Formula 1 - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: Formula 1
Jedno je sigurno, na utrci je krenuo na softu, kad mu je rezervoar bio pun.
Bolji tempo ovaj vikend ja ocekujem od Racing Pointa i Red Bulla. Mercedes je i onako superioran, samo im je pametnija strategija potrebna, nego u prvoj utrci.
Bolji tempo ovaj vikend ja ocekujem od Racing Pointa i Red Bulla. Mercedes je i onako superioran, samo im je pametnija strategija potrebna, nego u prvoj utrci.
Opet je imao relativno prljav zrak uvijek ispred sebe jer se nije stvorila razlika između njega i vozača ispred njega. Tako da kad se sve sabere i oduzme dobiješ vrlo vjerovatno neki sitni napredak.
"We need to suffer. And we need to fight."
Po ovome i Lewis ce lose proci tek ce 6-ti startati. Al zato je Vettel izdominirao,2 sec sporiji od Maxa
Ne pada kiša još, sad počinje 3 practice.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Po ovim radarima što vidim trebalo bi da stane kiša i da se održe barem kvale.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Ovdje u Minhenu je padala citavu noc pa sve evo do prije pola sata. Sinoc je bas bilo jako nevrijeme praceno ledom. Sad da li ce to stici tamo,da li je vec bilo vidjecemo. Ali kontam da ce i ako bude kise voziti
-
- Kontakt:
Sutra ujutro kvalifikacije izgleda.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
The rain has stopped at the Red Bull Ring. The sun has even said hello. If it stays like this for the next hour or so, I reckon we'll be starting qualifying on time.
Msm da nema razloga da se kvale ne odrze
- BosniaBoston
- Kontakt:
Na sk1 sada Norwich-West Ham 60. minuta a trebaju kvale bit za manje od 10 minuta
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Ko ima MojaTV, prijenos može gledati na RTL De (kolažni kanali) 

Zadnja izmjena: tm01hzne, dana/u 11 jul 2020, 15:03, ukupno mijenjano 1 put.
Tesko da ce ipak biti kvala dns,kisa je opet pocela i sve jace i jace pada
Ima na sky i jos nista od kvala nema,ovi iz meclarena kazu da ce najvjerovatnije biti sutra u 10 kvale
Ima na sky i jos nista od kvala nema,ovi iz meclarena kazu da ce najvjerovatnije biti sutra u 10 kvale
- Donnie Darko
- Kontakt:
Zamisli zapravo vozit po kiši.
To i meni nije jasno,nekad se bez problema vozilo,sad kisa pada i sve se otkazuje
SK se uključuje kad (i ako) počnu kvalifikacije
- BosniaBoston
- Kontakt:
Ovo nije ni za pune mokre gume, nisu normalni 

#Punoljetstvo
Koliko sam skontao ove sa RTLa, i helikopter medicinski može reagovati u slučaju nesreće. Tako da ne vidim problem nikakav da se krene.
Šta je problem malo kiše

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.