FC Internazionale Milano
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: FC Internazionale Milano
Sky najvaljuje 3-4-1-2 za sutra
Handanovic; Bastoni, De Vrij, Skriniar; Young, Barella, Brozovic, Candreva; Eriksen; Lautaro, Lukaku
We all have a past. We have ours and we're proud of it.
- kolezeljovac
- Kontakt:
Inter vjerovatno iduce ljeto gost na Grbavici za 100 godina Željezničara ... Eto Vam prilike da gledate svoj klub...
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Koliko je to sigurno?kolezeljovac je napisao/la: ↑26 jun 2020, 01:12Inter vjerovatno iduce ljeto gost na Grbavici za 100 godina Željezničara ... Eto Vam prilike da gledate svoj klub...
"We need to suffer. And we need to fight."
- kolezeljovac
- Kontakt:
90%... Valjda preko Dekija Stankovica.... Imate na raznim portalimaCaptain4 je napisao/la: ↑26 jun 2020, 01:39Koliko je to sigurno?kolezeljovac je napisao/la: ↑26 jun 2020, 01:12Inter vjerovatno iduce ljeto gost na Grbavici za 100 godina Željezničara ... Eto Vam prilike da gledate svoj klub...![]()
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Osvojeni bodovi nakon 28 odigranih kola:
2009/2010: 59
2010/2011: 56
2011/2012: 41
2012/2013: 47
2013/2014: 47
2014/2015: 37
2015/2016: 51
2016/2017: 54
2017/2018: 53
2018/2019: 53
2019/2020: 61
2009/2010: 59
2010/2011: 56
2011/2012: 41
2012/2013: 47
2013/2014: 47
2014/2015: 37
2015/2016: 51
2016/2017: 54
2017/2018: 53
2018/2019: 53
2019/2020: 61
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Predstavljen novi domaci dres za iducu sezonu.
Meni licno se ne svidja ali hajde, to je samo dres.
Hakimi na medicinskim pregledima, kompletiran prvi dio pregleda.
Meni licno se ne svidja ali hajde, to je samo dres.
Hakimi na medicinskim pregledima, kompletiran prvi dio pregleda.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Zaprešić je u pitanju, gljive ludare roka momakCaptain4 je napisao/la: ↑26 jun 2020, 01:39Koliko je to sigurno?kolezeljovac je napisao/la: ↑26 jun 2020, 01:12Inter vjerovatno iduce ljeto gost na Grbavici za 100 godina Željezničara ... Eto Vam prilike da gledate svoj klub...![]()
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Call the coroner!

Dosta medija prenosi da SUNING produzuje "sponzorstvo" na trening majicama kluba do 2025-e. Po novom ugovoru ce davati €40mil godisnje.
Službena objava će biti na kraju sezone.
Također Pirelli ide u prošlost i njihovih €10ak mil godisnje. Na glavnom dresu od iduce sezone će biti Samsung ili Alibaba. €20mil+ godisnje
#SuningOUT
Ma eto, još je na nivou trača ali izgleda optimistično. Ivica Osim - Stanković, preko te neke linije.Captain4 je napisao/la: ↑26 jun 2020, 01:39Koliko je to sigurno?kolezeljovac je napisao/la: ↑26 jun 2020, 01:12Inter vjerovatno iduce ljeto gost na Grbavici za 100 godina Željezničara ... Eto Vam prilike da gledate svoj klub...![]()
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Da nismo bogdo kiksali ove dvije utakmice 
Da nismo debili svasta je moglo biti. Al jbg...
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
Ne treba se živcirati zbog toga jer realno kako da budemo prvaci lige ako smo pola utakmica ili loše odigrali ili strepili za rezultat do zadnje minute, nemamo još šampionsku igru a još manje šampionski mentalitet. Valjda naredne sezone budemo bolji
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Probabile formazione vs Verona - Sky:
INTER (3-4-1-2): Handanovic; Godin, de Vrij, Skriniar; Candreva, Brozovic, Gagliardini, Young; Eriksen; Sanchez, Lukaku.

INTER (3-4-1-2): Handanovic; Godin, de Vrij, Skriniar; Candreva, Brozovic, Gagliardini, Young; Eriksen; Sanchez, Lukaku.
#SuningOUT
Ja mislio ovo pri kraju kad ima jos 8 kola.
Ja se nadam da se odredjeni forsiraju samo da bi se lakse prodali, kao sto je ovaj boldovani iznad.
Ionako imaju dobru zalihu za LP, a prvaci svakako ne mogu biti.
Ja se nadam da se odredjeni forsiraju samo da bi se lakse prodali, kao sto je ovaj boldovani iznad.
Ionako imaju dobru zalihu za LP, a prvaci svakako ne mogu biti.
Call the coroner!
Mene je tekmu u nedjelju bas sjebala! Tako mi je bilo krivo sto gubimo onakve utakmice, dan mi je bio sjeban totalka.
Ma gdje nije. Sedmica mi naopaka cijela radi debila. Da mogu davno bih prestao pratit i nervirat se al jbg.
Forza Inter!
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
Atalanta nas presla na tabeli. 
Pa ljudi su bolji od nas, zaslužuju to.... Nisu kukavice i pizdurine kao nas trener i igraci
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.