FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- lijevapolutka
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
e nikad nećemo saznati sta bi ekipa iz prosle sezone napravila. haj sto nam je savez sa nepostojećim penalima ukrao šampionsku titulu, ove godine su nam ukrali 1/3 sezone
moSa ljoŽe
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Ako zatvoris oci

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Sa lijeva na desno Katana do njega Sejo Kapteanovic, cupo sto je oborio glavu bi mogao biti Veldin Karic, dalje mislim Milosevic ali nisam siguran, u odijelu je Ratko Ninkovic, do njega Haris Alihodzic,u crnoj jakni ne znam ko je, do njega bi mogao biti Vidovic Gordan pa u crvenom Mario Stanic, dole cuci Jasminko Velic, brada u teksas jakni je Stole iz Bora, zatim ne znam ko je do Stoleta, kozna smedja jakna je Skrba, a zatim Nikola Nikic i zadnjeg ne znam.
Volio bih da me neko ispravi ako sam sta pogrijesio i da kaze ove ostale koje nisam znao.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
lijevapolutka je napisao/la: ↑09 jul 2020, 13:39e nikad nećemo saznati sta bi ekipa iz prosle sezone napravila. haj sto nam je savez sa nepostojećim penalima ukrao šampionsku titulu, ove godine su nam ukrali 1/3 sezone
Tačno. Tehnički još nismo od Amara vidjeli u kakvoj je formi. Prvu sezonu startao sa -15, drugu završio sa pandemijom koja se desi svako sto godina. Neko je maler da valja.
To nam može biti hendikep za ovu sezonu, što prošle nismo do kraja vidjeli koliki su nam kapaciteti. Znamo mi da možemo ali koliko.
Naprijed Željo, četo plava
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
Ma ja iskreno nemam pojma, nisam bio ni u planu kada je ova slika nastala ali skontao sam Nikolu Nikića na prvu.
I kako sam čitao po komentarima ljude što nabrajaju igrače, shvatio sam da bi ovo moglo biti negdje pred sami rat dok se spominju Stanić, Katana i Alihodžić koji su igrali dosta još poslije rata, a taman nekad početkom 90-tih su bili mladići.
I kako sam čitao po komentarima ljude što nabrajaju igrače, shvatio sam da bi ovo moglo biti negdje pred sami rat dok se spominju Stanić, Katana i Alihodžić koji su igrali dosta još poslije rata, a taman nekad početkom 90-tih su bili mladići.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
“Siljak na ulaznim vratima”

Sto se sin predsjednika javlja u komentar da pita je li neki vozac iz Sapca

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Plan je da se odigra još jedna prijateljska utakmica, a želja svih u klubu je da se u Brčko dovede sarajevski Željezničar, ukoliko Plavi uspiju da uklope i gostovanje Jedinstvu u svoj raspored.
Bilo bi lijepo otici i uklopiti to sve kad vec ljudi imaju toliku zelju da dodju nasi. Koliko skontah igraju Prvu ligu RS.
Bilo bi lijepo otici i uklopiti to sve kad vec ljudi imaju toliku zelju da dodju nasi. Koliko skontah igraju Prvu ligu RS.
Koga saljemo danas na trening da nas izvjestava?
Ko fakat ima vremena da odleti danas?
Kera, mozes li ti svratiti?
Kera, mozes li ti svratiti?
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Trebalo bi da je ko i inace u 18:30h.
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Hajde, top. Pripremi kakav referat i slicice. 

- kerimatomic1921
- Kontakt:
Zvao bih onog papucara isto, ali ko da gledam ima vec dogovoreno

ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
Ne zovi ga mescini je opet agresivan. Moze na pulene se zaletiti u afektu.kerimatomic1921 je napisao/la: ↑09 jul 2020, 14:48Zvao bih onog papucara isto, ali ko da gledam ima vec dogovoreno![]()

U trecoj ligi zavrsi ovaj FranicFranić je na premijerligaškim terenima bilježio vrlo dobre partije, što mu je bilo donijelo transfer u 1. ligu Češke, ali tamo se baš i nije proslavio.
Za godinu i pol dana Franić je za klub Slovacko odigrao tek sedam utakmica, a u međuvremenu odlučio je raskinuti ugovor i vratiti se u Hrvatsku. Njegov novi klub je trećeligaš Uskok.
Smijesno bi bilo porediti Amara sa bilo kojim trenerom, al od tih nekih nabrojanih Adzem je ostavio najbolji dojam. Sta se desilo sa njim u drugoj polusezoni, gdje se izgubio, niko ne zna. Poslije je vec krenula prica Admir Adzem i 11 debila i mislim da mu je tu i bio kraj. Imao je potencijala, nadam se da radi na sebe i vjerujem da bi i on mogao ostaviti veliki trag u nasem klubu za 5-10 godina.
Kao pomocnik Amaru Osimu.MrkiMedo je napisao/la: ↑09 jul 2020, 15:33Smijesno bi bilo porediti Amara sa bilo kojim trenerom, al od tih nekih nabrojanih Adzem je ostavio najbolji dojam. Sta se desilo sa njim u drugoj polusezoni, gdje se izgubio, niko ne zna. Poslije je vec krenula prica Admir Adzem i 11 debila i mislim da mu je tu i bio kraj. Imao je potencijala, nadam se da radi na sebe i vjerujem da bi i on mogao ostaviti veliki trag u nasem klubu za 5-10 godina.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Koliko ja volim tvoje postove,nisi svjestanMrkiMedo je napisao/la: ↑09 jul 2020, 15:33Smijesno bi bilo porediti Amara sa bilo kojim trenerom, al od tih nekih nabrojanih Adzem je ostavio najbolji dojam. Sta se desilo sa njim u drugoj polusezoni, gdje se izgubio, niko ne zna. Poslije je vec krenula prica Admir Adzem i 11 debila i mislim da mu je tu i bio kraj. Imao je potencijala, nadam se da radi na sebe i vjerujem da bi i on mogao ostaviti veliki trag u nasem klubu za 5-10 godina.

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Trenutno korisnika/ca: Alipasino, Armija1987, doncarlo i 68 gostiju.