Olimpik Sarajevo

Mokroguz
Kontakt:

Re: Olimpik Sarajevo

Post Postao/la Mokroguz » 06 jul 2020, 00:41

Hoce li se premjestiti ova tema na PL podforumu? Prije ispadanja smo imali svoje odjelenje, tada bilo pravilo da se mora imati preko 10 000 postova za to.

31 igraca idu na Vlasicu. Sjajna baza za pripreme, zanima koji ce svi poci tamo. Vjerovatno svi sa utakmice protiv Famosa + jos neki.
Muminovic :clap: Godine mu nista ne mogu, razbija sve redom.

Vidim Sanjin Ceman igrao za Gorazde u prijateljskoj protiv Zelje. Pise da je u nekom francuskom klubu na TM.
Tukic presao u Igman iz Konijca.

Otisli:
Abdulahovic(Krupa)
Drljevic(Slavija)
(Elvis)Sadikovic(Zavrsio karijeru?)
Stojanovic(Zavrsio karijeru?)
Stjepanovic(Sloboda)
Tukic(Igman Konjic)

Dosli:
Kisic(posudba istekla)
Trifkovic(posudba istekla)
Arnautovic(Igman Ilidza)
Hadzanovic(Tuzla City)
Milovic(Rudar Prijedor)
Bajraktarevic(Celik)
Ojdanic(Schwarz-WeiB Bregenz)
Zadnja izmjena: Mokroguz, dana/u 10 jul 2020, 22:02, ukupno mijenjano 2 puta.
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 06 jul 2020, 01:17

Mokroguz je napisao/la:
06 jul 2020, 00:41
Hoce li se premjestiti ova tema na PL podforumu? Prije ispadanja smo imali svoje odjelenje, tada bilo pravilo da se mora imati preko 10 000 postova za to.

Vidim Sanjin Ceman igrao za Gorazde u prijateljskoj protiv Zelje. Pise da je u nekom francuskom klubu na TM.
Ja nisam pitao namjerno jer sam želio vidjeti dokle će stajati tema na ovom pdf-u? Ali s obzirom kako se "divlja" na ovoj temi, i ne samo na ovoj temi, i ne čudi me da je forum u ovakvom stanju. Ali ubrzo će valjda prebaciti temu.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

Wandelanoite
Kontakt:

Post Postao/la Wandelanoite » 07 jul 2020, 23:31

Sutra se krece na pripreme na Frusku goru.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.

Wandelanoite
Kontakt:

Post Postao/la Wandelanoite » 07 jul 2020, 23:39

FUN FACT:
Mjesec juli nastao prije 7 dana, a Olimpic kupio samo jednu utakmicu u ovoj godini. Ovo ce ostati zlatnim slovima upisano u klupsku historiju i usmenim i pismenim predanjima se prenositi sa koljena na koljeno.

Sportski respect i pohvale za upravu kluba.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 10 jul 2020, 01:08

Travnik je tvrd, bude li 3-0 sutra onda je status ekipe odlican.
Vlasic k'o biser, svaka cast domacinima. :thumbup: Tu treba samo dobar marketing i imat ce redovne musterije.

Bice zanimljivo pratiti juniore sad naredne sezone, cilj nije nedostizan, tamam da nebi imali talenta opet vjerujem da je rad sve.

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 10 jul 2020, 01:32

Mokroguz je napisao/la:
10 jul 2020, 01:08
Vlasic k'o biser, svaka cast domacinima. :thumbup: Tu treba samo dobar marketing i imat ce redovne musterije.

Bice zanimljivo pratiti juniore sad naredne sezone, cilj nije nedostizan, tamam da nebi imali talenta opet vjerujem da je rad sve.
U subotu su odigrali prijateljsku utakmicu protiv Famosa u Hrasnici i pobijedili rezultatom 5:0.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 10 jul 2020, 10:41

Mancini je napisao/la:
10 jul 2020, 01:32
Mokroguz je napisao/la:

U subotu su odigrali prijateljsku utakmicu protiv Famosa u Hrasnici i pobijedili rezultatom 5:0.
To je dobro, ali trebaju jaci protivnici da vidimo na cemu smo. Travnik je zadrzao trenera, taktiku i vecinu kadra, trkacka je ekipa, bolji je test.

