Jest ko moze, odnosno nema obaveza, moram boš pumpu pravitGunnerS je napisao/la:Sad je najbolje spavat

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Jest ko moze, odnosno nema obaveza, moram boš pumpu pravitGunnerS je napisao/la:Sad je najbolje spavat

Moram i ja oprat auto, al mi mrskoonoffon je napisao/la:Jest ko moze, odnosno nema obaveza, moram boš pumpu pravitGunnerS je napisao/la:Sad je najbolje spavat

Bas tako,ali nikako mi se ne ustaje da radim macido...........GunnerS je napisao/la: Jarane, sada ručao, naždero se, napio kisele, sjeo na ovu stolicu i ne ustaje mi se nikako. Pustio sam korijenje

Ima ne brini se imam 5 komada, a dobicu sutra i 6 najverovatnije,,,,, Padam godinu definitivno...... A tek neopravdane sacuvaj bozeSamo F.K.S !! je napisao/la:Od cetvrtka ne idem u skolu danas kod doktorice kaze odmaraj do petka , a ja imam 2 keca iz fizike a ostale ocjene boze sacuvaj pa ima li goreg djeteta od mene ?!

Jbg brate, kada si alergican na knjigu...........onoffon je napisao/la:Ja nisam bio neki đak, al nikad nisam otisao na popravni, samim time mi godina nije dolazila u pitanje. neznam kako se neko moze toliko opustiti u skoli da padne godinu
 ...Nazalost
 ...NazalostB0SANAC je napisao/la:Safet Nadarević 27. decembra u Cazinu organizuje nogometnu utakmicu, pravi spektakl na malom terenu u gradskoj dvorani, a prihod od ulaznica ide na račun za pomoć djeci bez roditelja.
Dolazak su mi obećali bivši i sadašnji reprezentativci Piplica, Konjić, Musić, pa Džeko, Ibričić, Spahić, Muslimović, Štilić, Hasagić, a očekuje da mi potvrde i Ibišević, Pjanić i Mravac. Bit će tu i dosta igrača sa kojima sam igrao u Jedinstvu. Moja je želja bila da dovedem reprezentaciju u Cazin, makar i na ovaj način. Pozvat ću i predstavnike medija, moje prijatelje novinare - govori Nadarević.

ako nemozes naucit pet recenica za dva ubi sealfarouqaminu je napisao/la:Jbg brate, kada si alergican na knjigu...........onoffon je napisao/la:Ja nisam bio neki đak, al nikad nisam otisao na popravni, samim time mi godina nije dolazila u pitanje. neznam kako se neko moze toliko opustiti u skoli da padne godinu...Nazalost

ako si alergican i na krampu, bolje ti je da uzmes kakvu terapiju protiv alergije na knjigualfarouqaminu je napisao/la:Jbg brate, kada si alergican na knjigu...........onoffon je napisao/la:Ja nisam bio neki đak, al nikad nisam otisao na popravni, samim time mi godina nije dolazila u pitanje. neznam kako se neko moze toliko opustiti u skoli da padne godinu...Nazalost

I ja se moram sa Vedom uslikatimajestic24 je napisao/la:B0SANAC je napisao/la:Safet Nadarević 27. decembra u Cazinu organizuje nogometnu utakmicu, pravi spektakl na malom terenu u gradskoj dvorani, a prihod od ulaznica ide na račun za pomoć djeci bez roditelja.
Dolazak su mi obećali bivši i sadašnji reprezentativci Piplica, Konjić, Musić, pa Džeko, Ibričić, Spahić, Muslimović, Štilić, Hasagić, a očekuje da mi potvrde i Ibišević, Pjanić i Mravac. Bit će tu i dosta igrača sa kojima sam igrao u Jedinstvu. Moja je želja bila da dovedem reprezentaciju u Cazin, makar i na ovaj način. Pozvat ću i predstavnike medija, moje prijatelje novinare - govori Nadarević.

Tu dolazim 100%. Moram se uslikati s Vedom