbal gdje ne postoji jaca liga gdje se za titulu bore vise od dva tima![]()
McLaren odlican, bice korak nazad za Sainza prelazak u Ferrari, posebno kad ovi dobiju agregat od Mecke![]()
![]()
Ova formula je Mercedes i slabici, cuj zanimljive kvale, odgodi se treci trening zbog kise a kao top vrijeme bilo u kvalama ma hajte molim vasAl ne, nikad se nisu vozile kvale nedjeljom sto bi i sutra
kako nazor Britanca guraju to je strasno
![]()
Max prva krivina torpedo u cigica![]()
Druze, jesi dobar ti?
Cemu sluze kisne gume?
To cigic i slicno, da je administracija ovdje kako treba, kaznjavalo bi se banom.
Strasne komolekse ti je Hamilton nabio. Najbolje da i ne gledas F1 dok on vozi, otici ce ti zdravlje, jer ne znas podnijeti poraz.
Ok je nekoga ne voliti, ali ovo sto ti pise je bolesno i debilno.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.