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 10 jul 2020, 14:11

Mokroguz je napisao/la:
10 jul 2020, 10:41
Mancini je napisao/la:
10 jul 2020, 01:32
Mokroguz je napisao/la:

To je dobro, ali trebaju jaci protivnici da vidimo na cemu smo. Travnik je zadrzao trenera, taktiku i vecinu kadra, trkacka je ekipa, bolji je test.
Mislio sam da možda nisi upratio rezultat sa subotnje utakmice u suboti. ;) Ali vidjeh gore da jesi. ;)
Pogledaj post sa one glupe opšte teme od 01.35 sati.
Kakve gluposti čovjek piše za ne povjerovati! Kakvi su ono psihološki poremećaji kod ličnosti!? :o :?

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 10 jul 2020, 21:58

Mancini je napisao/la:
10 jul 2020, 14:11
Mislio sam da možda nisi upratio rezultat sa subotnje utakmice u suboti. ;) Ali vidjeh gore da jesi. ;)
Pogledaj post sa one glupe opšte teme od 01.35 sati.
Kakve gluposti čovjek piše za ne povjerovati! Kakvi su ono psihološki poremećaji kod ličnosti!? :o :?
Zayebaju se, svako to vidi, ali nikoga nije briga.

Uzasan rezultat protiv Travnika. Te potrebne igrace koji fale treba hitno dovesti dok jos ima vremena da se koliko toliko uigraju.

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 10 jul 2020, 22:01

Promjena nadmorske visine za oko 700 metara, neravan travnjak, vrućina i vjerovatno prosječan igrački kadar i onda se dobije današnji rezultat 1:1.
A falila su danas trojica igrača. Prijateljska utakmica protiv Novog Travnika se neće igrati!? :?

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 10 jul 2020, 22:23

Bojim se da se zavaramo ako pravimo isprike za ovo danas. Treba dovesti te igrace(cini mi se rece Vojvodic trojicu treba?) i valjda zna sta tu ne stima u kadru osim toga, mislim na te sporedne stvari.
Igrat ce se protiv Gorazda i Slobode izgleda. Jaci su od Novog Travnika pa u redu je.

Kako nam izgleda prva postava?
Da nije mozda ova?:

Hadzic
Milovic - Cizmic/Ojdanic - Adzem - Besirevic
Hadzanovic/Keno - Muminovic
Faris/Lekanic - Zeba/Bajraktarevic - Mojovic
Osmanovic

Fali u napadu, jel to spic i desno krilo fale tu? Sta ti mislis?

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 10 jul 2020, 23:25

Mokroguz je napisao/la:
10 jul 2020, 22:23
Bojim se da se zavaramo ako pravimo isprike za ovo danas. Treba dovesti te igrace(cini mi se rece Vojvodic trojicu treba?) i valjda zna sta tu ne stima u kadru osim toga, mislim na te sporedne stvari.
Igrat ce se protiv Gorazda i Slobode izgleda. Jaci su od Novog Travnika pa u redu je.

Kako nam izgleda prva postava?
Da nije mozda ova?:

Hadzic
Milovic - Cizmic/Ojdanic - Adzem - Besirevic
Hadzanovic/Keno - Muminovic
Faris/Lekanic - Zeba/Bajraktarevic - Mojovic
Osmanovic

Fali u napadu, jel to spic i desno krilo fale tu? Sta ti mislis?
Jasno je da trebaju pojačanja a ne samo novi igrači, ako misle da budu stabilni u ligi.
Nisam još najbolje upratio igrački pa da mogu znati na kojim pozicijama nedostaju kvalitetni igrači.
Kako se zove onaj golman što su ga dovodili u vezu sa Olimpikom, odnosno da će doći u klub?

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 10 jul 2020, 23:44

Mancini je napisao/la:
10 jul 2020, 23:25
Jasno je da trebaju pojačanja a ne samo novi igrači, ako misle da budu stabilni u ligi.
Nisam još najbolje upratio igrački pa da mogu znati na kojim pozicijama nedostaju kvalitetni igrači.
Kako se zove onaj golman što su ga dovodili u vezu sa Olimpikom, odnosno da će doći u klub?
Ne znam dali se samo po forumu pricalo ili je na nekim portalima, ja sam ovdje citao da je taj golman Kjosevski. Moguce da je on obzirom da je bez kluba.

