Fazon je sto mozemo ispast od Napolija a i osvojit trofej, pogotovo jer se igra na jednu tekmu. Sto govori o kakvoj se losoj i nepredvidivoj ekipi radi.AlfredNobel je napisao/la: ↑10 jul 2020, 13:43Kakvo podcijenjivanje jednog Bayerna.. Kakve nebuloze čovjek pročita, kao da čitam Barca Balkan Fans ili ****.
Ljudi dragi, budite sretni ako se Napoli prođe, ne bi me sekunde začudilo da ih oduče od fudbala. Ova ekipa je odron, ništa vas više ne smije iznenaditi nakon Rome onomad.
FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
27.10.2020

U kojem paralelnom univerzumu ova ekipa deduka koja se pati sa Espanjolima i Celtama, može osvojiti trofej LP

Pa na jednu tekmu je sve moguce. Sjetimo se Di Mattea. Samo ljudi zaboravljaju koliko god taj Chelsea je imao srece, ljudi su trcali i ginuli po terenu, nasi nece ni da potrce
Najbolje se ne nadat nikako pa sve ostalo bude bonus.
27.10.2020
Znam ja za tu pricu "na jednu tekmu sve moguce", ali znaš i ti da je to šuplja prica, bar što se tice ove ekipe deduka

Ekipa kojoj vezne red cine oronuli veterani Busquets-Rakitić-Vidal se nema pravo nadati nekim cudima.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Valjda ce se vratiti sva nesreca koja se desila zadnjih 5 godina u LP jbmulet3 je napisao/la: ↑10 jul 2020, 14:05Znam ja za tu pricu "na jednu tekmu sve moguce", ali znaš i ti da je to šuplja prica, bar što se tice ove ekipe dedukaali eto, raja se nada i loži na tu pricu
![]()
Ekipa kojoj vezne red cine oronuli veterani Busquets-Rakitić-Vidal se nema pravo nadati nekim cudima.

#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- AlfredNobel
- Kontakt:
Ma i na poluvrijeme da se igra meni bi bilo šuhveli.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Nema se šta brate vratiti, kad nije ni bilo nekih nesreca u zadnjih 5 godinaBosniaBoston je napisao/la: ↑10 jul 2020, 14:07
Valjda ce se vratiti sva nesreca koja se desila zadnjih 5 godina u LP jbmu![]()

Al eto, daj Bože da se dese neke srece i nafake

Najbolje odmah od Napolija ispast. 
Dobro je samo da nije Patetico ili tako neka ekipa. Da bar znas od koga si ispao.

Dobro je samo da nije Patetico ili tako neka ekipa. Da bar znas od koga si ispao.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Talijanske ekipe će biti u najboljoj formi za ovaj turnir jer će posljednji završiti ligu. Mogao bi Napoli to rutinski riješiti.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Znamo svi kako je zadnji okršaj s kobasičarima završio ! Namarali smo ih kao Kuduz Bademu.
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
Nabubat ce nas kobasicari, bolje ispast od napolija nego se sramotit ko i proslih sezona
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Po tebi jel bio penal

“You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favorite football team.” - Eric Cantona
Nit gledo, nit me interesuje. Nego nako u afektu napisao jer u svakoj utakmici penal. Svaka cast.
@igrajlopte 🐦
Finale prije finala je Bayern-Barsa, ako uopšte dođe do tog, možda se Napoli pobrine za senzaciju
Kad Dembele zablista u lš

Kad Dembele zablista u lš

[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
- Donnie Darko
- Kontakt:
Senzacija bi bila da crni ne bude i dalje u bolnici
27.10.2020
Koji ? City ili United?
Ili mediji lažu ili ti što daju za bolnicku ublehu 50 miliona nisu normalni , nema trece

Čaušesku ka'e United

https://sportsport.ba/fudbal/konacno-se ... fru/368254
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.