Ne budi lud, realno sad obojica dobro dođu za rotaciju, ali nece puno ni falit ako ih ne bude. Više me zanima smije li se dovodit pojačanja ili trenutno ekipe idu?
Premijer liga 2019/2020
Re: Premijer liga 2019/2020
A bas bi Bostan i Besirevic bili prevaga 
Ne budi lud, realno sad obojica dobro dođu za rotaciju, ali nece puno ni falit ako ih ne bude. Više me zanima smije li se dovodit pojačanja ili trenutno ekipe idu?
Ukoliko su Stosljevic, Lakovic i Voksi i dalje u Iskri to je dovoljna prevaga za baraz.
Pa ko ce donijet prevagu na golu Agic? Pa ni jedan igrac u iskri ne moze i ne smije igrat odbranu ko bostan pa covjek zive sile se ne boji nije ko one pizde iz Zavidovica jeste smijesni prati te li vi ista
Od ove 4 jedna ostaje? Ili 2 i jedna iz RS-a ulazi?
Zadnja izmjena: 19FKS46, dana/u 09 jul 2020, 13:43, ukupno mijenjano 1 put.
Pa on i Arman su isti q. U pet deka eto. Ima i Caber, a na kraju krajeva nemam nista protiv Bostana, ni Besirevica, ni Agica, al niko od njih nije prevaga druze realno. Ovdje je samo bitno smiju li se dovesti igraci ili je za baraz.
Ako bi igrali sa trenutnim sastavima Iskra i Goražde bi sigurno ostali. Kakva Krivaja i Bosna pogotovo.
Jeste smjesni Bugojani Amir Bostan vam je najkorisni igrač u ekipi može da igra sve pozicije i veća muda od čitave lige.Nije picka igrač kao Klis,Hamidovic,Imanagic to sto ga vi neznatne iskoristiti vas je problem.Spominjete tog Agica taj nemoze ni u D Vakufa biti prva postava mali retard tata mu tu sekretar zato je u sastavu kao mnogo retardirani igrača koji imaju tatu i zauzimaju nekome pozicju
Nisam iz Bugojna, ali "bugojani" mislim da ljudi nisu sigurno haha. Drugo, ovdje nije rijec o Agicu, nego o tome da pricate o njemu konkretno, pa i Bostanu(da kazem Sagosen), Besirevic, Becejac, a u suštini sve ijedan od njih je igrač goli prosjek, a ne prevaga. Smiri strasti, opusti se i gledaj rukomet i uzivaj.Fagus501 je napisao/la: ↑09 jul 2020, 14:07Jeste smjesni Bugojani Amir Bostan vam je najkorisni igrač u ekipi može da igra sve pozicije i veća muda od čitave lige.Nije picka igrač kao Klis,Hamidovic,Imanagic to sto ga vi neznatne iskoristiti vas je problem.Spominjete tog Agica taj nemoze ni u D Vakufa biti prva postava mali ko retard tata mu tu sekretar zato je u sastavu kao mnogo retardirani igrača koji imaju tatu i zauzimaju nekome pozicju
Ma ovo Iskra i Krivaja lagano uzimaju a i za ligu je bolje da oni budu nego neko Gorazde sa 3 covjeka na tribinama ili Bosna Sarajevo sa 0 profi igraca.
Ne bih tako lako otpisao Gorazde, tezak su protivnik na svom terenu, presudit ce gostovanja kod Bosne vjerovatno. Iskra sa timom iz drugog dijela sezone ne bi trebala imati problema, sad da li ce zadrzati igrace upitno je. Bice zanimljivo u svakom slucaju.
Ma kakva ba gostovanja to je najbolje da na neutralnom terenu odigraju turnir. Svaka ekipa po 3 utakmice i to je to nema se vremena za 6 utakmica za svaku ekipu to bi ispalo 12 utakmica samo njih kad ce se to stic odigrat.
Navodno Iskri ce igrat Voksi, Lakovic, Stosljevic, Omerovic i Zvekic. Kako mi rece zajednički prijatelj iz Zavidovića da je to cuo od ovih Iskrinih momaka iz Zavidovića. Također, ostalo je nejasno svima navodno je li samo igrali registrovani za prošlu sezonu igraju ili smiju i pojačanja (Abdurahmanovic za Krivaju) i ako još ko koga dovede.
Zna li iko kada bi se trebala igrati ova liga, baraz sta je god?
Zna li iko kada bi se trebala igrati ova liga, baraz sta je god?
Mislim da ne mogu pojacanja jer je ovo epilog nezavrsene sezone. Upravo zbog toga je nekorektno da premijerligasi igraju sa drugoligasima jer je ogromna razlika u rangu i kvalitetu. Iskri ako ostaju svi pobrojani je mjesto osigurano.
Milan Dakić napustio Borac!
Znaci borba bi mogla bit između Krivaje i Goražda onda.
I ja sam mišljenja ako je ovo istina da je Iskra sigurna. A isto tako se slažem da je malo glupo radi razlike u kvalitetu. Znas li ista oko termina? Kad se igra sta?
Baraz se neće ni odigrati, Jel mislite da ce ekipe dovest igrače za baraz, i u slučaju da ispadnu da će zadržat te igrači u drugoj ligi? Koji će to igrač potpisat ugovor da vidim, nema od toga ništa, ovdje ce neko odustati u naredni 20 dana
Baraz igraju igraci koji su bili u klubu do prekida kakva pojacanja i to jeste mentoli

Daj bože da se ovaj cirkus dobro završi ....
Sad će krivaja zvati sve igrače iskre da dodju kod njih kako bi oslabili bugojno..
Bosna će prva odustat, em loš roster em para ni za kifle nemaju kamoli za baraž. Ostalo nezz kako će , uglavnom mislim da su ovo sve dogovorene već stvari i da je to samo na papiru baraž.
Bosna odustane,Leotar na ivici i eto 3 ekipe koje će popunit ligu. Goražde ,Iskra i Krivaja.
Upravu si za igrače, ali svakako ne smije igrati niko ko nije registrovan prošle sezone. Gore ce biti ekipama koje izbore ulazak u premijer ligu, koga dovest? Realno svi igrači ce vec uveliko dogovorit prije tog gdje ce igrati pa ono...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.