Mozda bi bilo dobro pokusati dovesti ili posuditi Ognjena Todorovica na jednom krilu(klub mu moze ispasti u trecu ligu i ugovor istice) i Stevu Nikolica u napadu. Ima jos kuveta u njima, jos sastavis ih sa Muminovicem, Zebom, imali bi cijeli protok lopte od sredine do napada i Nikolic je provjeren golgeter. Samo treba dobro natrenirati odbranu onda.
Zadnja izmjena: Mokroguz, dana/u 11 jul 2020, 00:21, ukupno mijenjano 4 puta.

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 11 jul 2020, 00:07

Mokroguz je napisao/la:
Kad i gdje protiv Goražda
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 11 jul 2020, 00:10

legenda reala je napisao/la:
11 jul 2020, 00:07
Mokroguz je napisao/la:
Kad i gdje protiv Goražda
Naredne subote. Ako sam dobro razumio igra se u Sarajevu.

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 11 jul 2020, 01:48

Mokroguz je napisao/la:
10 jul 2020, 23:44
Mancini je napisao/la:
10 jul 2020, 23:25
Ne znam dali se samo po forumu pricalo ili je na nekim portalima, ja sam ovdje citao da je taj golman Kjosevski. Moguce da je on obzirom da je bez kluba.

Mozda bi bilo dobro pokusati dovesti ili posuditi Ognjena Todorovica na jednom krilu(klub mu moze ispasti u trecu ligu i ugovor istice) i Stevu Nikolica u napadu. Ima jos kuveta u njima, jos sastavis ih sa Muminovicem, Zebom, imali bi cijeli protok lopte od sredine do napada i Nikolic je provjeren golgeter. Samo treba dobro natrenirati odbranu onda.
Nije Kjosevski, branio je u federalnoj ligi.

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 11 jul 2020, 05:34

Mancini je napisao/la:
11 jul 2020, 01:48
Onda ne znam ko je.
Da nije mozda Bekan, Cutahija, Vasilj, Markovic ili (Aldin)Ceman?

Gledam pocetnu postavu utakmice, izgleda mi da je bilo 3-4-3.
Hadžić, Čizmić, Adžem, Beširević, Bajraktarević, Muminović, Hadžanović, Mojović, Osmanović, Zeba, Lekanić.
Ja mislio fali krilo i spic, a u ovom slucaju se radi o dva standardna napadaca. Mozda Amer Bekic koji je slobodan, Sabahudin Jusufbasic mozda, Aladin Sisic je slobodan. Ili probati Mojovica ili Farisa naprijed mozda mogu pomoci tu a nekoga drugog u sredini dodati.

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 11 jul 2020, 05:52

Mokroguz je napisao/la:
11 jul 2020, 05:34
Mancini je napisao/la:
11 jul 2020, 01:48
Onda ne znam ko je.
Da nije mozda Bekan, Cutahija, Vasilj, Markovic ili (Aldin)Ceman?

Gledam pocetnu postavu utakmice, izgleda mi da je bilo 3-4-3.
Hadžić, Čizmić, Adžem, Beširević, Bajraktarević, Muminović, Hadžanović, Mojović, Osmanović, Zeba, Lekanić.
Ja mislio fali krilo i spic, a u ovom slucaju se radi o dva standardna napadaca. Mozda Amer Bekic koji je slobodan, Sabahudin Jusufbasic mozda, Aladin Sisic je slobodan. Ili probati Mojovica ili Farisa naprijed mozda mogu pomoci tu a nekoga drugog u sredini dodati.
Pronašao sam. Marko Sušac. Objavili su bili na facebooku. Ali ništa od toga nije bilo.

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 11 jul 2020, 16:36

Mogli bi dovesti Kjosevskog umjesto njega onda ako treba jos jedan.
Definitivno mislim da treba dovesti Sisica i Amera Bekica posto su slobodni.

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 11 jul 2020, 17:11

Mokroguz je napisao/la:
11 jul 2020, 16:36
Definitivno mislim da treba dovesti Sisica i Amera Bekica posto su slobodni.
Eno i Šovšić i Ramović su slobodni treniraju s Goraždem
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Zaključano

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.