Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
Jel moguce da neki ljudi ne mogu da podnesu da se neko sprda kad mu klub zijani i to klub van njegove drzave i onda ide vrijedjanje i te stvari. Normalno da svi cekaju neko ofiranje i blam pa da raja malo prca ko sinoc za Juventus. Toga je bilo uvijek i bit ce.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
- JarnoTrulli
Ne mozete ovog Gigija uzeti kao neku referencu forumskog Juventina, i generalizovati. Momak ba nije dobar zglavom nikako. Da se ja pitam, chopor bi ga se javno odrekao i prepustio hijenama na milost.
Jedino ako misli da je Pjanic bezmudi Kalesijac, onda ima jos nade za njega i mogao bi se rehabilitovati u normalnog nepodnosljivog Juventina.

Jedino ako misli da je Pjanic bezmudi Kalesijac, onda ima jos nade za njega i mogao bi se rehabilitovati u normalnog nepodnosljivog Juventina.

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
normalno, ako ne mozes prihvatit sprdnju, u tom slucaju iskulirajManuel je napisao/la: ↑08 jul 2020, 21:38Jel moguce da neki ljudi ne mogu da podnesu da se neko sprda kad mu klub zijani i to klub van njegove drzave i onda ide vrijedjanje i te stvari. Normalno da svi cekaju neko ofiranje i blam pa da raja malo prca ko sinoc za Juventus. Toga je bilo uvijek i bit ce.
sprdaju i mene za scudetto, pa sta... tako je to, nekad neko tebe, nekad ti nekog
Bas takoChinaglia je napisao/la: ↑08 jul 2020, 21:55normalno, ako ne mozes prihvatit sprdnju, u tom slucaju iskulirajManuel je napisao/la: ↑08 jul 2020, 21:38Jel moguce da neki ljudi ne mogu da podnesu da se neko sprda kad mu klub zijani i to klub van njegove drzave i onda ide vrijedjanje i te stvari. Normalno da svi cekaju neko ofiranje i blam pa da raja malo prca ko sinoc za Juventus. Toga je bilo uvijek i bit ce.
sprdaju i mene za scudetto, pa sta... tako je to, nekad neko tebe, nekad ti nekog
Ja penala haha pa ne smijes vise ni puhnuti u igraca.
Gledam Parma zadnji put u Rimu protiv Rome slavila 1997 ,mozda je doslo vrijeme da se ponovo slavi 

- BuffonGigi
- Kontakt:
Jesi se ovo pronasao smrdo seljacki? Idi okupaj se, ako su naredili ruke da se peru, nisu te oslobodili kupanja...upraznjavaj dziberu i ostale higijenske navike, nije grijeh.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
- nextterrain
- Kontakt:
Zamisli da Juve ovako svake sedmice izgubiBuffonGigi je napisao/la: ↑08 jul 2020, 22:15Jesi se ovo pronasao smrdo seljacki? Idi okupaj se, ako su naredili ruke da se peru, nisu te oslobodili kupanja...upraznjavaj dziberu i ostale higijenske navike, nije grijeh.

Opusti se covjece
Daj nek neko banuje ovog maksuma.
Fakat nije isključeno da Fonseka dobije nogu ako ovo izgube.
Fakat nije isključeno da Fonseka dobije nogu ako ovo izgube.
Il Club più titolato al mondo!
Hahahahahaha glupane glupi balavi. Sve što ti se kaže samo potvrdiš svojim postovima. Mlijeko popit i pajkit.BuffonGigi je napisao/la: ↑08 jul 2020, 22:15Jesi se ovo pronasao smrdo seljacki? Idi okupaj se, ako su naredili ruke da se peru, nisu te oslobodili kupanja...upraznjavaj dziberu i ostale higijenske navike, nije grijeh.
Hajd zdravo balavac kompleksaški.

Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
- BuffonGigi
- Kontakt:
Mene da banuje jer odgovaram na uvrede a ovog majmuna treba pustiti po ko zna koji put da vrijedja i proziva? I to zato jer sam ja navijac omrazenog Juventusa, dominantnog kluba, a on navija za luzerski prihvatljivi Inter. Jel to ta logika?
Daj popustiti, to vec nije zanimljivo, presli ste davno mjeru.
1992-1995 nikad zaboraviti...
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
hocel ovaj berardi ikad napustiti sassuolo
Uh golcine Veretouta
I ako napusti ne vjerujem da ce napraviti neki iskorak u karijeri
Kako ovo nije penal a sinoc, Bonucciu, svira za istu stvar? Imal neko objasnjenje?
*38* SCUDETTI VINTI SUL CAMPO*
Ja cirkusa majko mila, al oni ne misle prestati s ovim izgleda. Iz kola u kolo sve smjesnije. Penal ko kuća.
Zato sto onaj prvi penal za Parmu nije bio a on ga svirao pa je vjerovatno poslije bila kompenzacija.
Atalanta 8 pobjeda u nizu u Seriji A tu su pobjede protiv: Napolija, Lazia, Rome i Fiorentine, strasnu sezonu igraju 
Milan i Parma po 5 komada
Lecce i Torino po 7 komada
Ako dobiju Juve u subotu bice svega, haman na kraju utakmica sezone protiv Atalante

Milan i Parma po 5 komada
Lecce i Torino po 7 komada
Ako dobiju Juve u subotu bice svega, haman na kraju utakmica sezone protiv Atalante

1992-1995 nikad zaboraviti...
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
- BuffonGigi
- Kontakt:
Protiv Juventusa ove sezone je sve zivo penal
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.