FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Sto Messi nije igrao sinoc ?
Pozitivno : Odmorili Pique, Busquets, Rakitic, Suarez .....
Pozitivno : Odmorili Pique, Busquets, Rakitic, Suarez .....
"Postoje dva načina povratka iz bitke: s glavom neprijatelja ili bez svoje!" - Paolo di Canio
Barça are convinced Pedri could play a role in the first team next season
Various sides from around Europe, many of whom are in the Champions League, have asked about taking the youngster on loan next year. At the moment, Barça have been quite clear: "Pedri won't be leaving on loan." This message has also been relayed to the player who is excited by the confidence being shown in him already. [SPORT]

Guardiola responds to the interest from Barça in Eric Garcia
Pep Guardiola has broken his silence on the future of Eric Garcia. "Eric has another year on his contract. If Barça want him, they need to call (us). But we are going to try and convince him (to stay) because we want him here for many years," Guardiola said. According to SPORT ****, Barça have informed City of their interest in the defender. [SPORT]

@igrajlopte 🐦
Barcelona midfielder Frenkie de Jong back after calf injury
Midfielder Frenkie de Jong will probably be one of the new faces in Quique Setien's squad for Barcelona game at the Nuevo Zorrilla against Real Valladolid on Saturday.
UEFA confirm Barca v Napoli will take place at Camp Nou
FC Barcelona will face Napoli at Camp Nou in the Champions League last 16, according to UEFA in an official statement.
Rivaldo: Barcelona's problem is not VAR, it's their bad football
"In my opinion, the problem Barcelona has is not VAR or refereeing decisions. The main problem is the low quality of their football. They need to improve to get their style back and make the world fall in love again," said the Betfair ambassador.
@igrajlopte 🐦

Nemojte nista planirati za nedjelju 23 augusta...

...slobodno planirajte.

@igrajlopte 🐦
Ako prodju Napoli, idu na Bayern.
Kvota 1.1 da nece napravit 2 sanse. Mada hajde bar je jedna tekma pa nece bit sramocenja.
27.10.2020
Obuci se rano je jos ima mjesec do utakmice
“You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favorite football team.” - Eric Cantona
-
- Kontakt:
Lagani prolazak do polufinala smijesni Bayern koji mjesec nema utakmice, a i prije toga 70% utakmica namjestenih odigrali.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Idemo do kraja sa perspektivnim veznim redom Busquets-Rakitić-Vidal, na kraju čileanski ratnik Arturo podiže pehar LP u inat hejterima
ja dobre emisije
Barca ima neki cudan fetiš na čileance, prvo Alexis, zatim Bravo, sad irokez kresta.

Barca ima neki cudan fetiš na čileance, prvo Alexis, zatim Bravo, sad irokez kresta.
Cekajte prvo Napoli da se prodje,kakva je situacija nisam iskreno ni u to siguran.Da nebude ofiranja kasnije.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Jedina šansa Barce je to što se igra na jednu dobijenu utakmicu, pa moze se na individualno proći, dobar dan i slično, inače bi nas vec otpisao iz ove utrke.
Zar neko ozbiljan misli da ce ekipa ovih vucibatina proci Napoli 

Bolje vam je da se uzdate u neku taktičku uigranost Quiqueta ili u Messija ili u Boga ili bilo šta drugo, a ne u "Bayern nema utakmice 1 mjesec" i samo da znate Bayern ima utakmicu sa Čelzijem u isto vrijeme kad i vi protiv Napolija.
Strasni Bayern koji se bruka po Evropi duze nego Barcelona
nabili par njemackih pokusaja od ekipica i dizu se u nebesa, istina imaju vece sanse da prodju ali ne jer su neka sila nego jer je Barca teski odron

Bolje je da ispadnu protiv Napolija nego da se brukaju protiv Bayerna.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Već se vidi strah i nesigurnost u ovim rečenicama.
Vrlo vjerovatno da će nas svakako Pimienta iz Barce B voditi u LP tako da ne bi isključio mogućnost da odigramo strašne prve 2 utakmice pod novim trenerom. Još jedan plus je što se igra samo jedna utakmica i biće u ipak boljoj takmičarskoj formi nego Bayern koji je već završio sa ligom. Ne bih baš tako lako rekao da je Bayern favorit. Šanse su 50-50.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Ma ne znam realno sta misliti, ali znam da nista ne ocekujem od ove ekipe vise. Covjece pretproslu tekmu onako odigraju na gostovanju, kao nekad, sataru protivnika i onda sljedecu protiv haman drugoligasa kuci ne mogu sansu napravit.Wandelanoite je napisao/la: ↑10 jul 2020, 13:11Lagani prolazak do polufinala smijesni Bayern koji mjesec nema utakmice, a i prije toga 70% utakmica namjestenih odigrali.
Zar nije realno misliti da nas moze i Napoli lagano izbacit? Ja se ne bi sekunde zacudio. Bayern je smijesan kad ga poredis prije par godina, nista posebno realno a i igracki losiji, ali imaju bolji sistem, ono sto je najvaznije a to je ono sto mi nemamo vec 3 godine.
27.10.2020
- AlfredNobel
- Kontakt:
Kakvo podcijenjivanje jednog Bayerna.. Kakve nebuloze čovjek pročita, kao da čitam Barca Balkan Fans ili ****.
Ljudi dragi, budite sretni ako se Napoli prođe, ne bi me sekunde začudilo da ih oduče od fudbala. Ova ekipa je odron, ništa vas više ne smije iznenaditi nakon Rome onomad.
Ljudi dragi, budite sretni ako se Napoli prođe, ne bi me sekunde začudilo da ih oduče od fudbala. Ova ekipa je odron, ništa vas više ne smije iznenaditi nakon Rome onomad.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Ne bi me cudilo da ispadnu od Napolija, a niti da uzmu LP na kraju. Cudan je ovo sistem i nezahvalno je bilo sta prognozirati. Daleko je august, ko zna u kakvom stanju ce ekipe doci. PSG recimo, mjesecima nema utakmica i odmah cetvrfinale LP.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.